Novosti - Arhiva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: NOVOSTI - Prosinac 2013.
You scored 22/50 (44.00%).
F1 only: 11/20 (55.00%).
Non-F1: 11/38 (28.95%).
That's not too bad. Most fans did as well as you...
F1 only: 11/20 (55.00%).
Non-F1: 11/38 (28.95%).
That's not too bad. Most fans did as well as you...
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Mene sram, čim sam videl pitanja 

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Što se kvizova dotkikavlje tko ima smartphone bilo koje vrste i želi se podsjetiti nekih trenutaka od 50 do danas neka si skine F1 kviz (autor Yun Hu) - to mi je jedan blizak prijatelj preko svoje supruge napravio. Sve je u stilu abc pitalica uz kratak popratan komentar ponekad. Čisto za razbiti koju minutu u toku ovog zatišja...a o rezultatu na autosportu me sram i reći - ove ostale serije su mi rakrana zadnjih godina...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Cuky
- Moderator
kakva im je to matetmatika? 11/20 + 11/38 = 22/50??? A di je nestalo još ovih 8?
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Ja sam zadovoljan
You scored 21/50 (42.00%).
F1 only: 14/20 (70.00%).
Non-F1: 7/38 (18.42%).
Najbitnije mi je ovih 70% kod F1. Moram ih pohvaliti da su im slike odlične, pogotovo ona s Force Indijom, ne vidiš ništa.
Razočarao sam s s MotoGP-om, a WSR i GP2 nisam ni previše očekivao jer nisam pratio cijelu sezonu.
Pripremili su i na Sky-u nešto slično http://www1.skysports.com/f1/news/22058 ... -questions" onclick="window.open(this.href);return false;
You scored 21/50 (42.00%).
F1 only: 14/20 (70.00%).
Non-F1: 7/38 (18.42%).
Najbitnije mi je ovih 70% kod F1. Moram ih pohvaliti da su im slike odlične, pogotovo ona s Force Indijom, ne vidiš ništa.
Razočarao sam s s MotoGP-om, a WSR i GP2 nisam ni previše očekivao jer nisam pratio cijelu sezonu.
Pripremili su i na Sky-u nešto slično http://www1.skysports.com/f1/news/22058 ... -questions" onclick="window.open(this.href);return false;

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
ma krivo su napisali, 30 je non-f1 pitanja, ne 38Cuky je napisao/la:kakva im je to matetmatika? 11/20 + 11/38 = 22/50??? A di je nestalo još ovih 8?
ovaj je puno lakši, i samo f1 je...speedy56 je napisao/la:Pripremili su i na Sky-u nešto slično http://www1.skysports.com/f1/news/22058" onclick="window.open(this.href);return false; ... -questions
27/30

-
- Legenda
to....Vuksa_KC je napisao/la:Mene sram, čim sam videl pitanja

Samo neka se trkaju.
- Mika_bar
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Da li je netko od momčadi objavio datum predstavljanja novih bolida?
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
Pogledaš Raikonena, on nema nokte od nervoze..."

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Webber je objavio jedan ludi tweet. Naime po njegovoj najavi LeMans bi 2015 trebali vozit za Ferrari Rossi i Alonso(on vjerovatno paralelno uz F1)

Mark Webber @AussieGrit 22 Dec
Great to hear that Ferrari looking to return to Le Mans racing too??? Driver line up for 2015/16 @alo_oficial and @ValeYellow46 #willwork

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Vuksa_KC
- Veteran
Kako i tko god, samo da one napuhance iz Audija malo prizemlje.
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Nadam se da je istina jer mislim da je WEC najbolja serije nakon F1.
2015.? Mislim da je ovo prevelki padobranac, 2017. mi se čini kao najranija opcija, kad bi se Ferrari već trebal dotjerati, a Alonso već imati 36 godina
Rossi ko team mate - legen - wait for it - dary
Sad sam malo razmišljao o ovom i čudno mi je to.
Rossi je, kolko sam ja upučen, potpisao s Yamahom jer su oni i u WSBK-u, a on se navodno poslije MotoGP-a hoće tamo, a u Autoklubu je bio interview gdje on kaže kako bi vozio nešto na 4 kotača. Tak da može biti bila što.
Inače, ak se dobro sjećam, Alonso je 2011. dobio Rossia na kartingu na Wrooomu. Šteta da nema više toga, zanimljivo pogledati vozače skupa kak se trkaju u tuniranim Pandama i Fićekima po snijegu
Btw: ovaj interview s onim Srbinom... nije mi se to nimalo dopalo, odn. nije mi se on dopao - ono, prva priča kao F1 dosadna do bola, samo nešto auti zuje, a onda F1 - ribe, klopa, putovanja...
I onda on, koji je rekao kaj je mislio o F1 do tad, dobi fkng posao u toj F1, a ja najvjerojatnije - koji F1 (i ne samo F1, pa ja da sam tamo ne bih se micao s staze dok nisu gotove i popratne utrke) gledam otkad znam za sebe - neću dobiti nikad.
2015.? Mislim da je ovo prevelki padobranac, 2017. mi se čini kao najranija opcija, kad bi se Ferrari već trebal dotjerati, a Alonso već imati 36 godina
Rossi ko team mate - legen - wait for it - dary
Sad sam malo razmišljao o ovom i čudno mi je to.
Rossi je, kolko sam ja upučen, potpisao s Yamahom jer su oni i u WSBK-u, a on se navodno poslije MotoGP-a hoće tamo, a u Autoklubu je bio interview gdje on kaže kako bi vozio nešto na 4 kotača. Tak da može biti bila što.
Inače, ak se dobro sjećam, Alonso je 2011. dobio Rossia na kartingu na Wrooomu. Šteta da nema više toga, zanimljivo pogledati vozače skupa kak se trkaju u tuniranim Pandama i Fićekima po snijegu

