Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
dmarijon
Legenda
Legenda

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la dmarijon »

Zašto voze ovoliko s vanjskih strana zavoja? Hlađenje guma, bijeg od vode, nešto treće..?
Samo neka se trkaju.
Cuky
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

jer je asfalt nakon godina korištenja staze hrapaviji izvan trkaće linije što im daje veći grip po mokrome...još ako su tamo i komadići guma tim bolje
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Zato na nekim djelovima zavoj visi prema apexu pa je tamo vise vode nego ma vanjskoj stazi.
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

McLewis je napisao/la:Pa realno jer se lewis vec dokazao i u sjajnom auti i u kantama, za razliku od nekoga koji ove godine jos bas nista nije pokazao....
sigurno misliš na raikkonena
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Bravo lujo, malo po malo i Rosberg ima jos samo 4 boda prednosti :)
Darkness rises when silence dies
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

4 boda i utrku više

Samo čudom može izgubiti taj naslov
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

speedy56 je napisao/la:4 boda i utrku više

Samo čudom može izgubiti taj naslov
U odnosu na druge bolide, ali u odnosu na Rosberga ništa nije gotovo. Pogotovo ako se dogodi još neki kvar.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

vidc je napisao/la:
McLewis je napisao/la:Pa realno jer se lewis vec dokazao i u sjajnom auti i u kantama, za razliku od nekoga koji ove godine jos bas nista nije pokazao....
sigurno misliš na raikkonena
vidc tjesi se, al vettel ove godine sa reputaciom cetverostrukog svjetskog prvaka bas stvarno nista nije pokazao...
a lujoo... drago mi je zbog njega, zasluzio je ovo!
McLaren u <3
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

Hh ma vettel sa rwputacijom koju je imal medju pristasama ove sezone ni netreba radit setup bolida kolko moze cuda snjim radit.
I like to race, not to do laps alone.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Gledat, gledat i gledat... dok se ne skuži! :D
http://gfycat.com/AridSelfassuredBallpython" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo neka se trkaju.
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

dmarijon je napisao/la:Gledat, gledat i gledat... dok se ne skuži! :D
http://gfycat.com/AridSelfassuredBallpython" onclick="window.open(this.href);return false;

što treba skužit'? kako ga curka gleda kao da bi najradije pojela koliko je sladak ili nešto drugo :biggrin:
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

=D> =D> :rock:
Darkness rises when silence dies
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Nicu ce ubit u pojam...
McLaren u <3
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

McLewis je napisao/la:Nicu ce ubit u pojam...
mislim da će nakon danas nico puknut ko kokica :biggrin:
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

wolfman je napisao/la:
McLewis je napisao/la:Nicu ce ubit u pojam...
mislim da će nakon danas nico puknut ko kokica :biggrin:
Vise ni copy-paste ne pomaze.

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Hamilton je odličan posao napravio i nadoknadio jedno svoje odustajanje bez ičije pomoći.
Niko nije ni najmanju grešku napravio do sad, naprotiv grize i dalje.
Hamilton je pobjedio sve do sad, Niki ova situacija neće se sviđat sigurno i neznam dali je težeg kolegu mogao dobit u momčad. Niko mora sad ili pobjedit koji put pa da se malo izmjenjivaju za prvo mjesto ili bit konstantno drugi, marljivo skupljat i nadat se greški ili kvaru momč kolege. Može ić na sve i ništa ali ako pogriješi pa odustane, Hamilton bježi debelo napred.

Prerano je za ovakva razmišljanja ali oba su u situaciji da ih kvar ili odustajanje automacki postavlja za viceprvaka. Da je još vozača u igri bilo bi lakše nego kad su samo dva i oba znaju da samo oni mogu pobjedit i to kolege još :|
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Hamilton has led Rosberg in a Mercedes one-two in each of the last four races, eroding the 25-point deficit he was left with after his no-score retirement in the season opener race to take the title lead.

Even before this weekend Sebastian Vettel admitted he “would hate Lewis now, if I was Nico.”

Lool Vettel.

