Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Sebastian Vettel
Arma da pomognem evo ja sam treci...
S tim da sam ja vec 2008 stavio u rubriku da navijam za Vettela....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Armanini
- Svjetski prvak
uu damn, pravi izvorni fan vettla kojeg je osvojila monza i koji je vidio odmah da ce od malog nesto bitArma da pomognem evo ja sam treci...

tvoja tek grupa navijaca je vrlo odabran krug :=
znao sam da vas ima 3

hehe o da da.. ja bi volio da dodje u ferr samo zbog toga :=sad kad zamijeni alonsa u ferariju imat će i najviše navijača također
presmjeno je to
al sto se tice pitanja, nije odgovor naravno samo jer je najbolji, vjerujem kod vecine to ni nije razlog, dugih razdoblja je bilo i kad je bio daleko od najboljih, meni je razlog sto je najposebniji i jer "love for ferrari is love for cars"

- Ferrari-BiH
- Veteran
Armanini je napisao/la:uu damn, pravi izvorni fan vettla kojeg je osvojila monza i koji je vidio odmah da ce od malog nesto bitArma da pomognem evo ja sam treci...
znao sam da vas ima 3ima vjerojatno jos par skrivenih koji tek moraju izac iz ormara
![]()
E vidis i tu grijesis...za njega navijam od 2005 kada mi je rodjak pokazao snimke njegovih voznji, ali tek 2008. sam se regao na forum i stavio da navijam za njega. A moji ukucani vrlo dobro se sjecaju 2007. kada sam urlao po kuci nakon osvojenog boda u prvoj utrci

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Ja se još uvijek oslanjam na službene rezultate popisa stan...navijača.Armanini je napisao/la:uu damn, pravi izvorni fan vettla kojeg je osvojila monza i koji je vidio odmah da ce od malog nesto bitArma da pomognem evo ja sam treci...
znao sam da vas ima 3ima vjerojatno jos par skrivenih koji tek moraju izac iz ormara

http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f=20&t=4014" onclick="window.open(this.href);return false;

- Ferrari-BiH
- Veteran
Ne vjeruj popisima! Prema zadnjem popisu stanovnistva u Lijepoj vasoj zivi 20 Klingonaca i 24 Marsovca 
Mene brine sta ce Vettela zabavljati ako zabrane izmjene dizajna kaciga, mozda ce poceti furati rukavice u raznim bojama. Ostaje mu jos onaj prstic da ga pokazuje, iako je umalo odsjecen 2006

Mene brine sta ce Vettela zabavljati ako zabrane izmjene dizajna kaciga, mozda ce poceti furati rukavice u raznim bojama. Ostaje mu jos onaj prstic da ga pokazuje, iako je umalo odsjecen 2006
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Kaj ti imaš protiv Klingonaca?

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
ma pusti ga običan PetaQ!
A Vettelu danas literarno a ne u stvarnosti poručujem: Heqhlu'meH QaQ jajvam! Ostalima Quapla
Čisto zbog zanimljivosti.
A Vettelu danas literarno a ne u stvarnosti poručujem: Heqhlu'meH QaQ jajvam! Ostalima Quapla
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
Toon je napisao/la:ma pusti ga običan PetaQ!
ma svaki dan je dobar za umiranje, sheldone

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Uništavanje konkurencije, mislim da vozi u najboljoj formi dosad. Svaka čast 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
haha, kojeg li komentara unistava konkurenciju s bolidom koji je bio za 0.5 do 2 sec u krugu brzi od konkurencije. Pratil sam live timinig i nisam mogel vjerovati. Nebi rekel da je to do vozaca vec do bolida.Domi je napisao/la:Uništavanje konkurencije, mislim da vozi u najboljoj formi dosad. Svaka čast
Darkness rises when silence dies
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
De pojasni maloFerrari-BiH je napisao/la:Ne vjeruj popisima! Prema zadnjem popisu stanovnistva u Lijepoj vasoj zivi 20 Klingonaca i 24 Marsovca

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Ferrari-BiH
- Veteran
2006. je na Spa vozeci WSR izletio u Radillionu i nekakav otpadak ga je pogodio u skoro odsjekao prst. Poslije su mu to zakrpili ali nije mogao voziti neko vrijeme (3-4 sedmice mislim)
@Toon
I ja tebi
@Toon
I ja tebi

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Znao sam da je imao neki defekt s onim iritantnim kažiprstom, ali nisam znao kako se to desilo.

