Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Strani nogomet
Može biti da zbog drugačijeg stadiona se slabije čuje pjesma.
@champ jesi pustio suzu? Priznaj!
@champ jesi pustio suzu? Priznaj!
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Prošetali se pored Schalkea ko krava kroz kukuruz...
Pa očekivao sam puno teži posao u ove 2 utakmice. Sad se valja posvetiti prvenstvu, a jedina crna vijest za nas Realovce je ta da je onaj seljak Kolasinac danas navodno teže ozlijedio Jesea i izgubljena je sezona i eventualno SP za njega.
Stvarno šteta... odličnu sezonu ima iza sebe i sad - ovo u jednoj nebitnoj utakmici.
Pa očekivao sam puno teži posao u ove 2 utakmice. Sad se valja posvetiti prvenstvu, a jedina crna vijest za nas Realovce je ta da je onaj seljak Kolasinac danas navodno teže ozlijedio Jesea i izgubljena je sezona i eventualno SP za njega.
Stvarno šteta... odličnu sezonu ima iza sebe i sad - ovo u jednoj nebitnoj utakmici.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...stvarno su ih ponizili...bilo je za očekivati prolazak Reala no ovakvoj dominaciji se ipak nisam nadao...kako je ovo vrh njemačkog nogometa sad mi je jasno kako je Bayernu u stvari lako ove godine osvojiti naslov (moram malo Scuda...)Schumy.d je napisao/la:Prošetali se pored Schalkea ko krava kroz kukuruz...
....a što se prvenstva tiče prema mom masterplanu dogoditi će se slijedeće: Real gubi za vikend od Barcelone i ako se više nigdje ne "posklizne" do kraja, Barca u zadnjem kolu namjerno pušta utakmicu Atleticu pa AM postaje novi i zasluženi prvak!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Cuky
- Moderator
Nije nikako dobro za Jesea
http://www.realmadrid.com/en/news/2014/ ... 3833298379" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.realmadrid.com/en/news/2014/ ... 3833298379" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Schumy.d
- Legenda
Pa sad nisam siguran koliko bi to zasluženo bilo da im Barca pusti utakmicu.Toon je napisao/la: ...stvarno su ih ponizili...bilo je za očekivati prolazak Reala no ovakvoj dominaciji se ipak nisam nadao...kako je ovo vrh njemačkog nogometa sad mi je jasno kako je Bayernu u stvari lako ove godine osvojiti naslov (moram malo Scuda...)
....a što se prvenstva tiče prema mom masterplanu dogoditi će se slijedeće: Real gubi za vikend od Barcelone i ako se više nigdje ne "posklizne" do kraja, Barca u zadnjem kolu namjerno pušta utakmicu Atleticu pa AM postaje novi i zasluženi prvak!

Iako, da bude takav scenarij, tada Barca sigurno nebi puštala utakmicu jer bi i oni pobjedom bili konkurenti za naslov. U svakom slučaju, ako Real izgubi, onda se tek sve komplicira, a ako pobjedi, onda bi to bila već osjetna prednost.
Ali, još se i Atletica mora štošta pitati.
Ja mislim da će se sva 3 kluba još poskliznuti do kraja barem jednom. Real ima teška gostovanja u Sevilli i Sociedadu, Atletico mora na noge Barci, u goste Valenciji i Bilbau, Barca dočekuje Atletico i mora u goste Realu i Villarrealu.
S tim da Atletico do kraja ima 6 gostujućih utakmica, Barcelona 5, a Real 4.
Puno će toga ovisiti o ovom vikendu. Ako Real izgubi, odmah iduće kolo moraju u Sevillu na teško gostovanje.
- Cuky
- Moderator
mislim da će se naslov opet odlučivat između Barcelone i Reala, Atletico je jednostavno nedorastao tome

- Schumy.d
- Legenda
1/4 finale LP:
Barca - Atletico
Real - BvB
PSG - Chelsea
United - Bayern
Zanimljivi parovi...
Barca - Atletico
Real - BvB
PSG - Chelsea
United - Bayern
Zanimljivi parovi...
- Cuky
- Moderator
znači u polufinalu imamo Atletico, Real, Chelsea i Bayern...polufinale Atletico-Bayern i Chelsea-Real i onda finale Real-Bayern 

- Toon
- Veteran
ma da si ih bilo kako iskombinirao bili bi zanimljivi...Real i Bayern su definitvno favoriti no to u ovoj fazi ponekad ništa ne znači...nekako mi je najviše na 50-50 par Chelsea i PSG...uglavnom, očekuju nas same poslastice...Schumy.d je napisao/la: Zanimljivi parovi...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Schumy.d
- Legenda
Iskreno, da su ždrijebani Real - Barca ili Real - Atletico, nebi mi bili toliko zanimljivi.Toon je napisao/la:ma da si ih bilo kako iskombinirao bili bi zanimljivi...Real i Bayern su definitvno favoriti no to u ovoj fazi ponekad ništa ne znači...nekako mi je najviše na 50-50 par Chelsea i PSG...uglavnom, očekuju nas same poslastice...Schumy.d je napisao/la: Zanimljivi parovi...

- Marc Marquez
@Schumy.d
Jesi nervozan?
Jesi nervozan?

- Schumy.d
- Legenda
Bit ću u 21hMarc Marquez je napisao/la:@Schumy.d
Jesi nervozan?

Dan odluke po meni za prvenstvo. Ako Real izgubi, mislim da bi mogli izgubiti i prvenstvo onda. Danas bi i bod bio dobar.

Iako nemam neki dobar feeling.

- Marc Marquez
Ma ako Real izgubi, prvenstvo se komplicira, a ako Real dobije, Barca otpada u utrci za naslov. Pritisak je na njima i nadam se da ce nasi znat to iskoristitSchumy.d je napisao/la:Bit ću u 21hMarc Marquez je napisao/la:@Schumy.d
Jesi nervozan?![]()
Dan odluke po meni za prvenstvo. Ako Real izgubi, mislim da bi mogli izgubiti i prvenstvo onda. Danas bi i bod bio dobar.![]()
Iako nemam neki dobar feeling.
- Cuky
- Moderator
kakva nervoza ljudi...ako Real dobije praktički su prvaci...ako izgubi, suci su krivi 

- Toon
- Veteran
...to je to...tako zbori pravi navijač Reala!Cuky je napisao/la:kakva nervoza ljudi...ako Real dobije praktički su prvaci...ako izgubi, suci su krivi

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Marc Marquez
Danas nema mjesta ni vremena da se govori o Bayernu, Scud 

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Cuky
- Moderator
dosadna liga, dosadan klub...kome se gubi vrijeme na njih 

- Cuky
- Moderator
jedno sam bio u pravu...sudac je kriv i to mnogo...3 penala dosudio (1 za Real, 2 za Barcelonu) od kojih niti jedan nije bio...faul na Ronaldu je bio van 16, Neymar se sam spotaknuo i bio u zaleđu, a Iniesta je faulirao Carvajala

- Toon
- Veteran
...zaboravio si napomenuti da nije dosudio u prvom poluvremenu kod 1-0 čisti penal na Neymaru...i idiotu Pepeu crveni kod izjednačenja za 2-2...no kako si ti navijač tog kluba razumljivo mi je ovo selektivno pamćenje...Cuky je napisao/la:jedno sam bio u pravu...sudac je kriv i to mnogo...3 penala dosudio (1 za Real, 2 za Barcelonu) od kojih niti jedan nije bio...faul na Ronaldu je bio van 16, Neymar se sam spotaknuo i bio u zaleđu, a Iniesta je faulirao Carvajala
...inače odlična tekma i prava je šteta da ju je sudac svojim lošim odlukama uništio i ne samo on nego i njegovi pomoćnici koji su griješili (Benzema - no na svu sreću tu nije bio gol pa će se brzo zaboraviti)...ovo za Neymarovo zaleđe je moguće no pričekao bih neku dobru snimku toga...crveni karton hmmm, ako je po pravilima jeste no šteta što je tako glupo zarađen od tako iskusnog igraća (ja bih puknuo žuti)...odlična utakmica koje će sigurno ostavi previše repova iza sebe...no ne mogu se oteti dojmu da je Real sam sebe ovdje pobjedio kad se samo sjetim Benzeme - dao je dva gola pa to je minimum koliko je još šansi promašio...mali vanzemaljac asistencija i tri gola a još kao nije ni u "formi"...Ronaldo ovu utakmicu malo samozatajan, gotovo mi je smiješno bilo vidjeti da oba stopera Barce kraj njega ispadaju kao vrhunski stoperi a ne panjevi (kao što jesu)...ali stvarno šteta što su suci uništili prekrasnu većer...
...i da se zna u Španjolskoj se gledaju međusobni omjeri u slučaju istog broja bodova a tu Real najlošije stoji 3 poraza i jedna nerješena
- Schumy.d
- Legenda
Ma meni ovi sudački propusti svake godine unište ovu utakmicu. Kad je zadnji put ovaj derbi prošao normalno?
Ajde da su to sitne greške, nego svaki put neka ozbiljna pogreška, a vrlo često ih ima i nekoliko (kao večeras)
Po meni vrhunska utakmica do 3:2. Onda se ovi u žutom pogubili skroz...
A Real je odigrao dosta loše. Bale, Ronaldo i Modrić ništa... A ni s Barcine strane ništa bolje, jedini raspoložen bio je Iniesta koji je meni bio igrač utakmice. S Realove strane, pohvale zaslužuje samo Di Maria.
Benzema se ispromašivao pošteno (opet), unatoč ta 2 gola.
Ako svi pobjede svoje utakmice do kraja (u što isto ne vjerujem da hoće), tada Barca i Atletico igraju međusobno.
Baš da se poklope takvi rezultati da 2 kluba budu imala jednak broj na kraju mora biti *ebena sreća.
Atletico ima najteži raspored, Real možda najlakši do kraja.
Ajde da su to sitne greške, nego svaki put neka ozbiljna pogreška, a vrlo često ih ima i nekoliko (kao večeras)
Po meni vrhunska utakmica do 3:2. Onda se ovi u žutom pogubili skroz...
A Real je odigrao dosta loše. Bale, Ronaldo i Modrić ništa... A ni s Barcine strane ništa bolje, jedini raspoložen bio je Iniesta koji je meni bio igrač utakmice. S Realove strane, pohvale zaslužuje samo Di Maria.
Benzema se ispromašivao pošteno (opet), unatoč ta 2 gola.
Teško da će doći do ovoga.Toon je napisao/la: ...i da se zna u Španjolskoj se gledaju međusobni omjeri u slučaju istog broja bodova a tu Real najlošije stoji 3 poraza i jedna nerješena
Ako svi pobjede svoje utakmice do kraja (u što isto ne vjerujem da hoće), tada Barca i Atletico igraju međusobno.
Baš da se poklope takvi rezultati da 2 kluba budu imala jednak broj na kraju mora biti *ebena sreća.

Atletico ima najteži raspored, Real možda najlakši do kraja.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Ovako pepe glavom udara igrace Barce...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Schumy.d
- Legenda
Da vidimo sada hoće li biti kazne. Ovo zaslužuje 5-6 utakmica, a bit će dobro ako bude i jedna uopće.