Komentatori i prijenosi utrka
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Slash
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: utrkivanje
Re: Komentatori i prijenosi utrka
Sutra u 11:00 presica. Ne zna se ni ko ni gdje ni kako ni zašto, ali ne najavljuju livestream na GP1 pa bi moglo bit neš dobro čak, čim oni nemaju veze s tim
.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
KREATOR TV je izgubio prava za prijenos formule 1 na HR prostorimaSlash je napisao/la:Sutra u 11:00 presica. Ne zna se ni ko ni gdje ni kako ni zašto, ali ne najavljuju livestream na GP1 pa bi moglo bit neš dobro čak, čim oni nemaju veze s tim.
jedino ako sad nešto ne muljaju on i jergović.
jerga je svima obznanio da će biti 01.03. objava tko će prenositi prijenose a danas je već 06.03.
kad bolje razmislim taj čovjek je bio u điru sa USF1 team pa znamo kako je završio i On i Peter Windsor

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
di je presica, tko ju ima?Slash je napisao/la:Sutra u 11:00 presica. Ne zna se ni ko ni gdje ni kako ni zašto, ali ne najavljuju livestream na GP1 pa bi moglo bit neš dobro čak, čim oni nemaju veze s tim.

McLaren u <3
- Slash
- Veteran
http://www.gp1.hr/formula-1-ekskluzivno-na-maxtv-u/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ališić & streamovi here I come.
Ališić & streamovi here I come.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Polako, još je neslužbeno 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Mika_bar
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Evo službeno:Domi je napisao/la:Polako, još je neslužbeno
izvora za ljubitelje Formule 1 u Hrvatskoj sjajna je vijest da će slobodne treninge, kvalifikacije te sve utrke moći pratiti na MAX GP-u, novom kanalu MAXtv-a!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
-
- Legenda
Ja to uopće ne kužim... gdje je taj max paket (mislim, preko čega) i kako ga platiti? Znam samo da imam Iskon trio i nemam pojma d ali ću preko njega to moći gledati, ili dodatno platiti neki paket.... što god.
Nisu mi ni prenapeti. Ako bude, ok. Ako ne, imamo internet i druge solucije. Kako smo se već snalazili.
Nisu mi ni prenapeti. Ako bude, ok. Ako ne, imamo internet i druge solucije. Kako smo se već snalazili.
Samo neka se trkaju.
- Slash
- Veteran
Ja bi možda i platio da mislim da vrijedi love. Ali plaćat za slušanje ona dva poluidijota? Pa nisam ih htio slušat ni besplatno...
- Domi
- Profesionalni vozač
Evo službeno:

Sviđa mi se da će ić i preko MAXtv To Go, pa barem da tak probamOve sezone, utrke Formule 1 prikazivat će se na MAX GP-u, novom kanalu na MAXtv-u. Svi ljubitelji najatraktivnijih svjetskih utrka tako će moći pratiti spektakularne prijenose treninga, kvalifikacija i utrka, uz stručne komentare Ivice Blažička, Nevena Novaka i njihovih gostiju.
Osim prijenosa Formule 1, na ovom kanalu moći će se pratiti i druga sportska auto-moto događanja: WRC, Formula 3, Formula S, Porsche Carrera Cup, Superstars Series, ADAC GT Masters, Ferrari Challenge, F1 Ferrari Previews, 24h NBR, FIA European Truck Grand Prix, Indy car highlight i Elite League Speedway. Sav sadržaj je lokaliziran, odnosno ima titlove na hrvatskom jeziku ili hrvatsku sinkronizaciju.
MAX GP će emitirati 24 sata na dan, a bit će dostupan korisnicima MAXtv i MAXSat usluge, kao i MAX3 korisnicima u sklopu novog paketa MAX Auto Moto. U ovom paketu nalazi se još i kanal Kreator TV na kome će se moći pratiti motorističke Grand Prix utrke.
Također, i korisnici MAXtv To Go usluge moći će uživati u atraktivnim natjecanjima, a moguće će biti gledati i utrke po izboru, po načelu Pay-per-day. Tako se prvi put u Hrvatskoj, ovaj uzbudljivi sadržaj može pratiti na tri zaslona – na tabletu, računalu i na televizoru.
HT će organizirati i nagradnu igru za gledatelje, a najsretniji će uživo moći pratiti neke od najatraktivnijih europskih utrka Formule 1.
Korisnici će ovaj paket moći bez dodatne naknade pratiti do 30 travnja 2014., što uključuje četiri prve ovosezonske utrke Formule 1 (Melbourne, 16. ožujka, Kuala Lumpur, 30. ožujka, Sakhir, 6. travnja i Šangaj, 20. travnja). Nakon toga, mogu se odlučiti za korištenje paketa po mjesečnoj cijeni od 35 kn, odnosno dnevnom praćenju pojedine utrke po cijeni od 30 kn (PDV je uključen).
Uslugu je moguće kupiti u T-Centrima, putem webshopa, MAXtv sučelja i putem SMS-a (aktivacija MAXtv To Go usluge).
Oba kanala bit će dostupna u SD i u HD rezoluciji, a emitiranje počinje 8. ožujka 2014.
Također, sva zbivanja na utrkama moći će se pratiti i na specijalnoj podstranici tportala Auto-moto.
'Iznimno nam je drago što korisnicima MAXtv usluge možemo ponuditi jedan od najvažnijih svjetskih događaja. Utrke Formule 1 imaju vjerne fanove koji odsad mogu na novom kanalu, MAX GP, uživati u natjecanjima najbržih svjetskih bolida. Osim toga, mogu gledati i mnoga druga atraktivna natjecanja u auto-moto sportu u izravnim prijenosima, uz specijalizirane emisije u kojima se analiziraju utrke. S ovim paketom MAXtv se definitivno pozicionirao kao najbolji provider sportskih sadržaja po svim elementima', rekao je Richard John Brešković, direktor Odjela za upravljanje ponudom fiksnih i konvergentnih usluga.

