Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Strani nogomet
POLL
Who will win the Premier League?
Chelsea (703)
42%
Liverpool (482) - your vote
29%
Manchester City (408)
24%
Arsenal (82)
5%
Who will win the Premier League?
Chelsea (703)
42%
Liverpool (482) - your vote
29%
Manchester City (408)
24%
Arsenal (82)
5%
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...baš pederski podmukli potez koji zaslužuje kaznu, čak iako je riječ o ovom sileđiji na podu. Da li će biti kazne? Nadam se ali se nadam da će i jarac Pepe dobiti kaznu za ono bespotrebno nabijanje glavom...Schumy.d je napisao/la:Da vidimo sada hoće li biti kazne. Ovo zaslužuje 5-6 utakmica, a bit će dobro ako bude i jedna uopće.
...ono što je pravo osvježenje bilo je izjava gospodina Ancelottia nakon utakmice:
Carlo Ancelotti nikad utakmice nije htio optuživati ni suce, ni svoje igrače. Za sve je okrivio - nedostatak sreće!
- U prvom dijelu prvenstva zasluženo smo izgubili od Barcelone i Atletica. Međutim, ovaj poraz definitvno nismo zaslužili... Stvarno sam zadovoljan kako smo igrali, napredak je vidljiv iz utakmice u utakmicu... Napravili smo neke male pogreške, a kad s druge strane imaš Messija, onda slijedi kazna - rekao je Ancelotti osvrnuvši se na nastavak prvenstva.
- Svaka utakmica je odlučujuća! Do kraja je devet kolo i sve je otvoreno. Još ranije sam rekao da će odlučiti posljednje kolo. Moramo zaboraviti što prije na ovaj poraz i okrenuti se budućnosti...
Suđenje?
- Ne mogu to komentirati...
Mogu samo zamisliti što bi specijalni izjavljivao nakon ovakve rapsodije suđenja...
...ma znam da je Atletico "autsajder" kraj ova dva giganta no on jedini ne ovisi o drugima već o sebi...ja se i dalje nadam....Schumy.d je napisao/la:Atletico ima najteži raspored, Real možda najlakši do kraja.
@Dani - iako bih od ove trojke definitivno želio Liverpool kao jedini pravi klub vidjeti na kraju na vrhu tablice bojim se da to možeš/mo samo sanjati...ma i ovo je daleko iznad očekivanja i zaslužuju iskreni respekt za svoje postignuće...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Kad je Ancelotti gospodin za razliku od ''specijalnog''... Baš su jučer rekli komentatori kak se Real ''oporavio'' doslovno od Murinja jer napokon igraju pravi nogomet i slažem se s njima.
Tekma prebrutalna, penal na Ronaldu nije bio, ostalo sve korektno tak da se nema ko kaj žalit. Mislim ima jer uvijek postoji ona ''Kad Barcelona pobjedi uvijek je netko drugi kriv''
.
EDIT: zato se zna tko nije gospodin
http://www.jutarnji.hr/ronaldo-napao-su ... -/1176269/" onclick="window.open(this.href);return false;
pravi se našo žalit, a jedina pogrešna odluka je išla upravo njemu na korist
Tekma prebrutalna, penal na Ronaldu nije bio, ostalo sve korektno tak da se nema ko kaj žalit. Mislim ima jer uvijek postoji ona ''Kad Barcelona pobjedi uvijek je netko drugi kriv''

http://www.jutarnji.hr/ronaldo-napao-su ... -/1176269/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Marc Marquez
- Navijam za: Ferrari
Jesi gledo tekmu?Slash je napisao/la:Kad je Ancelotti gospodin za razliku od ''specijalnog''... Baš su jučer rekli komentatori kak se Real ''oporavio'' doslovno od Murinja jer napokon igraju pravi nogomet i slažem se s njima.
Tekma prebrutalna, penal na Ronaldu nije bio, ostalo sve korektno tak da se nema ko kaj žalit. Mislim ima jer uvijek postoji ona ''Kad Barcelona pobjedi uvijek je netko drugi kriv''.
- Schumy.d
- Legenda
Slash je napisao/la: pravi se našo žalit, a jedina pogrešna odluka je išla upravo njemu na korist

Dosta!
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Naravno da sam gledo.
Vidim da činjenice bole.
Vidim da činjenice bole.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Schumy.d
- Legenda
Da si ti imalo realan, priznao bi da je suđenje bilo loše.Slash je napisao/la:Naravno da sam gledo.
Vidim da činjenice bole.

