arriving geneva hotel,a guy says: Welcome Mr. Hamilton. I: "I'm Mr. Rosberg, but no worries we look similar so its easy to get us mixed up!"
Nico Rosberg
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
Alonso-champ
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Nico Rosberg
Alonsista hasta la muerte..
- speedy56
- Legenda

- Navijam za: FAlonso ALotterer
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
Rosbergu eksplodirala guma pri 320km/h sama od sebe . Koja isprika je sad pirellija

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda

Rosberg je promijenio kacigu

Vjerojatno je nekome palo na pamet da baš i nije najpraktičnije da i Lujo i on imaju žute kacige.

Vjerojatno je nekome palo na pamet da baš i nije najpraktičnije da i Lujo i on imaju žute kacige.

- F1NAC
- Moderator

- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
Michael is faster than you!!
-
dmarijon
- Legenda

Nijedan post na temi Rosberg.
I dalje sam malo ljut na ovog tipa.
Trebao je dobiti. Istina je da je malo kasnio na srednjem zavojitom djelu. NA rtavnici je s drsom bio 20 na sat brži. I svaki put kao da se očito zeznuo što je Hamija PREVIŠE prestigao. Projuri kraj njega i ful kasnije koči. Ovaj klasično, namjerno malo ranije koči i brže izaže iz zavoja. Svaki put mi se činilo da je Nico samo trebao kočiti tako da se PORAVNA s Hamiltonom, možda da bude metar ispred ne više. I to bi bilo to!
I dalje sam malo ljut na ovog tipa.
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator

- Navijam za: Ferrari
mene je naljutio jer mi je na castrol predictu uzeo bodove na poleu pošto sam Hamiltona stavio kao osvajača polea. Srećom, u utrci se suzdržao i završio gdje je trebao 
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor

- Navijam za: Vettel
i još je đubre odvezao najbrži krugCuky je napisao/la:mene je naljutio jer mi je na castrol predictu uzeo bodove na poleu pošto sam Hamiltona stavio kao osvajača polea. Srećom, u utrci se suzdržao i završio gdje je trebao
- Cuky
- Moderator

- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
a gle, kad gledam snimke, mislim da se kraj nice nije nasao lewis (pritom mislim na to da mu je momcadski kolega) nego netko drugi, da bi nico bio i agresivniji i da bi prosao (pritom mislim da je razlika brzine u oba bolida bila identicna kao ova u bahreinu)
nije htio riskirati previse da ne napravi totalnu glupost i da mu se smiju...
nije htio riskirati previse da ne napravi totalnu glupost i da mu se smiju...
McLaren u <3
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
to nama izgleda lako ali zbog otvorenog DRS-a i u tom trenutku većeg top speeda vjerojatno ni točka kočenja nije ista po mome. Ako voze iste bolide s istim kočnicama a jedan rastegne 20kmh više to znači da mora par metara ranije kočit da bi usporio do apexa jednako kao sporiji bolid, pretpostavljam da je nico u tom trenutku zbog želje za prolaskom kočio još kasnije nego što je morao pa zbog toga ušao duboko u zavoj fulajući apex, Hamilton je to odmah iskoristio. Mislim da se i Ricciardu desilo isto u napadu na McL ili Williams da je otišao toliko napred na kočenju da je napustio stazu al nije mu za zamjerit jer još je na praksidmarijon je napisao/la:Nijedan post na temi Rosberg.
I dalje sam malo ljut na ovog tipa.Trebao je dobiti. Istina je da je malo kasnio na srednjem zavojitom djelu. NA rtavnici je s drsom bio 20 na sat brži. I svaki put kao da se očito zeznuo što je Hamija PREVIŠE prestigao. Projuri kraj njega i ful kasnije koči. Ovaj klasično, namjerno malo ranije koči i brže izaže iz zavoja. Svaki put mi se činilo da je Nico samo trebao kočiti tako da se PORAVNA s Hamiltonom, možda da bude metar ispred ne više. I to bi bilo to!

