U svakom slučaju mislim da neće imati taj luksuz

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
brzo se očito zaboravlja, sjeti se 2010. kad je RedBull na svakoj drugoj stazi u kvalifikacijama bio sekundu brži od konkurencije, neki put u rukama Webbera a neki put u Vettelavidc je napisao/la:to sam čekao... lako je bilo prije srat a sad se valja izvlačit s ovim "vožnja s najboljim bolidom zaslužuje svaku pohvalu"
pa ovaj bolid je dominantniji nego ijedan red bullov zadnje 3 godine. jučer hamilton prizna da mu je krug bio bezveze, onako vozio na sigurno i osvojio pp... danas se vozika, štedi gorivo i ultra dominantno pobjedi... sad su takve stvari odjednom za pohvalu...
očito su se osim motora ove godine promijenili i kriteriji nekih navijača... 2014. godina-godina revolucije u formuli 1 hahaha
nisam ja ništa zaboravio....ako su 3-4 utrke (i to ako se dobro nategne) od 20 svaka druga utrka sezone, onda ok.Ćale od Lewisa je napisao/la:brzo se očito zaboravlja, sjeti se 2010. kad je RedBull na svakoj drugoj stazi u kvalifikacijama bio sekundu brži od konkurencije, neki put u rukama Webbera a neki put u Vettelavidc je napisao/la:to sam čekao... lako je bilo prije srat a sad se valja izvlačit s ovim "vožnja s najboljim bolidom zaslužuje svaku pohvalu"
pa ovaj bolid je dominantniji nego ijedan red bullov zadnje 3 godine. jučer hamilton prizna da mu je krug bio bezveze, onako vozio na sigurno i osvojio pp... danas se vozika, štedi gorivo i ultra dominantno pobjedi... sad su takve stvari odjednom za pohvalu...
očito su se osim motora ove godine promijenili i kriteriji nekih navijača... 2014. godina-godina revolucije u formuli 1 hahaha
...nebi dao ruku u vatru da je Mercedes brži sekundu a nebi to iskreno ni volio.
Prednost ove sezone su gume koje napokon pomažu Mercedesu dok su prijašnjih sezona im stvarale noćne more.
RB je bio opaka sila 2010, pa te godine je Newey proizveo bolid koji je stvarao najvise downforcea od ikojeg bolida u povijesti F1.vidc je napisao/la:nisam ja ništa zaboravio....ako su 3-4 utrke (i to ako se dobro nategne) od 20 svaka druga utrka sezone, onda ok.Ćale od Lewisa je napisao/la:brzo se očito zaboravlja, sjeti se 2010. kad je RedBull na svakoj drugoj stazi u kvalifikacijama bio sekundu brži od konkurencije, neki put u rukama Webbera a neki put u Vettelavidc je napisao/la:to sam čekao... lako je bilo prije srat a sad se valja izvlačit s ovim "vožnja s najboljim bolidom zaslužuje svaku pohvalu"
...nebi dao ruku u vatru da je Mercedes brži sekundu a nebi to iskreno ni volio.
Prednost ove sezone su gume koje napokon pomažu Mercedesu dok su prijašnjih sezona im stvarale noćne more.
da al na stazi je bio iza Hulka jedno vrijeme tako da nije vodio svaki metar trke. Al eto priznali mu. Bravo Lewis. uzivaj dok te prst ne uloviSlash je napisao/la:Inače, ovo je bio 1. grand slam u karijeri (bar mislim, nek me netko ispravi ak nije) za Lewisa. Tj. ako baš picajzliramo nije zbog pola kruga vodstva Hulka, ali službeno je jer je svaki krug vodio (svaki put je prvi prešo preko start-finiša).
za vidca. evo, rekao je to. zadovoljan?I like leading from the front from pole, but if I'm honest it's not always what I enjoy the most.
Of course, I want to qualify on pole all the time. But leading from the front is different from coming through from the back and, ever since I was a kid, it's the races where you come from the back that really create an impression with people. I want it both ways!
To je točno.vidc je napisao/la:da, zadovoljan. samo što pobjeda s neke niže pozicije nije ništa drugo nego produkt nečije greške ili kvara u kvalicikacijama...bilo vozača, bilo tima,bilo bolida. činjenica je da bez vrhunskog bolida nema ni probijanja naprijed. a u vrijeme DRS-a ni to više nije neka mudrolija...
bit će da je neko prokletstvo,prošlih godina se u SV temi skupio 1-2 posta nakon trkeMcLewis je napisao/la:Mislim da je bezobrazno sta ovdje. Lewisu danas nitko nije cestitao... Nije imao lak posao, koliko god imao brz bolid, bio je pod pritiskom ajmo rec cijelu utrku... Kapa dolje, svaka cast!!!
Odlično je vozio 2x danas, prvi put da se odvoji od Rosberga i skupio 9 sec a drugi put kad je SC ponovo započeo utrku. Nisam vjerovao da će uspjet a ni momčad kad mu je rekla da bolid samo doveze do cilja, jer borit se s gumama slabijeg gripa je stvarno bilo odlično za gledat!McLewis je napisao/la:Mislim da je bezobrazno sta ovdje. Lewisu danas nitko nije cestitao... Nije imao lak posao, koliko god imao brz bolid, bio je pod pritiskom ajmo rec cijelu utrku... Kapa dolje, svaka cast!!!