Ali nisi.
- Cuky
- Moderator
Dakle...sudac je imao jednu pogrešku? Istina, na Ronaldu je faul bio izvan 16 i nije trebao biti penal...
Ali ovdje je Real duplo oštećen jer osim što kontakta, a time ni penala, nije bilo još je i Ramos dobio izravni crveni karton

Ali ovdje je Real duplo oštećen jer osim što kontakta, a time ni penala, nije bilo još je i Ramos dobio izravni crveni karton

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Marc Marquez
Ili si slijep ili nisi ti nešto dobro gledo.Slash je napisao/la:Naravno da sam gledo.
- maric
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
bas je lijepo vidit tuzne realovce kako se izvlace na sudenje
- Schumy.d
- Legenda
Ne izvlači se nitko jer je suđenje bilo loše na obje strane... i to nije grijeh priznati. Skini te naočale na kratko!maric je napisao/la:bas je lijepo vidit tuzne realovce kako se izvlace na sudenje

-
- Veteran
Ja se uvijek drzim one: "ko gubi ima pravo,da se ljuti" 
Ne volim ni jedne ni druge,da se zna..nekad davno "volio" Real,dok su bili Mijatovic,Suker,Redondo &Co...ali nikad vise od Redsa

Ne volim ni jedne ni druge,da se zna..nekad davno "volio" Real,dok su bili Mijatovic,Suker,Redondo &Co...ali nikad vise od Redsa

Alonsista hasta la muerte..
- Marc Marquez
Ne znam kako te nije sramota. Em što navijaš za Cigane, em što slaviš pobjedu u utakmici u kojoj je sudac previše navuko za Barcu, odnosno Real pobjedio sam sebe.maric je napisao/la:bas je lijepo vidit tuzne realovce kako se izvlace na sudenje

@Scud, čestitke na naslovu

- Cuky
- Moderator
pa nije baš da je sudac previđe navukao za Barcu...drugo poluvrijeme je jednostavno preočajno sudio, griješio na obje strane...možda je više griješio u korist Barce, ali Real je sam kriv što je Barca dolazila u situacije u kojima je moglo doći do pogreške u njenu korist

- Marc Marquez
Ma daj ajde... Svaki sitniji kontakt je sviran ko faul, od tuda i ogromna razlika u broju prekršaja. Prekid kontre Reala kod jedne situacije (nije poštivao prednost). Uglavnom, ne da mi se više o tom El Clasicu trošit riječi. Sutra je tekma protiv Seville. HALA MADRID!Cuky je napisao/la:pa nije baš da je sudac previđe navukao za Barcu...drugo poluvrijeme je jednostavno preočajno sudio, griješio na obje strane...možda je više griješio u korist Barce, ali Real je sam kriv što je Barca dolazila u situacije u kojima je moglo doći do pogreške u njenu korist

- Schumy.d
- Legenda
Ja mislim da bi Suarez smjestio jučer 4 lopte u Valdesovu mrežu samo u prvom poluvremenu da je bio u Realovu dresu.Cuky je napisao/la:pa nije baš da je sudac previđe navukao za Barcu...drugo poluvrijeme je jednostavno preočajno sudio, griješio na obje strane...možda je više griješio u korist Barce, ali Real je sam kriv što je Barca dolazila u situacije u kojima je moglo doći do pogreške u njenu korist

Možda se varam, ali Benzema je fulao vraga i boga u nedjelju. Neću mu tako skoro zaboraviti onaj zicer s ljevicom kad mu je Di Maria servirao sve na pladnju.
- Cuky
- Moderator
nisam mu bojao promašaje, preteško je to sve popratiti 
Sad gledam Arsenal-Swansea...10 minuta do kraja 1. poluvremena, od 11 minute Swansea vodi 1-0...Arsenal igra kao da su muda ostavili u svlačionici...nitko ništa ne pokušava, samo se međusobno dodaju i kao da jedan drugome govore "kreni ti! ne ti kreni! ne ti kreni!"

