Alonso-champ je napisao/la:....jbg,nije islo,rekao bih da smo zasluzili bod,sta kazes??samo da mi se ne posvadjaju Suarez i Sturridge nakon one sebicne poteze Suareza kad je ovaj poludio...
...hah, sad...bod? Zaslužili ste dati gol i šteta što niste...prvo poluvrijeme su vas totalno izdominirali i još je dobro završilo kako je moglo...drugo ste se digli, no mislim da je ukupno gledano Arsenal više zaslužio pobjedu nego vi bod...stvorili ste i neke šanse koje ovaj put niste iskoristili, slijedeći put hoćete...
...u stvari mi cijela ovogdišnja Liverpoolova igra nekako previše ovisi o raspoloženju napadačkog dvojca - tj. kad su oni indisponiratni ili nisu skroz u tekmi vi se mučite...nešto nedostaje u samoj igri da bi se borili za sam vrh a sad da li je to do igračkog kadra ili Rodgersa, nekako mi ipak naginje da sami igrači (normalno ne svi no većina) nisu dovoljno dobri za ovaj klub i njegove pretenzije...
...inače dugo sam tražio po pustopoljinama interneta francuski top koji je dva puta "opalio"

- nisam smio propustiti ovakvu duplu priliku. Tko zna kada će mi se opet pojaviti!