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Legenda
Jel to Jergović ispao iz igre? Ako je ikada i bio u igri.
Samo neka se trkaju.
- Domi
- Profesionalni vozač
Mladen
07.03.2014 u 15:00
U ovom trenutku nisam u projektu.
- Slash
- Veteran
Barem je Krenjator popušio prava. Iako mi ni t-scum nije ništa draži.
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Očekivano.
Loši i skupi prijenosi. Osnovan Maxtv je 75kn + ovih 35kn. Za gledanje u SD-u, HD je još 45kn i uz sve to još uvijek nema 5.1 zvuka.
Loši i skupi prijenosi. Osnovan Maxtv je 75kn + ovih 35kn. Za gledanje u SD-u, HD je još 45kn i uz sve to još uvijek nema 5.1 zvuka.

- Slash
- Veteran
Klasično hrvatsko šišanje ovaca. Koje se šišat daju do besvijesti. Trebali bi jednostavno svi bojkotirat to pa da vidimo kolka bi im bila zarada s 0 gledatelja. Gamad.speedy56 je napisao/la:Očekivano.

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
imam osnovni paket i bio bih čak možda i uzeo ovo kad vidim koje sve serije prenose, ali...ne želim još ekstra plaćati za HD, a SD mogu gledat sa puno kvalitetnijim komentiranjem i na kompu besplatno (streamovi). Druga stvar koja me odbija...taman se ponadao "vidi prenositi će IndyCar, za njega je malkice teže naći ok stream" kad ono samo highlights. A treća stvar je ta da sam više u Rijeci nego doma, a neda mi se još i to-go opciju plaćati.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Koliko vidim kod nas u Hercegovini u Home TV paketu prenosi Sportklub1 i RTL DE tako da sam zadovoljan što imam prijenos.
A ovo u Hrvatskoj ne bih pristao,ovo je reketarenje a najava sama kao da imaju neku dobru vijest.Radije bih gledao i lošiji sky stream nego plaćao im te novce.Uglavnom žalosno
A ovo u Hrvatskoj ne bih pristao,ovo je reketarenje a najava sama kao da imaju neku dobru vijest.Radije bih gledao i lošiji sky stream nego plaćao im te novce.Uglavnom žalosno
...put u raj nije posut ružama...
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Znači traženje linkova po internetu kreće za par dana 
Maxtv zbog f1 neću uzimat ni pod razno... da bi imao poštene sportske i dokumentarne kanale treba dat 200 i više kn toj bagri..
za te pare imam bnet trio kod kojih nikad problema nisam imao, brzina neta i kvaliteta slike duplo bolji i brži..
jedino mi je žao jer sam nabavio dobru telku a neću moć formulu gledat u HD rezoluciji

Maxtv zbog f1 neću uzimat ni pod razno... da bi imao poštene sportske i dokumentarne kanale treba dat 200 i više kn toj bagri..
za te pare imam bnet trio kod kojih nikad problema nisam imao, brzina neta i kvaliteta slike duplo bolji i brži..
jedino mi je žao jer sam nabavio dobru telku a neću moć formulu gledat u HD rezoluciji

Michael is faster than you!!
- Cuky
- Moderator
ako ti je net stvarno brz onda možeš bar onih 9 utrka koje BBC bude prenosio gledati na TV u HD rezoluciji. Instaliraš si expat shield tako da prevariš BBC da misle da si iz UK, odeš na njihove stranice i pokreneš njihov stream koji je inače dostupan samo u UK...kvaliteta slike ovisi o kvaliteti tvoje veze. Tako sam ja gledao 2010. cijelu sezonu

- Igor18
- Veteran
e da fakat, to sam potpuno smetnuo s umaCuky je napisao/la:ako ti je net stvarno brz onda možeš bar onih 9 utrka koje BBC bude prenosio gledati na TV u HD rezoluciji. Instaliraš si expat shield tako da prevariš BBC da misle da si iz UK, odeš na njihove stranice i pokreneš njihov stream koji je inače dostupan samo u UK...kvaliteta slike ovisi o kvaliteti tvoje veze. Tako sam ja gledao 2010. cijelu sezonu