Sad gledam Arsenal-Swansea...10 minuta do kraja 1. poluvremena, od 11 minute Swansea vodi 1-0...Arsenal igra kao da su muda ostavili u svlačionici...nitko ništa ne pokušava, samo se međusobno dodaju i kao da jedan drugome govore "kreni ti! ne ti kreni! ne ti kreni!"

- Marc Marquez
Ja pak gledam Manchesterski derbi koji je obećavao u prvih 20ak minuta, ali sad mi je dosadno za gledat. Građani vode 1-0, btw
- Schumy.d
- Legenda
A ja programiram...

- Merkur je 32 puta obišao Sunce;
- klokani su seksualno napali 372 ljudi;
- Wayne Rooney je oćelavio, presadio kosu i ponovo oćelavio;
- 390 ljudi zapaženo je kako masturbira na ulici na Google Street Viewu;
- snimljeno je 157 epizoda crtića Peppa Pig;
- Pitbull je izdao sedam (da: 7!) albuma, a članovi Arsenalove momčadi koja je posljednja osvojila trofej nakupili su još 53 trofeja s drugim ekipama...

Otkako je FC Arsenal posljednji put nešto osvojio:Cuky je napisao/la: Sad gledam Arsenal-Swansea...10 minuta do kraja 1. poluvremena, od 11 minute Swansea vodi 1-0...Arsenal igra kao da su muda ostavili u svlačionici...nitko ništa ne pokušava, samo se međusobno dodaju i kao da jedan drugome govore "kreni ti! ne ti kreni! ne ti kreni!"
- Merkur je 32 puta obišao Sunce;
- klokani su seksualno napali 372 ljudi;
- Wayne Rooney je oćelavio, presadio kosu i ponovo oćelavio;
- 390 ljudi zapaženo je kako masturbira na ulici na Google Street Viewu;
- snimljeno je 157 epizoda crtića Peppa Pig;
- Pitbull je izdao sedam (da: 7!) albuma, a članovi Arsenalove momčadi koja je posljednja osvojila trofej nakupili su još 53 trofeja s drugim ekipama...

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Wenger ocito je jos jedini koji nije skuzio da mu sistem nevalja 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
i onda oko 60-e minute ugasim, da bi na fb vidio da su zabili Podolski u 74. i Giroud u 75. minuti...ponovno upalim prijenos da pogledam kraj i u 90. Swansea izjednači na 2-2...pa hebemu miša 

- maric
- Početnik
hahaha, dobro se zna tko su Cigani, malo si pomijesao neke stvari, sad se ceka da Raketa i ekipa otrgnu koji bod realuMarc Marquez je napisao/la:Ne znam kako te nije sramota. Em što navijaš za Cigane, em što slaviš pobjedu u utakmici u kojoj je sudac previše navuko za Barcu, odnosno Real pobjedio sam sebe.maric je napisao/la:bas je lijepo vidit tuzne realovce kako se izvlace na sudenje
@Scud, čestitke na naslovu
- Schumy.d
- Legenda
Tko?maric je napisao/la: hahaha, dobro se zna tko su Cigani
- Marc Marquez
Pa zna se, da. Puta Barca!Schumy.d je napisao/la:Tko?maric je napisao/la: hahaha, dobro se zna tko su Cigani
- Schumy.d
- Legenda
Danas nam dolazi važnija utakmica od El Classica. Dvoboj protiv Rakitića & CO kod njih. Real je bez Ramosa i Di Marie večeras.