Btw: ovaj interview s onim Srbinom... nije mi se to nimalo dopalo, odn. nije mi se on dopao - ono, prva priča kao F1 dosadna do bola, samo nešto auti zuje, a onda F1 - ribe, klopa, putovanja...
I onda on, koji je rekao kaj je mislio o F1 do tad, dobi fkng posao u toj F1, a ja najvjerojatnije - koji F1 (i ne samo F1, pa ja da sam tamo ne bih se micao s staze dok nisu gotove i popratne utrke) gledam otkad znam za sebe - neću dobiti nikad.

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
speedy56 je napisao/la: Btw: ovaj interview s onim Srbinom... nije mi se to nimalo dopalo, odn. nije mi se on dopao - ono, prva priča kao F1 dosadna do bola, samo nešto auti zuje, a onda F1 - ribe, klopa, putovanja...
Svaka čast na poslu koji radi ali lik je kreten (nadam se da nisam prekirsio neko pravilo, isprike ako jesam, ali to najbolje opisuje moje misljenje o njemu).
"hvalite me usta moja"..sere, sere, sere, sere..i kad pomislis da nesto zna izvali glupost.
covjek bi rekao da (ako 4 godine putujes sa F1 cirkusom) da nesto znas o f1....
Cak sam se pod kraj morao natjerati da procitam do kraja, a to je rijetko tako, pogotovo kad je neki takav interviju gdje mozes sazanti neke detalje iz pozadine.
I like to race, not to do laps alone.
- F1NAC
- Moderator
Michael Schumacher je završio u bolnici zbog ozbiljnih ozljeda glave na skijanju !
Naime na skijanju u Francuskoj javljaju francuski mediji. Zasad nema drugih novosti pa neznam koliko je istinito al opet. Drž se Schumi
Naime na skijanju u Francuskoj javljaju francuski mediji. Zasad nema drugih novosti pa neznam koliko je istinito al opet. Drž se Schumi
Michael Schumacher, the seven time world champion in Formula 1, was seriously injured Sunday morning skiing in Meribel (Savoie), according to information gathered by Europe 1. He dropped himself according to preliminary and was transported to the hospital, suffered a head injury.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Vuksa_KC
- Veteran
UPDATE: SKY has updated their post to say "he was wearing a helmet when he hit his head on a rock, and that he did not lose consciousness." So it sounds like he may have dodged a bullet, if not a rock.
- Cuky
- Moderator
Po tekstu na GP1.hr Ferrari predstavlja pred početak testiranja 28.1. na stazi u Jerezu, a McLaren u Wokingu 3 dana prijeMika_bar je napisao/la:Da li je netko od momčadi objavio datum predstavljanja novih bolida?
Iako je tradicija da Ferrari svoj bolid predstavi u Maranellu na posebnoj svečanosti, ove godine će se to dogoditi na stazi, nekoliko minuta prije početka zimskih testiranja. Fernando Alonso i Kimi Raikkonen će dan prije odraditi prvu konferenciju za novinare.
Luca Di Montezemolo je izjavio kako će prezentacija biti jednostavna.
“Službena prezentacija novog bolida dogodit će se 28. siječnja, nekoliko minuta prije početka predsezonskih testiranja. Zbog radova koji se odvijaju u Maranellu, nemamo vremena za duge i komplicirane prezentacije, tako da ćemo malo odstupiti od uobičajenih pravila.”
McLaren će, kako se doznaje iz neslužbenih izvora, bolid predstaviti 25. siječnja u Wokingu. Za ostale momčadi još nema nikakvih informacija.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
izgleda da ovom sa schumacherom nije dobro
kako čitam po neki portalima ovaj pogotovo http://www.ledauphine.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
izlijev krvi u mozak
stanje se pogoršalo.
edit:
definitivno nije dobro.
http://www.bfmtv.com/sport/schumacher-v ... 75738.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Schumacher hospitalisé : hémorragie cérébrale, état critique
ovdje se može pratiti.
kako čitam po neki portalima ovaj pogotovo http://www.ledauphine.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
izlijev krvi u mozak
stanje se pogoršalo.
edit:
definitivno nije dobro.
http://www.bfmtv.com/sport/schumacher-v ... 75738.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Schumacher hospitalisé : hémorragie cérébrale, état critique
ovdje se može pratiti.

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Ovo je sluzbeno:

definitivno loseManagement: Schumi suffered a head injury with a coma which needed urgent neurosurgical treatment. Condition is critical.

- Bernardinac
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Sudbine u P.M
Samo da gazda izdrži.

Samo da gazda izdrži.
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
njemački bild
http://www.bild.de/sport/motorsport/mic ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tu se isto može pratiti stanje schumachera.
http://www.bild.de/sport/motorsport/mic ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tu se isto može pratiti stanje schumachera.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Jao opet čekamo vijesti iz bolnice. Nadam se da će ove biti dobre.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Legenda
- vidc
- Veteran
stanje i dalje kritično...večeras nova operacija...nadam se da će sve završiti dobro