Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Strani nogomet

Post Postao/la luka_kimi »

maric je napisao/la:
Marc Marquez je napisao/la:Gdje je onaj kolega maric da čestita? :D
tu sam majstore, cestitke realu uz novo uefino pravilo: igra se dok real ne zabije gol, salu na stanu zasluzeno su pobijedili
Da, to sam na još par foruma primjetio da ljudi pišu, također nešto u stilu da je bilo previše nadoknade. #-o Možda pet minuta i je bilo previše (iako uz sva izležavanja, izmjene i ostale prekide to sigurno nije tako ;) ), ali čovječe Real je zabio gol na 92:45. Zbilja mi nije jasno. #-o Inače hvala na čestitkama. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

5 minuta previše? Bilo je 5 zamjena (jer je jedna bila u 1. poluvremenu), Atleticovi igrači su se izležavali, otezali sa vraćanjem lopte u igru, otezali sa pomicanjem živog zida...i onda se čude zašto je 5 minuta bilo. Pa samo za zamjene se izgubilo 2-3 minute igre.

Inače Mariću hvala na čestitkama. Možda se moglo i bez tog kasnog gola riješit da su se igrači pojavili na utakmici u 1. a ne u 50. minuti, ali eto...bitno da se osvojilo :)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Samo kod izmjene (izležavanja) Filipe Luisa se izgubila minuta i pol. Gledajte ponovno, pa mjerite sami. ;)
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Sa malim zakašnjenjem bih čestitao povremenim navijačima sretno/spretnog Reala na osvojenom trofejčiću...nažalost alkohol je ovaj put pobijedio (dobio je bitku ali ne i rat!) pa nisam gledao tekmu a reprizu mi se nije dalo gledati jer znam da film ima tužan i tragičan kraj...kada vidim da su Atleti gol primili u sudačkoj nadoknadi definitivno moram osjećati razočarenje...no prema pričama većine trezvenih ljudi apsolutno je Real zaslužio tu pobjedu jer su momci u crveno-bijeloj kombinaciji većinu utakmice proveli očajnički se braneći svim dopuštenim i nedopuštenim sredstvima - s obzirom na vodstvo to im ne mogu zamjeriti jer cilj u ovom slučaju ne bira sredstva...sa buđetom koji je bio manji od jednog QPR iz druge engleske lige doći do naslova prvaka španjolske i finala LP - to mogu samo odabrani i bez obzira na poraz svi igrači mogu uzdignute i ponosne glave se pojaviti bilo gdje...šteta, rijetka prilika nije iskorištena no što je tu je...još jednom čestitke Realu na osvojenom....
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

@toon
ak ides u Turopolje na tulum obavezno uzmi mrezu protiv komaraca. 16 faking uboda u tih par sati. A tekmu smo gledali na mobitelu. Na kraju sam se opredijelio za plavokosog deckica u dresu reala.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

wolfman je napisao/la:e toon jel ovaj Shola Ameobi kojeg ste otjerali valja šta,jedino što sam uspio nać je da se lako ozljedi :D
...a ne znam što pametno da ti napišem, 32 godine...kod nas je proveo 14 godina i sad mu nisu htjeli produžiti ugovor jer je on tražio 2 a ponuđen mu je jednogodišnji...klasičan sidraš, jak, oskudne tehnike i povremenih bljeskova ali često je bolje drvo umjesto njega staviti...kao čovjek svi u klubu govore da je super, ne radi probleme, poštuje hijerarhiju i daje sve od sebe (koliko može s obzirom na svoje limite)...397 puta je nastupio za NUFC od toga 178 kao zamjena, dao je 79 golova...ako ste zainteresirani ne bi bilo loše za drugu ligu, mogao bi sigurno dosta pomoći (za prvu baš i ne)...
Reprezentativac Nigerije (od prije 4 godine jer se do tada nadao da će dobiti poziv u englesku repku):
slika

@Dani - a kad te žene (komarice) vole, nisi ti kriv što si tako sladak...mene zato rijetko napadnu...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

@toon fala na iscrpnoj analizi,spominje se nešto oko njegovog dolaska,al spominje su i svi igraći premiershipa koji su ostali bez ugovora :D
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

wolfman je napisao/la:@toon fala na iscrpnoj analizi,spominje se nešto oko njegovog dolaska,al spominje su i svi igraći premiershipa koji su ostali bez ugovora :D
Evo ti link sa svim slobodnim igračima, doduše neki su već potpisali za druge ali dalo bi se tu dobrih probrati:
LINK :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Garnitura Reala za nadolazeću sezonu:
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

bijeli mi je fenomenalan...kad se pred koji mjesec pisalo da će domaći imati roze detalje mislio sam da će sve ove pruge bit roze...na kraju ispada da je manje roze na ovom dresu nego što je bilo narančaste na dresu iz upravo završene sezone. Što se gostujućeg tiče, tradicija je totalno pogažena njime, ali dres izgleda fenomenalno...znam da će se pričat kako "roza nije za Real", kako je "dres savršen, ali ne za Real" ali meni je dres toliko dobar da čak razmišljam da si ušparam koju kunu ovo ljeto i kupim si cijeli taj rozi komplet (majica + hlačice + štucne)...jer kad ćeš opet vidjet Real u rozome, a još i ako osvoje nešto u njemu...milina.

