Evo jedno kraj drugog da se mučimo gore-dolje gore-dolje (ne perverznjaci, ne mislim na to)...ima svakakvih neki su bolji, neki gori...
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Zakaj sam perverznjak ako idem po lojtrama?Toon je napisao/la: Evo jedno kraj drugog da se mučimo gore-dolje gore-dolje (ne perverznjaci, ne mislim na to)...ima svakakvih neki su bolji, neki gori...
So apparently they already reassembled the car. Must have been a few electronic glitches. Kimi good to race.
Kaj mislis da su ga zajebali, kak znas da nije on odlucil jer su imali tu opcijuAlonso-champ je napisao/la:E al kako su Rosberga zajbali,pa to je nevidjeno...lol
pa reko mu je inzinjer da ce na prime icelder je napisao/la:Kaj mislis da su ga zajebali, kak znas da nije on odlucil jer su imali tu opcijuAlonso-champ je napisao/la:E al kako su Rosberga zajbali,pa to je nevidjeno...lol
Ako gledas trku onda si cuo to sto ti kolega Finac kaze..elder je napisao/la:Kaj mislis da su ga zajebali, kak znas da nije on odlucil jer su imali tu opcijuAlonso-champ je napisao/la:E al kako su Rosberga zajbali,pa to je nevidjeno...lol