Slazem se u vecini ovog kaj si napisao sa tobom, samo kazem..Button to moze reci jer ipak ljudi ga gledaju ko covjeka koji ima jedan naslov dok Kevin je tek dosao. Da bi Kevin bio bolji da je u momcadi Lujo, Alo, Kimi ili tak netko to je sigurno...no jbg...cinjenica i dalje stoji da Kevin nista trenutno ne donosi u smislu iskustva ili savjeta momcadi. Ali to također ne znaci da Button donosi ogromno puno.Dani je napisao/la:Ma daj zone.. Pa ko je glavna violina u ekipi i po kome se radio bolid? Od kada nema Hamiltona da usmjerava ekipu, već ovaj klaun oni konstantno nazaduju. Lako je bilo biti gospodin u rukavicama kada su sva svijetla reflektora bila usmjerena na Lewisa. Neka sada pokaže muda i znanje. Da ga nije izgurao na startu utrke ( gdje je on katastrofalno startao ) vjerojatno bi mali bio ispred njega. I slažem se da bi Alonso kao buldožer bio idealan vozač broj 1 u timu. A i mislim da bi mclaren kao tim ( vojnička disciplina ) odgovaro njemu više nego sadašnji ferrari.
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- zonelsk
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FA
Re: Formula 1 team - McLaren
I like to race, not to do laps alone.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Evo Boullier nešto tarkelja o radikalnijem pristupu u budućnosti i posebno za GP na otoku...ujedno obmanjuje javnost sa vijestima kako je u tvornici poboljšan downforce i kako će početi to primjenjivati na slijedećim utrkama te se nada (laže) da će biti bliže vrhu (čitaj bar ponekom bodu)...ujedno prića (to mu vjerujem) kako još nisu odustali od ove godine ali da već rade i na bolidu za slijedeću...ima toga još pa tko od navijača ima problema s probavom neka pročita...
LINK
LINK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Mclarenovci su jucer prekrsili vrijeme do kojeg je dopusteno radit na bolidu. Ocito neki problemi ma vidiku.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
pojasnio Kravitz sad...mislili su da imaju neki problem sa PU pa su išli provjeriti i otkrili da nemaju problem. Ovo im je prvo prekoračenje vremena, a smiju 6 puta u sezoni bez da budu kažnjeni
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
samo jedan leptir ovjes su koristili (Button)

- Cuky
- Moderator
i K-Mag je imao samo jedan

Također zanimljiv im je ovaj rez u podnici ispred zadnjeg kotača...nisam siguran ako je to i prije već bilo na bolidu, ali je poprilično drukčije od sitnih rezova na bolidima Ferrarija, RB-a, Lotusa...

Također zanimljiv im je ovaj rez u podnici ispred zadnjeg kotača...nisam siguran ako je to i prije već bilo na bolidu, ali je poprilično drukčije od sitnih rezova na bolidima Ferrarija, RB-a, Lotusa...

- F1NAC
- Moderator
Sa f1technicala :
According to the Autosport portuguese version, there are not good news for Mclaren and Honda. Honda engineers were present at Monaco Grand Prix and are worried about the development progress of the Mclaren car and it is said that he even offered Honda engineers to help design next year car. Ron Dennis refused the offer and has angered Honda officials.
From Tochigi there are further bad news. The V6 Honda engine is nowhere in performance compared the current engine makers and on the dyno they have serious reliability problems. It is suggested that for Honda will be almost impossible to achieve a decent performance level with their engine package at the start of the next season. It is not as was said that they have an extra year of development compared to the others beeing on the same level of development, but their engine program is far behind compared to the others, and they can achieve the level of performance at where the others were in 2014, because on the engine itsfelf for F1 they started much later than Mercedes for example.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
autosport:
McLaren and Red Bull F1 teams end dispute over Dan Fallows.
A deal has now been agreed in principle for the legal action to be dropped.
While neither Red Bull nor McLaren will reveal details of the terms of the settlement, AUTOSPORT understands that it did not involve any financial arrangements.
Instead, it may revolve around McLaren getting hold of former Red Bull aerodynamics chief Peter Prodromou earlier than originally expected.
Prodromou signed a deal to join McLaren at the end of last year, but the terms of his contract with Red Bull meant he could not start with his new employer until January 1, 2015.
It is now likely, however, that as part of the Fallows settlement Prodromou could start with McLaren later this year.
Speaking about the matter, Red Bull boss Christian Horner said: "I have a handshake with Mr Dennis which, being a gentleman and a man of his word, means we have an understanding."
When asked if it meant Red Bull was now going to release Prodromou early, he said: "That is for you to speculate and me to know."
Odlična stvar za McLaren.
McLaren and Red Bull F1 teams end dispute over Dan Fallows.
A deal has now been agreed in principle for the legal action to be dropped.
While neither Red Bull nor McLaren will reveal details of the terms of the settlement, AUTOSPORT understands that it did not involve any financial arrangements.
Instead, it may revolve around McLaren getting hold of former Red Bull aerodynamics chief Peter Prodromou earlier than originally expected.
Prodromou signed a deal to join McLaren at the end of last year, but the terms of his contract with Red Bull meant he could not start with his new employer until January 1, 2015.
It is now likely, however, that as part of the Fallows settlement Prodromou could start with McLaren later this year.
Speaking about the matter, Red Bull boss Christian Horner said: "I have a handshake with Mr Dennis which, being a gentleman and a man of his word, means we have an understanding."
When asked if it meant Red Bull was now going to release Prodromou early, he said: "That is for you to speculate and me to know."
Odlična stvar za McLaren.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Toon
- Veteran
Yep, lijepo pojačanje, no ova me rečenica nasmijala:
"I have a handshake with Mr Dennis which, being a gentleman and a man of his word, means we have an understanding."
"I have a handshake with Mr Dennis which, being a gentleman and a man of his word, means we have an understanding."
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Cuky
- Moderator
McLarenove vidljive novosti na bolidu u Austriji
Prednje krilo

