...sitna je to riba, samo perspektiva i jeftinoča...ako uzmemo Rémya Cabellu to će biti posao (nešto je kao blizu) kao i Bafetimbi Gomisa koji je isto kao u pregovorima...wolfman je napisao/la:@toon malog gerrarda nemoš fulat,ovaj drugi sam trebal inspektat s googletom,zanimljivo iako meni su oba kluba draga pa nemam nekog hejta za nabacit...si vidio da ste doveli ovog Ayozea,jebote sami španjolci dolaze u englesku,i mi doveli malog iz Barcine škole,Jordi Ortega mu je ime,zasad će u development squad+Celta Vigo dolazi na prijateljsku
...ma nisam niti stavio zbog hejtanja već preventivno (napad je najbolja obrana) kako me Dani ne bi mogao zahebavati jer k nama dolazi Colback iz omraženog Sunderlanda - to ne bi bilo niti najgore da nije bio igrač utakmice na zadnja dva derbija i još je usput na stadionu i po internetu prcao, provocirao i ismijavao NUFC...sirovina odbila veću plaću u West Hamu jer je kao veliki navijač NUFC pa će kod nas igrati iz ljubavi...pa se po forumima NUFC navijača vode velike debate o njemu - tu sam i izvukao ove slike Gerrarda i Carraghera (koji je uzgred rečeno do svoje 18-e redovito bio na Goodisonu) i mene su iznenadile...uglavnom ovako je to izgledalo kad je smrad slavio pa mu ti sad priredi dobrodošlicu: