12. mjesto nije skoro začelje...alonso (ili ferrari) je tad odlično reagirao i uletio u boks odmah na kraju kruga a drugi su morali cijeli krug iza SC-a odvozit...nije ni morao a ni mogao raditi neka preticanja (sjećam se da se mučio s nekim virginom i da se ljutio i tvrdio da mu je glupo što se tamo neki vozač virgin-a bori s njim kao da se bori za naslov)McLewis je napisao/la:Netko tko je skoro na zacelju, ode u box kad je safety, stavi nove gume.... I kroz par krugova na novijimvidc je napisao/la:puko je zato što je pod SC-om vozio iza Ricciarda koji je pokušavao zagrijat kočnice i naglo kočio i da ga izbjegne morao je izać van staze. to je njegova greška... ali taj odlazak u boks mu je definitivno odmogao tako da to otpada.ako je otić za vrijeme SC-a u boks znak toga da se nekom nešto poklopilo onda puno vozača je dana u monte carlu imalo sreće. kakvi god da su ti vozači, gubi se vrijeme dok ih se pretekne
Gumama u vrati sve pozicije koje je izgubio.... Sta je alinso napravoio. 2010. U monacu?
Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Sebastian Vettel
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Da sa 12. Na 21. Od cega su ispred njega bili 2 caterhama, 2 marusije 1 hrt i 2 torro rossa koje nemora ni obilazit, dovoljno je samo priblizit se... Dakle izgubio 9 pozicija a 7 ih prakticki vratis kroz par krugova, i imao je novije gume... Ja to vidim samo kao prednost!
McLaren u <3
- vidc
- Veteran
po tom ispade da je bolje ne ulaziti u q3 i startat zadnji jer su ispred tebe svakako traktori koje ćeš lako preteć, plus imaš setove novih,nekorištenih guma koje možeš derat do mile volje. a neke budale se bore da uđu u q3 i startaju s 9. mjesta...
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
haha...karma is a bitch..
kako je webber imao sjeban auto, tako sad vettel i zbog toga mi je jako drago. Kako samo zbog toga govorili da je webber 6 klasa losiji vozac, sad mozemo komotno i za prsteka (jer gle, sve gledamo istim ocima i objektivno, jel tak?)
isto tako mozemo velicat ricija da je najbolji svih vremena jer nakon par utrka pere pod sa visestrukim svjetskim prvakom za kojeg se smatra da je jedan od najvecih.
Sorry, ali s onakvim bolidom bi mozda i ja dosel do bodova, a jos kad ti i cijeli bolid ustimaju za takvu utrku....
Koda mercovi sad nebi sa zadnja dva mjesta dosli do pobjede?????
Hocemo vidc odmah reci da su ros i hamo najbolji svih vremena ??

kako je webber imao sjeban auto, tako sad vettel i zbog toga mi je jako drago. Kako samo zbog toga govorili da je webber 6 klasa losiji vozac, sad mozemo komotno i za prsteka (jer gle, sve gledamo istim ocima i objektivno, jel tak?)
isto tako mozemo velicat ricija da je najbolji svih vremena jer nakon par utrka pere pod sa visestrukim svjetskim prvakom za kojeg se smatra da je jedan od najvecih.
Sorry, ali s onakvim bolidom bi mozda i ja dosel do bodova, a jos kad ti i cijeli bolid ustimaju za takvu utrku....
Koda mercovi sad nebi sa zadnja dva mjesta dosli do pobjede?????
Hocemo vidc odmah reci da su ros i hamo najbolji svih vremena ??
I like to race, not to do laps alone.
- vidc
- Veteran
najbolji vozač svih vremena je michael schumacher...ovo ostalo su još djeca
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
zaš nije vozio u RB-u iz 1988Cuky je napisao/la:Vettel u Ferrariju!!!

mogao si ovo još sitnije stavitCuky je napisao/la:morao sam hahahaha
- F1NAC
- Moderator
uf pa tu nema EBD se izvrtio koji put? 
haha

koji fail bi bio da neka fotka procuria fotografiranje i snimanje je bilo strogo zabranjeno.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
a morao sam ostaviti napomenu da se zna da nisam krivo shvatio vijest (jer vidim da se svaka šala u zadnje vrijeme mora naglasitwolfman je napisao/la:mogao si ovo još sitnije stavit

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ne zbog toga što je vozikao taj stari Ferrari nego da ga slučajno razbije, naravno da bi organizator, Vettel i svi skupa sve posakrivali i prešutili ko da ga nije ni vozio, dok bi onaj koji je ulovio fotku ispao frajer te ismijao 4x prvaka.F1NAC je napisao/la:uf pa tu nema EBD se izvrtio koji put?
koji fail bi bio da neka fotka procuria fotografiranje i snimanje je bilo strogo zabranjeno.haha

- vidc
- Veteran
pa nije tolki mamlaz...znam da smatraš hamiltona klasom iznad... al vettel nije kobayashi ili maldonado
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
nisam ja rekao da je mamlaz, svakom se može desit a pogotovo slupat muzejski bolid nije lijepo. Sad zamisli da neki mamlaz ulovi takvu fotku, sigurno bi je okačio sebi na profil twitera ili FB-a pa skupljao lajkove, valjda bi prvo otrčao s njom u neki sportski auto magazin.vidc je napisao/la:pa nije tolki mamlaz...znam da smatraš hamiltona klasom iznad... al vettel nije kobayashi ili maldonado

- vidc
- Veteran
pa može se svakom desit, ali šanse da se to desi top vozačima iz f1 su vrlo male zato i ne vjerujem da su samo zbog toga zabranili fotografiranje... možda su pravili neke ekskluzivne fotografije koje ne bi bile ekskluzivne da ih netko napravi i objavi ranije 

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
samo kako za eksluzivne fotke su na domaćoj stazi izabrali baš Ferr, kako da nije neki Renault iz 80tih ganjao?vidc je napisao/la:pa može se svakom desit, ali šanse da se to desi top vozačima iz f1 su vrlo male zato i ne vjerujem da su samo zbog toga zabranili fotografiranje... možda su pravili neke ekskluzivne fotografije koje ne bi bile ekskluzivne da ih netko napravi i objavi ranije
...ma ustvari šta ja razbijam glavu s tim, čovjek je uživao u bolidu kojeg ja još ni u muzeju na distanci 2m nisam vidio

- vidc
- Veteran
a tko će ga znat što su izabrali ferrarija,možda baš zato da nas malo napale 

- F1NAC
- Moderator
Mozda jer je taj bolid vozio Bergher a on je austrijanac
. A opet ferrari je ferrari nema druge 

- F1NAC
- Moderator
procurila je slika Vettela u Ferrariju, baš loše izgleda kombinacija

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Neznam kaj izgleda loše na ovoj slici, siguran sam da se nezna da je to Vettel da bi komentari bili da je slika orgazmično dobra, kaj i je. 
EDIT: evo i kratkog videa s Ringa

EDIT: evo i kratkog videa s Ringa
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- wolfman
dobro iskorištena greška pereza+sreća s massom=postolje,nije loše i još je pokazao kak se gospoda ponašaju prema timskim kolegama 

- F1NAC
- Moderator
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Dobra trka i za njega, možda malo fulana strategija jer sam imao dojam da je brži od Ricciarda danas. 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
wolfman je napisao/la:dobro iskorištena greška pereza+sreća s massom=postolje,nije loše i još je pokazao kak se gospoda ponašaju prema timskim kolegama
Da, nesto novo od njega....:

I like to race, not to do laps alone.
- wolfman
da,novi kolega koji je happy aussie a ne grumpy aussiezonelsk je napisao/la:wolfman je napisao/la:dobro iskorištena greška pereza+sreća s massom=postolje,nije loše i još je pokazao kak se gospoda ponašaju prema timskim kolegama
Da, nesto novo od njega....:![]()
![]()
![]()