- F1NAC
- Moderator

bilo mu je bezveze u zavoju 4 ić s vanjske pogotovo jos kad se fajta s Lewisom trebao ga je pustit da uđe duboko pa onda s unutarnje probat s boljim izlaskom iz zavoja

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
dmarijon
- Legenda

Da, ali vjerojatno je baš ovo ključno: "... zbog želje za prolaskom kočio još kasnije "Ćale od Lewisa je napisao/la:to nama izgleda lako ali zbog otvorenog DRS-a i u tom trenutku većeg top speeda vjerojatno ni točka kočenja nije ista po mome. Ako voze iste bolide s istim kočnicama a jedan rastegne 20kmh više to znači da mora par metara ranije kočit da bi usporio do apexa jednako kao sporiji bolid, pretpostavljam da je nico u tom trenutku zbog želje za prolaskom kočio još kasnije nego što je morao pa zbog toga ušao duboko u zavoj fulajući apex, Hamilton je to odmah iskoristio. Mislim da se i Ricciardu desilo isto u napadu na McL ili Williams da je otišao toliko napred na kočenju da je napustio stazu al nije mu za zamjerit jer još je na praksidmarijon je napisao/la:Nijedan post na temi Rosberg.
I dalje sam malo ljut na ovog tipa.Trebao je dobiti. Istina je da je malo kasnio na srednjem zavojitom djelu. NA rtavnici je s drsom bio 20 na sat brži. I svaki put kao da se očito zeznuo što je Hamija PREVIŠE prestigao. Projuri kraj njega i ful kasnije koči. Ovaj klasično, namjerno malo ranije koči i brže izaže iz zavoja. Svaki put mi se činilo da je Nico samo trebao kočiti tako da se PORAVNA s Hamiltonom, možda da bude metar ispred ne više. I to bi bilo to!
p. s. Još nešto: svi ga hvale kako je bio nasmiješen i vedar iako je izgubio u borbi za 1. mjesto (kako bi alonso npr. sigurno bio smrknut itd)
Mislim, ljudski - svaka čast, ali to jednostavno nije odlika pobjednika i svj. prvaka. Oni jednostavne ne podnose gubiti. Pogotovo u F1.
Alonso bi bio smrknut da je izgubio, ali bi isto tako vjerojatno i prestigao Lewisa da je bio u Nicovom bolidu.
Samo neka se trkaju.
- speedy56
- Legenda

Delta vrijeme na ekranu mu je bilo krivo i zato je riskirao u zadnjem zavoju
https://uk.eurosport.yahoo.com/news/for ... 6--f1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://uk.eurosport.yahoo.com/news/for ... 6--f1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- mrd
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren
- Domi
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Schumacher - Kimi
Bravo Nico 
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- kowalski
- Rezervni vozač

svaka čast!
a ponašanje arogantnog engleza je za svaku osudu skoro ga je optužio da se namjerno sapleo, sramota
a ponašanje arogantnog engleza je za svaku osudu skoro ga je optužio da se namjerno sapleo, sramota
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- f.alonso
- Navijam za: alonso
Treba ga kaznit ,namjerno je napravio ono izlijetanje
- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
sad veli Ted na sky sportu da je pričao sa nekoliko šefova ekipa i svi vele da je to "namjerno izazvana greška".. još ono cimanje volana da bi bio siguran da će proklizat ravno
Michael is faster than you!!
- kowalski
- Rezervni vozač

naravno kad su popušili krug zbog toga, lakše se ljutit na drugoga nego na sebe
ko im je kriv šta nisu bili brži u prvom krugu
on topic nadam se da će sutra rosberg uništiti konkurenciju i vratiti natrag prvo mjesto
ko im je kriv šta nisu bili brži u prvom krugu
on topic nadam se da će sutra rosberg uništiti konkurenciju i vratiti natrag prvo mjesto
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Cuky
- Moderator

znači Rosberg sutra P22...bar je Schumacher tako prošao kad je "slučajno" pogriješio...i tad su oni tvrdili da je greška, svi ostali da je namjerno i ispalo namjerno...
Ja i dalje mislim da je Rosberg pogriješio, ali tko zna...
[sarkazam]naravno ako Rosberg ne bude kažnjen onda uračunati Schumacheru pole i pobjedu 2006. u Monacu i dodijelit mu taj naslov[/sarkazam]
Ja i dalje mislim da je Rosberg pogriješio, ali tko zna...
[sarkazam]naravno ako Rosberg ne bude kažnjen onda uračunati Schumacheru pole i pobjedu 2006. u Monacu i dodijelit mu taj naslov[/sarkazam]
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Dero
- Profesionalni vozač

Njemačka škola, barem je nešto naučio 2010-2012 xD.
Mislim možda bi mu i prošlo da nije slavio kao da je osvojio naslov prvaka u boksu^^
Mislim možda bi mu i prošlo da nije slavio kao da je osvojio naslov prvaka u boksu^^
- K1M1
- HNL kladionica majstor

- Navijam za: Kimi i Frijns
Sad slušam na skyu da je 2006. kad je schumi ovo isto napravio, Keke Rosberg je prozvao schumachera da je varalica i da bi odmah trebao napustit sport zbog tog poteza. Da mi je znat dal sad isto to misli i o svom sinu?