- maric
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
nemoj da schumy cuje ovo vezano za barcu, iako je stopostotna istinaArmanini je napisao/la:to je valjda najjednostavnije pitanje u povijesti :=
ferrari je the best tim, by far.. mozda mu jedino barca s messijem moze parirat
-
- Legenda
Jeste gledali jučer Bernija na dnevniku. Zanimljive izjave o Vettelu.
Nego, prošle godine je Alonso proglašen za vozača godine. Baš me zanima tko će biti ove godine
Nego, prošle godine je Alonso proglašen za vozača godine. Baš me zanima tko će biti ove godine

Samo neka se trkaju.
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
sad malo gledam matematiku
ovaj fetalj (aka 4 kuglje vanilije) već na slijedećoj utrci može osvojiti naslov prvaka ako pobijedi u utrci a alonso bude 9 ili 10 ili odustane.
jako zanimljiva sezona.
ovaj fetalj (aka 4 kuglje vanilije) već na slijedećoj utrci može osvojiti naslov prvaka ako pobijedi u utrci a alonso bude 9 ili 10 ili odustane.
jako zanimljiva sezona.

- Cuky
- Moderator
da to su rekli na Sky-u još za vrijeme utrke...ludilo sezona, nema što
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
a meni zapravo malo smjesno sto netko zadnje 2 godine uopce misli il se nada da postoji sansa nekom drugom da bude iznad vettla..
meni je potpuno ravno i svejedno sve ove sezone jer se bas nista ne mjenja, vec jos svi i vise gube korak..
a mozda je stvarno taj vettel kao sto kaze bernie - brz ko senna.. mozda necemo nikad znat
meni je potpuno ravno i svejedno sve ove sezone jer se bas nista ne mjenja, vec jos svi i vise gube korak..
a mozda je stvarno taj vettel kao sto kaze bernie - brz ko senna.. mozda necemo nikad znat

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
da su ostala pravila ista od 2008. di bi bio red bull ... ove sezone su se izluftirali a sad je vrijeme da neko drugi dojde na tron. pomogucnosti neka se ne mjenjaju gume usred sezone

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Gorivo je problem svih sem RB, volio bih da se vrate pravila stara u pit-line gume + gorivo, onda vise ima zanimljivosti i taktike
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- F1NAC
- Moderator
upravo suprotno. nema neke vece zanimljivosti. vise bi se trka odlucivalo kroz boks a to je glupo

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
a vjeruj mi da bi volio u japanu da zadnji krug alonso odustane i da svi vrištimo i bacamo se u trans kao na GP1 portalu i slušamo fetalja kako osvaja naslov u najzanimljivoj sezoni u zadnjih 258 godina postojanja formule 1Cuky je napisao/la:da to su rekli na Sky-u još za vrijeme utrke...ludilo sezona, nema što
usput evo i hamilton je jako sretan kako će vettel obraniti naslov uz sve fanove ovog svijeta a i šire u ovom svemiru

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/3013 ... -negative/

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ma i ja mislim da bi najbolje bilo da rješi prvenstvo u Japanu i teoretski pa da što prije završi ova sezona koja je ionako neregularna mjenjanjem guma usred sezone koje su pogodovale ovoj dominaciji RB.
Iako praktično prvenstvo je gotovo po meni Vettel ne mora nijednu utrku vozizi više i sumnjam da bi ga Alonso dostigao
Iako praktično prvenstvo je gotovo po meni Vettel ne mora nijednu utrku vozizi više i sumnjam da bi ga Alonso dostigao
...put u raj nije posut ružama...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
A sad se kao odlučuje na stazi?! Bilo bi više fer nego sada jer bi neki koji više troše gume odabrali strategiju više odlazaka u boks, a samim time bi bila i zanimljivija utrka od sadašnjeg pipkanja guma.F1NAC je napisao/la:upravo suprotno. nema neke vece zanimljivosti. vise bi se trka odlucivalo kroz boks a to je glupo
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
vjerovatno nebi imali vise friskih setova za vozit. Vjerovatno bi red bull onda puno prije poceo dominirat recimo da se ove godine dolijevalo goriva.Dani je napisao/la:A sad se kao odlučuje na stazi?! Bilo bi više fer nego sada jer bi neki koji više troše gume odabrali strategiju više odlazaka u boks, a samim time bi bila i zanimljivija utrka od sadašnjeg pipkanja guma.F1NAC je napisao/la:upravo suprotno. nema neke vece zanimljivosti. vise bi se trka odlucivalo kroz boks a to je glupo