jel blažičko zakuhao od silnog vikanja,a neven utvrdio da rosenberg pretiće rosenbergaK1M1 je napisao/la:
inače gladao sam na maxtv-u
Utrke 2014 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Vettel
Re: VN Bahraina - Sakhir, 04/05/06 travnja 2014
- King iCool
- Veteran

- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Utrka je bila dobra, dao sam sedmicu. Ne mogu dati utrci u kojoj moji ostanu bez bodova više...ali sve u svemu ovo mi je bilo jedno ogromno s*anje. Kakvo god utrkivanje bilo.. 
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
sauber go home you're drunk

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- wolfman

kad smo već kod ovih nosonja,k-mag je vozio dosta iza cijelo vrijeme,imo neke probleme kroz trku ili jednostvano nije išloKing iCool je napisao/la:Utrka je bila dobra, dao sam sedmicu. Ne mogu dati utrci u kojoj moji ostanu bez bodova više...ali sve u svemu ovo mi je bilo jedno ogromno s*anje. Kakvo god utrkivanje bilo..
- K1M1
- HNL kladionica majstor

- Navijam za: Kimi i Frijns
ne kužim, pa ocjenjuje se utrka, a ne učinak tvoje najdraže ekipe.King iCool je napisao/la:Utrka je bila dobra, dao sam sedmicu. Ne mogu dati utrci u kojoj moji ostanu bez bodova više...ali sve u svemu ovo mi je bilo jedno ogromno s*anje. Kakvo god utrkivanje bilo..
wolfman je napisao/la:jel blažičko zakuhao od silnog vikanja,a neven utvrdio da rosenberg pretiće rosenberga
ma derao se ko lud cijelu utrku, zamalo doživio infarkt

- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
Kako je Vettelu proradio DRS nakon što nije na početku radio?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
10ka i od mene, za sve pozicije su se vodile borbe bez obzira koliko je koji bolid brži od konkurencije 
Bilo je od sahara dobrih borbi sa ferrariem i međusobno, pa Williams ...ni sam više neznam. Uglavnom odlično!
Kako Massa uvjek uspjeva ovako startat bolid (već 10 godina) nije mi jasno, ili ima filing ili je istrenirao 'caku' da ga i žmireći zna pokrenut.
Rosberg-Hamilton danas nešto posebno, Rosberg je odličan vozač i vozi bez greške ali po pitanju utrkivanja Hamilton je institut utrkivanja, bravo dečki
Bilo je od sahara dobrih borbi sa ferrariem i međusobno, pa Williams ...ni sam više neznam. Uglavnom odlično!
Kako Massa uvjek uspjeva ovako startat bolid (već 10 godina) nije mi jasno, ili ima filing ili je istrenirao 'caku' da ga i žmireći zna pokrenut.
Rosberg-Hamilton danas nešto posebno, Rosberg je odličan vozač i vozi bez greške ali po pitanju utrkivanja Hamilton je institut utrkivanja, bravo dečki

- F1NAC
- Moderator

da bas sam zaboravio spomenut massin start. Do jaja!! ovi na skyu mislili mozda da je jump start
.
batić u rukeKako je Vettelu proradio DRS nakon što nije na početku radio?

- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Vidiš da mogu.K1M1 je napisao/la:ne kužim, pa ocjenjuje se utrka, a ne učinak tvoje najdraže ekipe.King iCool je napisao/la:Utrka je bila dobra, dao sam sedmicu. Ne mogu dati utrci u kojoj moji ostanu bez bodova više...ali sve u svemu ovo mi je bilo jedno ogromno s*anje. Kakvo god utrkivanje bilo..Ne možeš dat 7 ovoj utrci ako si f1 fan, jednostavno ne možeš...
![]()
Ja nemam ništa od toga da se 2 Mercedesa tamo napred ganjaju a momčad koja je meni najdraža u zadnjih 10 krugova izgubi barem 5. mjesto... Utrka mi je automatski u k*rcu.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

Kad sam vidio prvi put kako stoji bolid rasturen, nije mi bilo jasno kako je istovremeno razvalio prednje krilo, zadnje, polomio prednji i zadnji ovjes plus prepolovio zadnju felgu...a nije imao kontakt s ogradom,F1NAC je napisao/la:sauber go home you're drunk
Pa pogledam replay i nevjerujem očima, pri brzini 60kmh da se cjeli bolid totalizira

- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
Utrka BRUTALA! Možda ipak ima nade u ovoj novoj F1. O gorivu se puno pričalo, a zapravo ništa, nije nikakav faktor u utrci. I još važnije GUME više nisu faktor kao prošlih godina. Svaka čast Mercu što dopušta ovakvu zabavu za fanove.
Maldonado retard, dao bi mu odma 10 bodova na karticu.
Maldonado retard, dao bi mu odma 10 bodova na karticu.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F1NAC
- Moderator

bas gledam sad snimku tog sudara. Mislio sam na prvu da je samo s kotacem dirnuo straznji od Gutierreza al sad bas gledam ovi nizi nosevi su ocito opasniji. Tu ga je maldonado pri sudaru prvo podignuo s nosem i onda zakacio straznji kotač i kažin. Da je bio nos ko prosle godine samo hladnjak bi mu popušio

