Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Dani »

Benzema nije klasa Suareza. Drugačiji tipovi igrača. Schumy 50-60 milja? Zaboravi to. Vidjeli smo koliko se daje za Balea. Otvorite novčanik ili uzmite kredu. Kralj će to ionako platiti.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Dani je napisao/la:Benzema nije klasa Suareza. Drugačiji tipovi igrača. Schumy 50-60 milja? Zaboravi to. Vidjeli smo koliko se daje za Balea. Otvorite novčanik ili uzmite kredu. Kralj će to ionako platiti.
A koliko bi vi??? :shock:
Mislim da je 60 milijuna za njega itekako poštena cijena. Za više nisam, za veće novce neka ostane u Liverpoolu, a mi bolje da se okrenemo Agueru.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Slobodno se vi okrenite Agueru,necete gubiti vrijeme bezveze....:-) eno citam da je Monaco spreman prodati Falcaa za 90 milja pa mozete i tamo probati,pa ako vam i tamo ne uspije probajte na drugo mjesto...naci cete nekog vec..:-)
Alonsista hasta la muerte..
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la:Slobodno se vi okrenite Agueru,necete gubiti vrijeme bezveze....:-) eno citam da je Monaco spreman prodati Falcaa za 90 milja pa mozete i tamo probati,pa ako vam i tamo ne uspije probajte na drugo mjesto...naci cete nekog vec..:-)
Pa da dođe bilo koji od te trojice, ne bih imao ništa protiv, samo da je cijena razumna. Više od 60 ne dati...
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

E jbg,vidis,da ovi tvoji razmisljaju kao ti (slazem se sa tobom) Bale nebi nikad dosao u Real,posto njegova cijena nije razumna,bar za mene nije...isto tako ne i za Falcaa 90 milja,ali ovi tvoji vole,da se rasturaja sa parama pa se neću čuditi da dovedu i njega sad...
Alonsista hasta la muerte..
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la:E jbg,vidis,da ovi tvoji razmisljaju kao ti (slazem se sa tobom) Bale nebi nikad dosao u Real,posto njegova cijena nije razumna,bar za mene nije...isto tako ne i za Falcaa 90 milja,ali ovi tvoji vole,da se rasturaja sa parama pa se neću čuditi da dovedu i njega sad...
Bale je ispao toliko zbog onog Židova, ali vjeruj da više tako skoro neće dati za nijednog igrača. A Bale je opet bio najbolji igrač Premiershipa lani, pa su vjerojatno inzistirali na njemu. A i mlad je tako da ga najbolje godine tek čekaju. Zasad se čini kao dobra kupovina. :)

Falcao s godinama stoji najlošije od ove trojice, ali isto tako je stroj za golove.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Suarez nije izabran za igraca godine iz jednog razloga: ponasanje na terenu . Da nije bilo suspenzije suvereno bi osvojio naslov prvog strijelca lige koje je drzao do tada. Bale ce biti dobar dok ce imati tu brzinu. Kad ju izgubi, pa-pa.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:Suarez nije izabran za igraca godine iz jednog razloga: ponasanje na terenu . Da nije bilo suspenzije suvereno bi osvojio naslov prvog strijelca lige koje je drzao do tada. Bale ce biti dobar dok ce imati tu brzinu. Kad ju izgubi, pa-pa.
Pa izgubit će ju možda tek iza 30-e, ako bude normalno trenirao. ;)

Ne vidim razlog zašto bi netko izgubio brzinu... R. Carlos je bio brzi vlak i sa 30 i kusur. :D
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Sve to stoji dok ne dođe ozbiljnija ozljeda.

slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Schumy.d je napisao/la:
Dani je napisao/la:Benzema nije klasa Suareza. Drugačiji tipovi igrača. Schumy 50-60 milja? Zaboravi to. Vidjeli smo koliko se daje za Balea. Otvorite novčanik ili uzmite kredu. Kralj će to ionako platiti.
A koliko bi vi??? :shock:
Mislim da je 60 milijuna za njega itekako poštena cijena. Za više nisam, za veće novce neka ostane u Liverpoolu, a mi bolje da se okrenemo Agueru.
Aguero v Suarez: Who’s the best striker in England?

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Vrlo dobri igrači i jedan i drugi. Da moram kupiti jednog od njih, ne znam za kojeg bi se odlučio... Nekako sam mišljenja da je Suarez bolji finišer, a Aguero više "radi".

