Ma kakvi...malo je..treba jos...sve se vraća sve se plaća..McLewis je napisao/la:Sad mi ga vec zao....
Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Sebastian Vettel
Alonsista hasta la muerte..
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ne razumijem...kome je on dužan pa da mora vraćat?
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
A gle, da je tokom ovih svih godina imao neopisivo dosta srece je istina, zato ove godine iapucava pehove 

McLaren u <3
-
- Veteran
Samom sebividc je napisao/la:ne razumijem...kome je on dužan pa da mora vraćat?
- vidc
- Veteran
da...svih ovih godina je imao bolid koji se nikad nije pokvario 

- McLewis
- Veteran
- vidc
- Veteran
e jebi ga sad...
tako mu se poklopilo da je zbog greške tima u kvalifikacijama morao startat iz boksa...
tako mu se poklopilo da je zbog greške tima u kvalifikacijama morao startat iz boksa...
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
jeste ko naši političari,vadite kosture iz ormara 

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ni nesjećam se šta je bilo tadMcLewis je napisao/la:Dovoljno je reci abu dhabi 2012. Kak mu se sve poklopilo...

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Veteran
Skini naocaleKenny je napisao/la:Ni nesjećam se šta je bilo tadMcLewis je napisao/la:Dovoljno je reci abu dhabi 2012. Kak mu se sve poklopilo...
- Kenny
- Legenda
Nekužim o čemu ti? a ako bi skinio svoje naočale bio bi ćoravAlonso-champ je napisao/la:Skini naocaleKenny je napisao/la:Ni nesjećam se šta je bilo tadMcLewis je napisao/la:Dovoljno je reci abu dhabi 2012. Kak mu se sve poklopilo...

-
- Veteran
- McLewis
- Veteran
Sta je bilo? Da ekipa je pogrijesila i vettel je startao iz boxa.... Dva puta ode u box, dva puta nakon toga izadje safety car da bolje nije moglo za njega... Jedino pravo pretjecanje je izveo na buttonu... Sve ostalo kroz box, i sjajno se probio iz boxa na trece mijesto...
McLaren u <3
- Kenny
- Legenda
Ma znam da nemisliš na teAlonso-champ je napisao/la:Ne te naocale Kenny,skini one-navijacke

Edit:
Mclewis jel trebo da vrati ta mjesta nazad? ko da se nikom nikad nije pttrefilo nešto tako

- McLewis
- Veteran
Kad skuzis poantu cijele price onda odgovaraj...Kenny je napisao/la:Ma znam da nemisliš na teAlonso-champ je napisao/la:Ne te naocale Kenny,skini one-navijackenenavijam za Vettela, pa hebemu zar čovjek nesmije zaboravit šta je bilo prije 2 godine?
Edit:
Mclewis jel trebo da vrati ta mjesta nazad? ko da se nikom nikad nije pttrefilo nešto tako
McLaren u <3
- Kenny
- Legenda
Da kužim sve, samo te pitam šta je on kriv što je sve ispalo tada dobro za njega? zar se niko nikad nije probio zbog SCa i nekih okolnosti na stazi?

- McLewis
- Veteran
Ne kuzisKenny je napisao/la:Da kužim sve, samo te pitam šta je on kriv što je sve ispalo tada dobro za njega? zar se niko nikad nije probio zbog SCa i nekih okolnosti na stazi?

McLaren u <3
- F1NAC
- Moderator
nije on nis kriv nego samo mediji koji su napuhali te" velemajstorije "u abudhabiju.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
a ko njuh hebe pišu da se prodajuF1NAC je napisao/la:nije on nis kriv nego samo mediji koji su napuhali te" velemajstorije "u abudhabiju.