Inače, Casillas, Lopez i Fernandez će dogodine nositi tamno plavo kao prvi izbor
slika

A treći dres će biti crne boje, dizajnirat će ga neki japanac (ne mogu mu se sjetiti imena) i biti će predstavljen u 8. mjesecu

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Cuky je napisao/la:bijeli mi je fenomenalan...kad se pred koji mjesec pisalo da će domaći imati roze detalje mislio sam da će sve ove pruge bit roze...na kraju ispada da je manje roze na ovom dresu nego što je bilo narančaste na dresu iz upravo završene sezone. Što se gostujućeg tiče, tradicija je totalno pogažena njime, ali dres izgleda fenomenalno...znam da će se pričat kako "roza nije za Real", kako je "dres savršen, ali ne za Real" ali meni je dres toliko dobar da čak razmišljam da si ušparam koju kunu ovo ljeto i kupim si cijeli taj rozi komplet (majica + hlačice + štucne)...jer kad ćeš opet vidjet Real u rozome, a još i ako osvoje nešto u njemu...milina.

Inače, Casillas, Lopez i Fernandez će dogodine nositi tamno plavo kao prvi izbor
[ http://4.bp.blogspot.com/-EICpy_EUXh4/U ... 281%29.jpg ]

A treći dres će biti crne boje, dizajnirat će ga neki japanac (ne mogu mu se sjetiti imena) i biti će predstavljen u 8. mjesecu
Pa baš to... i meni su dresovi sasvim ok. Čak boja vuče na neku ljubičastu. I barem su drugačiji nego ostali, a recimo bilo je puno ružnijih dresova od ovih novih u povijesti Reala pa se nitko nije toliko bunio.

Meni su OK, kad ih vidim bolje malo, dat ću konačni sud.

A bijeli su klasika - čisti, bez puno detalja, a prepoznatljivi.
Ovaj dres ne bih mijenjao nikad. Tako jednostavni, a tako lijepi.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

One roza boje je sigurno CR7 narucio.

slika
Zadnja izmjena: Alonso-champ, dana/u 03 lip 2014, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
Alonsista hasta la muerte..
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

vam je T com postao sponzor? :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Maske su napokon pale, Real je svojim navijačima omogućio ono što su oduvijek željeli! U bojama u kojima ćete se osjećati onako nesputano i sretno - momci sa stavom....
Skoro da mi vas je i žao...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:Maske su napokon pale, Real je svojim navijačima omogućio ono što su oduvijek željeli! U bojama u kojima ćete se osjećati onako nesputano i sretno - momci sa stavom....
Pa uvijek su bijele boje bili! :zaba:
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Toon je napisao/la:Maske su napokon pale, Real je svojim navijačima omogućio ono što su oduvijek željeli! U bojama u kojima ćete se osjećati onako nesputano i sretno - momci sa stavom....
Ovo dobiješ ako kupiš komplet ( majica + kratke/vruće hlačice )
slika

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:
Ovo dobiješ ako kupiš komplet ( majica + kratke/vruće hlačice )
slika
U svakom slučaju bolje izgledaju nego ovo:
slika
:biggrin:
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Samozavaravanje je najgore schumy. Znaš i sam da nema goreg od rozog dresa. Možda zlatni.

slika slika

slika

Jedino ovaj može konkurirati realovom dresu:

slika

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

@Schumy.d. - uzalud ti ovo koprcanje...uhebali su vas s ovim dresom i to je to...sada ti jedino preostaje izdržati slijedeću sezonu i izbjegavati gledanje gostujućih utakmica...a mislim da će i PRIDE uskoro pa bi i tamo mogla ova odjevna kombinacija biti hit...
...dobro zboriš Dani - roza, lila i zlatni (kad se samo sjetim) - to je nešto prestrašno na nogometnom dresu...
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ono kad ti navijači Liverpoola kažu da imaš smiješne dresove :badgrin:

@Toon probaj to za boje reć navijačima npr. Palerma ili Eviana...nebih bio toliko siguran da bi se složili sa tobom

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:@Schumy.d. - uzalud ti ovo koprcanje...uhebali su vas s ovim dresom i to je to...sada ti jedino preostaje izdržati slijedeću sezonu i izbjegavati gledanje gostujućih utakmica...a mislim da će i PRIDE uskoro pa bi i tamo mogla ova odjevna kombinacija biti hit...
...dobro zboriš Dani - roza, lila i zlatni (kad se samo sjetim) - to je nešto prestrašno na nogometnom dresu...
Pa meni na prvu i nisu tako loši uopće.

Recimo, puno mi bolje izgledaju nego ovi:
slika

A šta se tiče utakmica, samo neka igraju dobro pa makar u žuto-rozo-zeleno-plavim dresovima. :biggrin:

P.S.
Na 24 sata je samo 49% ljudi glasalo da im je ružan dres. :D
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Ono 51% bile sve žene ili curice
Alonsista hasta la muerte..
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la:Ono 51% bile sve žene ili curice
:utjeha:
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Apeliram na sve članove ovog foruma posebno ljude koji zalaze na ovaj dio da se počnu ponašati malo nježnije prema navijačicama Reala jer im je u ovim momentima poprilično teško priznati neke stvari i nije im baš lako. Malo suosjećanja od nas ostalih stvarno ne bi škodilo...
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

@toon

Bas me zanima kome se ti inace upucavas i na koga se lozis kad si javno prekrizio zene u svom zivotu :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Odgovori