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

lipo li je čut stari zvuk motora :)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IXivBGG ... e=youtu.be[/youtube]
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

http://www.autosport.com/news/report.php/id/114015" onclick="window.open(this.href);return false;
opet ću se vratiti na ono da on voli utrkivanje, voli borbu za poziciju itd. i onda izjavljuje ovakve stvari. mislim,ovo je normalno razmišljanje svakog vozača i vjerojatno svi sanjaju o tome da startaju s pole posiotion-a i preteknu sve protivnike za krug, samo me iritira to što je prošle godine pričao jednu priču a ove godine je okrenuo ploču.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

vidc je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/114015
opet ću se vratiti na ono da on voli utrkivanje, voli borbu za poziciju itd. i onda izjavljuje ovakve stvari. mislim,ovo je normalno razmišljanje svakog vozača i vjerojatno svi sanjaju o tome da startaju s pole posiotion-a i preteknu sve protivnike za krug, samo me iritira to što je prošle godine pričao jednu priču a ove godine je okrenuo ploču.
ni ja nisam za dominaciju i uništavanje konkurecnije za krug ali gledajući primjer ove godine on ima kolegu Rosberga kojem jedva uspije pobjeć sekundu-dvije, jedan krug kasnije ulaska u boks može okrenut Rosberga u pobjednika ili jedna sekunda više zadržavanja u boksu, da ne kažem greška na stazi koliko može koštat.

Ove godine ako želi naslov mora vozit precizno, brzo, pametno jednom rječju savršeno...Nicko nije od jučer, s ovim je timom od nastanka i želi ovaj prvi naslov za sebe i Mercedes više od Hamiltona. Nicko je staložen vozač, pritišće i čeka na grešku ko vuk, zato dobit naslov biti će jako težak zadatak. Da su 2 Hamiltona bilo bi vjerojatno lakše, oba bi se borila na sve i ništa te bi na koncu jedan imao više sreće.

Ove godine ni jedan od njih nemaju vremena za zajebavat se i gubit vrijeme po stazi za Alonsom, Ricciem, Vettelom itd...jednostavno bit prvi i vozit čistu stazu dok traje ovakva brzina bolida za čim većom prednošću nad drugim, jer doć će vjerojatno kišne i kaotične utrke gdje će bit i rasipavanje bodova.

Sreća pa Merc je takav tim da sve ovo dozvoli pa imamo opet borbu za naslov.
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

kao gledatelj, nisam za dominaciju,mada su meni i dominantne pobjede za respect jer za takve pobjede mora i vozač i tim i bolid biti na visokom nivou...
a sudeći po prošlogodišnjem "racer-u" Hamiltonu, nije ni on za dominaciju...al eto, ljudi se mijenjaju pa su ispade i njemu postale draže "lako" izborene pobjede od ovih za koje se mora namučit i gledat u retrovizor...
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

vidc je napisao/la:kao gledatelj, nisam za dominaciju,mada su meni i dominantne pobjede za respect jer za takve pobjede mora i vozač i tim i bolid biti na visokom nivou...
a sudeći po prošlogodišnjem "racer-u" Hamiltonu, nije ni on za dominaciju...al eto, ljudi se mijenjaju pa su ispade i njemu postale draže "lako" izborene pobjede od ovih za koje se mora namučit i gledat u retrovizor...
ove godine je takva atmosfera i uvjeti da ja mogu shvatit njegovo razmišljanje. Rosb ga je već dva puta stizao pred kraj i ugrožavao mu pobjedu gdje je Hamilton opet pokazao da je racer i bez da prolazi 10 bolida na stazi.

Očito mu to ne paše da ga kolega ugrožava i bude brži od njega. Da je Rosb u nekoj drugoj momčadi bilo bi lakše, ovako ako je brži odmah idu analize i kritike momčadi gdje je bio problem, zašto je on bio brži, zašto je imao bolju strategiju itd...

Ono što bi ja recimo volio vidjet je da Hamilton starta iza Rosberga pa da ga stiže direktno na stazi.
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

gledaj,i ja mogu shvatit sad to razmišljanje... naravno da bi on rado odlepršo na 30 sekundi prednosti, pa svi bi oni to htjeli. samo mi je smiješno što je npr.prošle godine omaložavao vettelove pobjede i tvrdio da njemu to nije "zanimljivo", da on više voli utrkivanje i teško izborene pozicije... a sad se "žali" na to što se mora s Rosbergom boriti za pobjede...
a nama je upravo taj Rosberg jedina nada za zanimljivost utrka :D
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Nakon pročitanog članka iz linka ne znam što u stvari Hamilton želi...nekakve "skrivene poruke" idu od onoga "puno sam bolji od Rosberga i ako mi je on blizu momčad ga gura" do onoga "moj dio ekipe je pogriješio no svejedno smo pobjedili"...niti piški niti kaki...ili jednostavno pokušava zauzeti što bolju poziciju za nastavak i preventivno stavlja gard kako ne bi došlo do "podmuklog udarca"...moglo bi se ovo pretvoriti u popriličan sukob ali samo ako mercedes to dozvoli...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

vjerojatno ide logikom da je dokazao na dvije utrke da je bolji pa mu nije jasno kako u bahreinu i španjolskoj nije bio toliko bolji...
Odgovori