A lewis.... hm

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Kaj ti fali kod njega? Jer nije mekusac? Ili zato jer je unatoc svim izgledima protiv sebe majstorski pobijedio?dmarijon je napisao/la:Istina, rosberg je morao dobit i tu je malo pao
A lewis.... hm
Jesi ti gledao neku drugu utrku? Pa ovo je čisto utrkivanje. Nisam vidio baš da ga je probao izbaciti iz utrke?dmarijon je napisao/la:po čemu se prepozna velik vozač i svjetski prvak od brzog ali bedastog, možda "slučajnog svj. prvaka"? Radije ću se zabiti u timskog kolegu pa da oboje odustanemo nego da ja dobijem manje bodova od njega... kmeeee
saamo zato što je britney mekušac to se nije dogodilo
sta si ti sad vamo napisao?dmarijon je napisao/la:po čemu se prepozna velik vozač i svjetski prvak od brzog ali bedastog, možda "slučajnog svj. prvaka"? Radije ću se zabiti u timskog kolegu pa da oboje odustanemo nego da ja dobijem manje bodova od njega... kmeeee
saamo zato što je britney mekušac to se nije dogodilo
Gledao sam paralelno i cupao kosu podjednako.Alonso-champ je napisao/la:Dani tebi je danasnji dan extra,pobjedio Hamo pobjedili Redsi..
točno to...em im neće srat za tim ordere a ako i odustanu nije da nemaju kad nadoknaditpeki je napisao/la:Mercedes je toliko nadmočan ove sezone da jednostavno mora pustiti svoje vozače da se utrkuju.
da su bili pola sekunde ispred ostalih nebi dozvolili napade pa trka opet nebi bila za 10dmarijon je napisao/la: Nego, da su mercedesi pobijedili za pola sekunde ispred ostalih, onda bi utrka možda bila za 10. po meni
Dani je napisao/la:Hamilton-Rosberg me podsjetilo na Alonso-Šumi dvoboj u Imoli.