Drago mi je da je malo do izražaja došla mehanika (danas elektrika i šta sve spada unutra), da nije sva brzina bolida u jednom difuzoru ili ispuhu.F1NAC je napisao/la:Ako se to ispostavi istinom toliko o tome da ne radimo avione nego motore. Imaju fiorano imaju la ferrari prototip za testirat sve i uspiju sklepat govno od pogonske jedinice. Cini mi se da bi i cosworth napravio bolje.PitLaneTalk @pitlanetalk 2m
Our sources confirm Ferrari PU is overweight and down on power. Problem is mechanical. Which is bad news because of engine freeze. #F1
PitLaneTalk @pitlanetalk
Ferrari can improve power delivery and fuel consumption with software. BHP deficit to Mercedes unrecoverable though until 2015. #F
Ja neznam zašto vi Ferrarievci ponosno ističete taj svoj motor

U vrijeme Enzeta i dok nije bilo krila na bolidu je motor imao izuzetnu važnost, ne samo zbog snage nego i zbog balasta da bude bolid koliko toliko vozljiv. Tad nije bilo ni velika filozofija napravit motor kad su bili gotovo jednaki s jačim autima (u ferr slučaju).
Danas kad je sve 'zaleđeno' tolerancije ne smije bit, povratak turba na brigu stavlja inženjere za potragom izdržljivijih materijala i ne samo da je bitno koliko će snage dat takav motor nego možda važnije koliko će bit pouzdan.