Usmjerivači ispod nosa

Difuzor

Prednje krilo

Usmjerivači ispod nosa

Difuzor

- F1NAC
- Moderator
McLaren mice FRIC iz svojih bolida za VN Njemačke.

- zonelsk
- Veteran
Pretp da oni micu jer im je svejedno i testiraju za 2015?
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
- F1NAC
- Moderator
McLarenovo novo krilo zadnje, valovi na flapovima za smanjivanje(tj smirivanje vise) vrtloznih struja i pomocu toga smanjuju drag

i ribež za sir, dodatno usmjeravanje zraka za čišći profil

i ribež za sir, dodatno usmjeravanje zraka za čišći profil

- Toon
- Veteran
U najboljoj momčadi svih vremena se više ne zna tko pije a tko plača...Eric Boullier za "genijalnu strategiju" u Mađarskoj krivi loš software koji je pokazivao da će i dalje padati kiša...Button krivi momčad...Kevin pak krivi sebe jer tvrdi da su vozači ti koji daju zadnju riječ kod odabira guma u ovakvom slučaju...prestrašno nešto...ovako diletantski se ni talijani ne ponašaju...
KLIK NA LINK
KLIK NA LINK
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Kevin je najjaciToon je napisao/la:U najboljoj momčadi svih vremena se više ne zna tko pije a tko plača...Eric Boullier za "genijalnu strategiju" u Mađarskoj krivi loš software koji je pokazivao da će i dalje padati kiša...Button krivi momčad...Kevin pak krivi sebe jer tvrdi da su vozači ti koji daju zadnju riječ kod odabira guma u ovakvom slučaju...prestrašno nešto...ovako diletantski se ni talijani ne ponašaju...
KLIK NA LINK

McLaren u <3
- F1NAC
- Moderator
pa vi koristite softver. lipo svako malo metnut prst vanka da se provjeri dal je koja kap i bok.Toon je napisao/la:U najboljoj momčadi svih vremena se više ne zna tko pije a tko plača...Eric Boullier za "genijalnu strategiju" u Mađarskoj krivi loš software koji je pokazivao da će i dalje padati kiša...Button krivi momčad...Kevin pak krivi sebe jer tvrdi da su vozači ti koji daju zadnju riječ kod odabira guma u ovakvom slučaju...prestrašno nešto...ovako diletantski se ni talijani ne ponašaju...
KLIK NA LINK

- zonelsk
- Veteran
ajde ajde, riskirali su, nije prolso, da je bili bi genijalci...tak da...
sam jedino je kaj svi gledaju norvezane za prognozu a mclrn vakulu.
- Toon
- Veteran
...da su bar riskirali bilo bi mi lakše, ja sam siguran da su oni gledajući u meteo radar bili uvjereni kako svi griješe i kako jedino oni imaju pravu taktiku...ak' me pamćenje služi nekako tako su i išle radio poruke koje smo čuli tijekom utrke (nešto kao: da, sigurno će još padati ali ne znamo kako dugo i kojim intezitetom)...no dobro, bar se ono mućko podmuklo stvorenje koje se krije pod nadimkom F1NAC može malo sprdati i naslađivati - ah, bitno da je bar netko u svemu tome sretan pa i mene to malo ispuni nekim dobrim feelingom...zonelsk je napisao/la:ajde ajde, riskirali su, nije prolso, da je bili bi genijalci...tak da...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mclarenov pitwall
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Cuky
- Moderator
vrlo zanimljiv detalj na stražnjem krilu McLarena

- F1NAC
- Moderator
- Cuky
- Moderator
whooooops...tako je to kad od posla ne stigneš na miru pogledat sve što piše -.-

- ivancina
- Početnik
- Navijam za: McLaren
magnussen +20 sekundi, alonso 5 sek stop/go, a roseberga niti istraživali
ovo je postao cirkus nad cirkusima
ovo je postao cirkus nad cirkusima
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Nakon 24 godine u timu, Martin Whitmarsh definitvno odlazi iz mclarena. Nista spektakularno, ali eto da se pomene, za sada je samo to objavljeno.