=D> obojici
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ali Suarez više grize za pobjedu.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:Ali Suarez više grize za pobjedu.
:lol:
To sigurno!!
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

Moram pohvaliti Maribor,borili su se Slovenci i uspjeli proći skupinu(s Kubanom,izbacilli Waregem i Wigan pobjedom u zadnjem kolu)...barem neko kad već borbeni Riječani nisu uspjeli a Dinamo neću ni komentirat
Schumy.d
Legenda
Legenda

wolfman je napisao/la:Moram pohvaliti Maribor,borili su se Slovenci i uspjeli proći skupinu(s Kubanom,izbacilli Waregem i Wigan pobjedom u zadnjem kolu)...barem neko kad već borbeni Riječani nisu uspjeli a Dinamo neću ni komentirat
Svaka čast sosedje, ugodno iznenađenje. Ali i Rijeci naklon do poda...

A Dinamo treba rekonstrukciju cijelu, počevši od uprave da bi to funkcioniralo dobro.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Manchester City-Barcelona
Olympiacos-Manchester United
Milan-Atletico Madrid
Bayer Leverkusen-PSG
Galatasaray-Chelsea
Schalke-Real Madrid
Zenit-Borussia Dortmund
Arsenal-Bayern

Povijest se ponavlja. Ponovno Arsenal, samo sa novim trenerom.

Po meni dalje prolaze : Barcelona, United, AM, Chelsea, Real, Dortmund, Bayern
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Scud prvo skoči, a onda reci hop.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Sta te " muci " u mom postu ?

Prva ili druga recenica ?

Ako je ova druga... Sve ekipe koje sam nabrojao imaju pravo domacinstva u uzvratnoj utakmici, plus bolje igrace od ostalih s kim igraju. Uostalom, to je moja nekakva prognoza, moze biti da sve fulam. Nije iskljuceno.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Pa ja sam mišljenja da bi se Barca i Bayern mogli namučiti. Barca je na tablici prva, ali nije to neka igra... City je doma pregazio Arsenal, u gostima Bayern i sposobni su zabiti svakoj momčadi 2-3 gola. Arsenal pak igra odličan nogomet ove godine i nije ni blizu onoj prošlogodišnjoj ekipi. Bit će borbe.
Isto tako sam mišljenja da bi Olympiakos mogao iznenaditi Manchestera, a ni u ovim utakmicama ne vidim da će netko glatko proći bez borbe. ;)

Šta se tiče Reala, zadovoljan sam jer smo vrlo lako mogli dobiti Arsenal, da protiv Galate nije izvučen Chelsea. Znam da Realu ne pašu Bundesligaši i sigurno neće biti lako, nije Schalke uopće momčad za otpisati. Ali, nadam se pravom pristupu i tada problema neće biti jer je Real ipak kvalitetniji i to moraju pokazati.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Scuderia je napisao/la:Sta te " muci " u mom postu ?

Prva ili druga recenica ?

Ako je ova druga... Sve ekipe koje sam nabrojao imaju pravo domacinstva u uzvratnoj utakmici, plus bolje igrace od ostalih s kim igraju. Uostalom, to je moja nekakva prognoza, moze biti da sve fulam. Nije iskljuceno.
Prva gdje Arsenal itekako ima kaj za reć.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:Pa ja sam mišljenja da bi se Barca i Bayern mogli namučiti. Barca je na tablici prva, ali nije to neka igra... City je doma pregazio Arsenal, u gostima Bayern i sposobni su zabiti svakoj momčadi 2-3 gola. Arsenal pak igra odličan nogomet ove godine i nije ni blizu onoj prošlogodišnjoj ekipi. Bit će borbe.
Isto tako sam mišljenja da bi Olympiakos mogao iznenaditi Manchestera, a ni u ovim utakmicama ne vidim da će netko glatko proći bez borbe. ;)

Šta se tiče Reala, zadovoljan sam jer smo vrlo lako mogli dobiti Arsenal, da protiv Galate nije izvučen Chelsea. Znam da Realu ne pašu Bundesligaši i sigurno neće biti lako, nije Schalke uopće momčad za otpisati. Ali, nadam se pravom pristupu i tada problema neće biti jer je Real ipak kvalitetniji i to moraju pokazati.

Vidjeli smo svi kako su Barcelona i Bayern igrali kada im je trebalo. ;) Gdje je bio City u prvoj utakmici ? ;) A da su pregazili Bayern...hm... da se moji nisu opustili u drugom poluvremenu imali bi 100%

Schalke ce biti opasan, ako ovi dovedu trenera koji ce znati njih sve poslozit , jer ovaj dosadasnji je panjina teska. Ako on ostane i dalje, Real prolazi Schalke kao IC vlak.
Dani je napisao/la: Prva gdje Arsenal itekako ima kaj za reć.
Pod ono povijest se ponavlja, sam mislio na to da smo opet dobili Arsenala. Ako moji shvate ozbiljno dvije tekme, i ako se ne ozlijede neki igraci, Arsenal tesko da ce moci parirati.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Vidjeli smo svi kako su Barcelona i Bayern igrali kada im je trebalo. ;) Gdje je bio City u prvoj utakmici ? ;) A da su pregazili Bayern...hm... da se moji nisu opustili u drugom poluvremenu imali bi 100%

Schalke ce biti opasan, ako ovi dovedu trenera koji ce znati njih sve poslozit , jer ovaj dosadasnji je panjina teska. Ako on ostane i dalje, Real prolazi Schalke kao IC vlak.
Dani je napisao/la: Prva gdje Arsenal itekako ima kaj za reć.
Pod ono povijest se ponavlja, sam mislio na to da smo opet dobili Arsenala. Ako moji shvate ozbiljno dvije tekme, i ako se ne ozlijede neki igraci, Arsenal tesko da ce moci parirati.
Pa dobro... vidjet ćemo. Ali vidim da ti podcjenjuješ dobro Premiership. :P
Ja samo kažem da City nije slučajno pobijedio Arsenala sa 6-3 niti je Arsenal slučajno broj 1 u Engleskoj. A sad šta će bit protiv Barce i Bayerna, ja ne znam. Šanse su im podjednake, to sigurno...

A ovo da su tvoji mogli na 100% neću puno komentirati, samo ću reći da budi sretan da Pellegrini nije znao šta mu treba u toj utakmici jer tko zna, možda bi sad već gledali Bayern na mjestu "građana" ;)

Za mene svi imaju šanse, pa čak i Zenit protiv Borussije i Galata protiv Chelsea.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
Pa dobro... vidjet ćemo. Ali vidim da ti podcjenjuješ dobro Premiership. :P
Ma ne podcjenjujem, za mene je to najjaca liga, samo velim svoje misljenje na ovom forumu na kojem nisam bio jako dugo. ;)
Schumy.d je napisao/la: Ja samo kažem da City nije slučajno pobijedio Arsenala sa 6-3 niti je Arsenal slučajno broj 1 u Engleskoj. A sad šta će bit protiv Barce i Bayerna, ja ne znam. Šanse su im podjednake, to sigurno..
City-novi trener, Chelsea-novi stari trener, United- novi trener.Kuzis sta hocu reci ? ;) Bilo kako bilo, navijam da u EPL Liverpool mazne naslov, bilo bi vrijeme. :)
Schumy.d je napisao/la: A ovo da su tvoji mogli na 100% neću puno komentirati, samo ću reći da budi sretan da Pellegrini nije znao šta mu treba u toj utakmici jer tko zna, možda bi sad već gledali Bayern na mjestu "građana" ;)
slika

;)

Jest da je prosla utakmica, ali da se samo na ovo osvrnem... Ako je ovo penal, ja sam John Wayne. :D
Schumy.d je napisao/la: Za mene svi imaju šanse, pa čak i Zenit protiv Borussije i Galata protiv Chelsea.

Cak i Schalke ? :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

A jbg, frende, ako ćeš sad gledati sudačke propuste, onda možemo do jutra i još nećemo stić sve nabrojati. Da nije bilo sudačkih grešaka, vjerojatno bi Ajax igrao s Atleticom, a ne Milan. Ali da je baba muško, ne bi joj trebao djed. :biggrin:

Šta se tiče Liverpoola, igraju odlično, ali rekao bih da su oni kao Atletico u Španjolskoj... sumnjam da će izdržati do kraja. Iako bih i ja volio više da osvoje oni nego Židovi ili Chelsea.

A za Schalke sam rekao da su dobri i sigurno imaju šanse, pogotovo jer tradicija njima ide u korist. Nije ni to slučajno...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Liverpoolov problem je do sada bio kaj neki igrači nisu davali svoj maksimum. Pored toga vrlo su mlada ekipa koja još sazrijeva. Mene malo ovaj Alberto čudi. Jel to on slabo radi na treninzima ili su drugi bolji od njega pa zato ne igra?
P.S.
Yann M'Vila to Liverpool? Navodno i Torres pregovara. Hmm.

UDATE:
Liverpool Transfer Rumours: Ivan Rakitic Could Be Rodgers' Next Midfield General

slika
Odgovori