To je SILA. Snaga je snaga. Mjeri se u kilovatima ili konjskim snagama.
Različite stvari.
p.s. Finac - elektromotori imaju apsolutni okretni moment od kada upale. Uvijek je maksimalan, na svim okretajima.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Svaka masa mora znati sila će joj ubrzanje dati.
meni stalno u glavi kako to cudo nema mjenjaca.. mozda neke te elektro jurilice nemaju?ma više brzina... uglavnom, ima brzine.
Sila = force, snaga = power, bar su mene tak učiliArmanini je napisao/la: sila = force = snaga
cuj.. danas djecu uci google translate pa nis cudnoPrevedi izraz "force" s jezika: engleski
translate.google.hr
force - sila
Rječnik: snaga ...
hahahahah, da ziher
Pa nitko nije imao zbog želje nego su momčadi nasljeđivale brojeve jedna od druge kako su osvajali naslove i kako se prvak selio iz momčadi u momčad...čitao sam pred neko vrijeme o tome baš detaljno, ali nemam pojma gdje točnoDani je napisao/la:Mclaren nije imao te brojeve zbog želje već rezultata. Iako su najčešće imali 1i 2.
Od ovoga je objektivniji čak i Mladen Jergović
ma 9.je super,Alonso 12.Dani je napisao/la:Hamilton čak 9.
a Chilton 11.Alonso-champ je napisao/la:ma 9.je super,Alonso 12.Dani je napisao/la:Hamilton čak 9.
Čudi me kako Di Resta i Button nisu među 10wolfman je napisao/la:a Chilton 11.Alonso-champ je napisao/la:ma 9.je super,Alonso 12.Dani je napisao/la:Hamilton čak 9.![]()
onda ces se iznenadit kad vidis ovo... kolko god stalno hvali vettela i zna popljuvat alonsa, ipak smatra da je alonso bolji.Chuck Norris je napisao/la: Od ovoga je objektivniji čak i Mladen Jergović