- wolfman

možda u tim vilicama imaju pravu opremu od viličaraF1NAC je napisao/la:bas gledam sad snimku tog sudara. Mislio sam na prvu da je samo s kotacem dirnuo straznji od Gutierreza al sad bas gledam ovi nizi nosevi su ocito opasniji. Tu ga je maldonado pri sudaru prvo podignuo s nosem i onda zakacio straznji kotač i kažin. Da je bio nos ko prosle godine samo hladnjak bi mu popušio
- F1NAC
- Moderator

Ovaj psiho je dobio 5 mjesta kazne za Kinu i 3 bodova na konto

- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Za ovo je dobio samo 3 boda?!? Pa Magussen je dobio za mali kontakt u Maleziji 2 boda
- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
King, ja sam za mclaren al jednostavno nemres dat manju ocijenu ovoj utrci jer su nasi glupi... I meni su pokvarili dojam, al trka je fantazija, unatoc nadmoci mercedesa, borili su se i njih dva za vrh tako da nema problema oko dominacije..
McLaren u <3
-
Alonso-champ
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Hahahaha Finac,gdje si nasao ovu sliku...vidi ga,kao ratni zlocinac
Alonsista hasta la muerte..
- speedy56
- Legenda

- Navijam za: FAlonso ALotterer
A Ricciardo za neke kaj je momčad kriva 10mjesta?!?!?!?
Pa daj Bože da se riješe te glupe FIA-e
Pa daj Bože da se riješe te glupe FIA-e

- McLewis
- Veteran

Ma on je dobio pet jer ce i sa ovih pet i sa 10 pozicija kazne startat zadnji koliko je lotus los haha
McLaren u <3
- speedy56
- Legenda

E vidiš, po novim pravilima bi (da je dobio 10 mjesta), recimo, da se u Kini kvalificira 19., starto bi zadnji, dakle 3 mjesta iza, ali bi mu onda ostala ovih 7mjesta za Španjolsku, pa ako tamo to ne spuca za Monako i tako dok ukupno ne starta 10mjesta lošije.
Jedno od boljih novijih pravila

- F1NAC
- Moderator

Cek cek cek zar nije pravilo ako recimo startas 17 i dobis 10 mjesta kazne onda da startas malo dalje na gridu tj. ima dosta praznih mjesta između tebe i zadnjeg ?speedy56 je napisao/la:E vidiš, po novim pravilima bi (da je dobio 10 mjesta), recimo, da se u Kini kvalificira 19., starto bi zadnji, dakle 3 mjesta iza, ali bi mu onda ostala ovih 7mjesta za Španjolsku, pa ako tamo to ne spuca za Monako i tako dok ukupno ne starta 10mjesta lošije.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

Da nema kotača na bolidu pomislio bi da batman preletava stazu

- McLewis
- Veteran

pa da starta iz centra šangaja XDF1NAC je napisao/la:Cek cek cek zar nije pravilo ako recimo startas 17 i dobis 10 mjesta kazne onda da startas malo dalje na gridu tj. ima dosta praznih mjesta između tebe i zadnjeg ?speedy56 je napisao/la:E vidiš, po novim pravilima bi (da je dobio 10 mjesta), recimo, da se u Kini kvalificira 19., starto bi zadnji, dakle 3 mjesta iza, ali bi mu onda ostala ovih 7mjesta za Španjolsku, pa ako tamo to ne spuca za Monako i tako dok ukupno ne starta 10mjesta lošije.
McLaren u <3
- speedy56
- Legenda

Hmm, pitanje dali to pravilo važi i za grid kazne osvojene ovakvim vozačkim greškama jer u sportskom pravilniku nisam našao o tome ništa (o tom prosljeđivanju kazne na druge utrke), ali one dobivene zbog promjene nekog dijela PU idu tom šemom
Ovi nosevi su kao ralice, točno se vidi na slici kako se Maldonado potkopao ispod Suabera

i na onboardu - samo ga odnese

Edit:On the first occasion a sixth example of any of the six parts is used, it will trigger a 10-place penalty, although five-place penalties will be given for any subsequent use of a sixth element.
This pattern will continue for the seventh and any subsequent elements, with the first use earning a 10-place penalty and the subsequent ones five places.
If a complete power unit is replaced at any time, the driver must start the race from the pits.
The rules also confirm that should a driver be too far down the grid to serve a full penalty, the remaining grid slots will be carried forward into the next race.
Ovi nosevi su kao ralice, točno se vidi na slici kako se Maldonado potkopao ispod Suabera

i na onboardu - samo ga odnese

-
dmarijon
- Legenda

Jake G sile. I samo ga malo podugnut i sila se oslobodi. zato i izgleda ovako čudno.
Samo neka se trkaju.