Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Pa sta si ocekivao?ne moze biti nesto sto nije bilo..nije to Kinder jajeKenny je napisao/la:Ja sam upravo pogledao film, dobar, ali manje više sve je u filmu što sam i znao o toj sezoni
Ništa previše, ali može biti kinder jaje da ubace i ostale vozače u pričuAlonso-champ je napisao/la:Pa sta si ocekivao?ne moze biti nesto sto nije bilo..nije to Kinder jajeKenny je napisao/la:Ja sam upravo pogledao film, dobar, ali manje više sve je u filmu što sam i znao o toj sezoni
Drug zasto PP,podjeli s namaSchumy.d je napisao/la:Dal ima negdje za skinuti film? Ako netko zna, PP.
Zato jer to nije u skladu s pravilima foruma (barem mislim)Alonso-champ je napisao/la: Drug zasto PP,podjeli s nama
nije to Kinder jaje
a sto je regazzoni?da ubace i ostale vozače u priču
A gle kome kako odgovara, a mislim da ipak ni nemogu svi živit ko Hunt i da žele jer nemaju takav posaoArmanini je napisao/la:dal bi radije zivio ispunjen i zabavan zivot ko hunt i riskirao da ces zivjet kratko, il bit tip ko lauda pa jos danas sjedit u mercedesu..
Baba naturpijala kantu, vjerovatno misli na ono kad su ti dečki zbog Laude staliArmanini je napisao/la: al ono tipicno filmski - ono bila jos neka veca krama, njih 4 u autu i sad kao ide on spanat taj auto, i normalno niza i gas i kao lijepi ih za sicneka opaka makina u tom govnu bila hh..
hahahaha, CareF1NAC je napisao/la:steta za hunta da mu je jedan naslov bi dosta. Fasciniralo me Laudino znanje. A jedna od jacih scena je kad mu zenska kao ide zicat prijevoz i ne hebe ju niki dok Lauda ne skoci pa ovi naglo na fren haha
eh da je to do toga samoipak ni nemogu svi živit ko Hunt i da žele jer nemaju takav posao
jooojhahahaha, Care
Razmisli, ali ti dosta utječe od posla to, probaj ti doć mrtav pijan na posao, ili mamuran, pa ćeš dobit nogu u guzicu, nemaš love ko on da se opijaš ko on svaki dan, da pušiš travu, da putuješ, nemaš godišnji par mjeseci kao onArmanini je napisao/la:eh da je to do toga samoipak ni nemogu svi živit ko Hunt i da žele jer nemaju takav posao
Ne gledam to,kad si već to spomenuo neki dan sam negdje pročitao odlličnu kritiku tog kviza koja je išla ovako nešto: da se kviza tog se nitko nije sjetio barem nitko nije sjetiowolfman je napisao/la:jel gledao tko "tog se nitko nije sjetio" danas,kolko ste "nula" pogodili(na zadnjem pitanju naravno)
Ja moram priznati nijednu...Chuck Norris je napisao/la: Ne gledam to,kad si već to spomenuo neki dan sam negdje pročitao odlličnu kritiku tog kviza koja je išla ovako nešto: da se kviza tog se nitko nije sjetio barem nitko nije sjetio
Ma kviz je negledljiv još sa onom antipatičnom voditeljicom.Gledao jednom i nikad više,ne hvalaSchumy.d je napisao/la:Ja moram priznati nijednu...Chuck Norris je napisao/la: Ne gledam to,kad si već to spomenuo neki dan sam negdje pročitao odlličnu kritiku tog kviza koja je išla ovako nešto: da se kviza tog se nitko nije sjetio barem nitko nije sjetio![]()
Iako, nisam ni čuo podatak da su morali imati barem 2 naslova pa sam išao u krivom smjeru.
A šta se tiče kviza, meni je sasvim OK. Nije pretežak, a ni prelagan, a da se solidna lova podići uz malo sreće.![]()
Sve razmišljam da se prijavim. Mahat ću vam ako budem dobio priliku.
Sva nule sam pogodio naravno, ali pitanje dal bi baš rekao nekog od ta tri vozača koji su bili 0 ili bi odabrao neke druge.wolfman je napisao/la:jel gledao tko "tog se nitko nije sjetio" danas,kolko ste "nula" pogodili(na zadnjem pitanju naravno)
zasto ti je to cudno? pa jako rjetki koji nisu upoznati sa f1 povijesti ce znat nesto iz f1 povijesti..nikad nije cuo za ascarija, brabhama i clarka.![]()