- vidc
- Veteran
hm... da mu se sve poklopilo, startao bi treći i mirno završio utrku na bilo kojem mjestu na podijumu uz veliku šansu za pobjedu. ovako se morao probijati iz boksa...uz hrpu preticanja... doduše s DRS-om većina, ali to je f1...možda je trebao ne otvarat DRS na pravcima i sve preticati kroz zavoje s vanjske strane da bi nekome nešto dokazao?McLewis je napisao/la:Sta je bilo? Da ekipa je pogrijesila i vettel je startao iz boxa.... Dva puta ode u box, dva puta nakon toga izadje safety car da bolje nije moglo za njega... Jedino pravo pretjecanje je izveo na buttonu... Sve ostalo kroz box, i sjajno se probio iz boxa na trece mijesto...
ukratko, našao si loš primjer vettelove "sreće".
da si rekao brazil 2012-start utrke i (trkaći) incident sa sennom u kojem bolid nije pretrpio značajnu štetu, prihvatio bih ti

- McLewis
- Veteran
Djecko koja to hrpa pretjecanja? Prosao hrt-ove, marussije, i caterhamove... Joj da skoro sam zaboravio da se pogotovo sa torro rossima namucio... Jedino pretjecanje pravo je bilo nad buttonom... Bilo sa drs-om ili ne pretjecanje je... Ali kazem dva puta je odlazio u boks i krug poslije je safety car izisao... I probio se tu gdje je... I lewisu je ekipa istu stvar napravila u spanjolskoj, pa nije imao toliko srece kao vettel da mu je safety izlazio... Samo kazem da koliko ga je pratila sreca do sada, izgleda da je dosao ove godine na rad da njega malo kose kvarovi i da se muci... Iskreno kazem malo mi ga je i zao, al tak je kak je...vidc je napisao/la:hm... da mu se sve poklopilo, startao bi treći i mirno završio utrku na bilo kojem mjestu na podijumu uz veliku šansu za pobjedu. ovako se morao probijati iz boksa...uz hrpu preticanja... doduše s DRS-om većina, ali to je f1...možda je trebao ne otvarat DRS na pravcima i sve preticati kroz zavoje s vanjske strane da bi nekome nešto dokazao?McLewis je napisao/la:Sta je bilo? Da ekipa je pogrijesila i vettel je startao iz boxa.... Dva puta ode u box, dva puta nakon toga izadje safety car da bolje nije moglo za njega... Jedino pravo pretjecanje je izveo na buttonu... Sve ostalo kroz box, i sjajno se probio iz boxa na trece mijesto...
ukratko, našao si loš primjer vettelove "sreće".
da si rekao brazil 2012-start utrke i (trkaći) incident sa sennom u kojem bolid nije pretrpio značajnu štetu, prihvatio bih ti
McLaren u <3
- vidc
- Veteran
da,hrt-ove,marrusia-e, caterhamove...lotusa, williamsa, mercedesa,force indiu? ali ti očito pod prava preticanja brojiš ono što se jako rijetko događa kao što je to nad buttonom...dalje, u jednom slučaju on je pod safety car-om (ne krug prije) ušao u boks kad je spuco onaj znak od stiropora i pao opet na začelje, kako mu je to pomoglo?...drugi SC mu je pomogao... pogledaj ponovo utrku il barem sažetak pa je koristi kao argument
- McLewis
- Veteran
Pa zast je puko u znak od stiropora? I opet osao u box kad je safety, izgubio par pozicija i to opet od navedenih najsporijih vozaca... Koje bi malo bolji vozac prosao u gp2 autu a da nebi u red bullu
McLaren u <3
- vidc
- Veteran
puko je zato što je pod SC-om vozio iza Ricciarda koji je pokušavao zagrijat kočnice i naglo kočio i da ga izbjegne morao je izać van staze. to je njegova greška... ali taj odlazak u boks mu je definitivno odmogao tako da to otpada.ako je otić za vrijeme SC-a u boks znak toga da se nekom nešto poklopilo onda puno vozača je dana u monte carlu imalo sreće. kakvi god da su ti vozači, gubi se vrijeme dok ih se pretekne
- McLewis
- Veteran
Netko tko je skoro na zacelju, ode u box kad je safety, stavi nove gume.... I kroz par krugova na novijimvidc je napisao/la:puko je zato što je pod SC-om vozio iza Ricciarda koji je pokušavao zagrijat kočnice i naglo kočio i da ga izbjegne morao je izać van staze. to je njegova greška... ali taj odlazak u boks mu je definitivno odmogao tako da to otpada.ako je otić za vrijeme SC-a u boks znak toga da se nekom nešto poklopilo onda puno vozača je dana u monte carlu imalo sreće. kakvi god da su ti vozači, gubi se vrijeme dok ih se pretekne
Gumama u vrati sve pozicije koje je izgubio.... Sta je alinso napravoio. 2010. U monacu?
McLaren u <3