BBC će se gledat na telki

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Ja cu vidjet u prvom pocetnom razdoblju koliko su kvalitetni prijenosi i dali cu se odlucit placat 35 kn za prijenose... Ali kak mi se cini hocu 

McLaren u <3
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
takodjer, i ja mislio da će bit još nešto što pratim: indy, gp2, gp3, wsr3.5, al ništa... da nešto od toga prenose sigurno bih uzeo, ovako vjerojatno neću...Cuky je napisao/la:Druga stvar koja me odbija...taman se ponadao "vidi prenositi će IndyCar, za njega je malkice teže naći ok stream" kad ono samo highlights. A treća stvar je ta da sam više u Rijeci nego doma, a neda mi se još i to-go opciju plaćati.
od ovog što prenose jedino pratim f3, al nju prenose i na motors tv-u...
Formula S? prvi put čujem, evo malo googlam sad i ne postoji niš pod tim imenom, jel zna netko šta im je to?WRC, Formula 3, Formula S, Porsche Carrera Cup, Superstars Series, ADAC GT Masters, Ferrari Challenge, F1 Ferrari Previews, 24h NBR, FIA European Truck Grand Prix, Indy car highlight i Elite League Speedway
Nego, zanimljivo mi je u cijeloj priči kako je mladen stalno na svojoj stranici najavljivao sve, kako on ponovno dovodi f1 na male ekrane. Pomislio bi čovjek da je on kupio prava za hr, il da će barem bit komentator ili nešto, da će biti u tom projektu, kad ono ama baš ništa... Koja je njegova uloga u svemu tome?

- Cuky
- Moderator
Formula S...hmm...jedino što mi sa tim slovima pada na pamet je japanska Super Formula, do 2012. poznata kao Formula Nippon. A možda je i tipfeler pa su mislili na Formulu E

- Igor18
- Veteran
Mislim da je njegova uloga u tome ista kao ona u USF1.. nikakvaK1M1 je napisao/la:takodjer, i ja mislio da će bit još nešto što pratim: indy, gp2, gp3, wsr3.5, al ništa... da nešto od toga prenose sigurno bih uzeo, ovako vjerojatno neću...Cuky je napisao/la:Druga stvar koja me odbija...taman se ponadao "vidi prenositi će IndyCar, za njega je malkice teže naći ok stream" kad ono samo highlights. A treća stvar je ta da sam više u Rijeci nego doma, a neda mi se još i to-go opciju plaćati.
od ovog što prenose jedino pratim f3, al nju prenose i na motors tv-u...
Formula S? prvi put čujem, evo malo googlam sad i ne postoji niš pod tim imenom, jel zna netko šta im je to?WRC, Formula 3, Formula S, Porsche Carrera Cup, Superstars Series, ADAC GT Masters, Ferrari Challenge, F1 Ferrari Previews, 24h NBR, FIA European Truck Grand Prix, Indy car highlight i Elite League Speedway
Nego, zanimljivo mi je u cijeloj priči kako je mladen stalno na svojoj stranici najavljivao sve, kako on ponovno dovodi f1 na male ekrane. Pomislio bi čovjek da je on kupio prava za hr, il da će barem bit komentator ili nešto, da će biti u tom projektu, kad ono ama baš ništa... Koja je njegova uloga u svemu tome?ili je pak opet izvisio?

- Slash
- Veteran
Jel fakat to s expat shieldom tak dobra kvaliteta i bez štekanja? Kakvo je u usporedbi s vjevericom?
- Cuky
- Moderator
pa kvaliteta je kao kod vjeverice ako ti je veza dobra...ako ti je zbog nečeg slabija veza malo ti zašteka i onda ti nastavi u nešto lošijoj kvaliteti, a ako ti se veza u toku prijenosa poboljša onda ti ponovno podigne kvalitetu...bar sam ja imao takvo iskustvo.
Uostalom, to možeš probati i sada ako se ne varam, a ne samo za vrijeme F1 utrke. Instaliraš Expat Shield, pokreneš ga i pričekaš da obavi svoje. Zatim odeš tu: http://www.bbc.co.uk/tv/bbcone/live" onclick="window.open(this.href);return false;
i gledaš njihov program. Kad završiš ugasiš Expat Shield i surfaš ponovno kao Hrvat
Uostalom, to možeš probati i sada ako se ne varam, a ne samo za vrijeme F1 utrke. Instaliraš Expat Shield, pokreneš ga i pričekaš da obavi svoje. Zatim odeš tu: http://www.bbc.co.uk/tv/bbcone/live" onclick="window.open(this.href);return false;
i gledaš njihov program. Kad završiš ugasiš Expat Shield i surfaš ponovno kao Hrvat