za finish neznam, ja kad sam se izvrtio isao sam onako vec bez volje super polako se vracat na stazu pa jos zavrsio u pjesku, dao samo malo gasa da me ne bi kojim slucajem jos jednom izvrtilo, mislio sam da ste puno dalje iza, kad ono pogledam na layout staze i vidim da ste uzadnjem zavoju := konacno se ispravim i taman bio negdje na pol prve brzine, ma tocno valjda 1 kmh i djelic sekunde igrao ulogu da ostanem ispred.. i vozim prema finishu kad ono pored ovaj vozi u rikverc

on je popusio najvise jadan.. zadnjih 10 krugova je skidao 8 sekundi zaostatka i taman me ulovi na pol zadnjeg kruga i predje na zadnjoj ravnici, meni je taj zadnji zavoj bio skoro najveci problem, al svejedno sam uletio na kocenju na unutarnjoj ko malo lud, prerano presaltao drugu i okrenulo me, i okrecem se tocno ispred njega, na usporenom replyu se cinikao da je malo okrznuo prednjim krilom, al on misli da je prerano dao gas i izvrti se i on

to sto se ti branis i objasnjavas situaciju u tom prvom unatoc sto ti je bolid jos isao ravno nakon apexa je normalna stvar i naravno ocekivana.. pa jos najbolje da priznas da si se zaletio previse i da nije bas bilo izgledno da ces s tom brzinom ostat unutra.. nisam nikad cuo f1 vozace da priznaju da su oni zasrali u trkacem incidentu i kad je ocito da su sami zakuhali il kad su sami krivi.. ta to i je jedna od karakteristika pravih vozaca