Da sad bas citam lauda brani hamiltona kaj mi je extra cudno s obzirom da ga je popljuval prije par godina. A gospodin wolff krivi hamiltona sto rosberg nije pobjedio.
Kak izgleda da hamilton ima potporu laude a rosberg gospona wolffa
Da sad bas citam lauda brani hamiltona kaj mi je extra cudno s obzirom da ga je popljuval prije par godina. A gospodin wolff krivi hamiltona sto rosberg nije pobjedio.
Kak izgleda da hamilton ima potporu laude a rosberg gospona wolffa
Ma ja bi reko da Wolffa zanimaju samo pobjede, dok se Lauda ipak sjeća šta znači biti i vozač
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja - dmarijon
HAM je uz ALO najbolji vozač današnjice i to je dokazano na stazi.
Kad bude opet HAM dobio naredbu da se skloni mogu mu se ku*ca napušiti svi u mercedesu
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
FerrariF1 je napisao/la:HAM je uz ALO najbolji vozač današnjice i to je dokazano na stazi.
alonso je ispred svih. hamilton mu može biti ravan, pa čak i mrvicu bolje, ali samo ako ima svoj dan.
za mene alonso najbolji na gridu i po meni nijednu sezonu nije odvozio ispod oćekivanja
Hamilton said that as soon as he heard the order over the radio he could not quite understand why the request had come, because he was battling with Rosberg.
"At the time I was trying to weigh up [the situation]," he said.
"I was in third, and I was thinking 'I am in this race', so I don't understand why I had to let him past.
"If I was eighth and he was fighting for first then maybe, so it is hard to understand, but I am sure the team did it for the right reasons"
Haha dobro im je rekao.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.
Dani je napisao/la:Bila je velika mogućnost da Lewis odustane pred kraj utrke jer je imao ponovo problem sa gbitkom snage i goriva. http://www.mercedesamgf1.com/en/news/20 ... oto-wolff/" onclick="window.open(this.href);return false;
nije čudno, sklepan je u zadnji tren. Vjerojatno nije bio jednak onome kakvog je imao na treninzima.
I ja. Dok je bila prava kisa bio je klasu bolji od Rosberga.Kad se osusilo htio je previse i sa 2 greske kasnio samo 0.200. Jedva cekam utrku. Valjda ce mu dati da napadne.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.
usro je danas... morao je biti na PP. vidjet ćemo sutra nakon 1. kruga kakav bu poredak.
može se pretjecati na SPA i očekujem veliku borbu 2 mercedesa, nekako bi dao prednost hamiltonu, izgleda brži ali puno puta je tako izgledao pa je Rosberg izašao kao dobitnik u utrci. Sklon sam podcjenjivanju rosberga a on me iz utrke u u trku iznenađuje i demantira, ponaša se zrelo, kao čovjek koji je u misiji i kao prava njemačka mašina ništa ga ne izbacije iz takta. izgleda spremnije nego hamilton da na kraju sezone izađe kao šampion.
njih dvojca su mi kombinacija kao vatra i led xd
Nico vozi hladno "profesorski" bez pogrešaka, hamilton vatreno "divlje". Brže al uz konstantne greškice koje ga unazađuju (izuzimam mehaničke kvarove). Da se kladim na to ko bu na kraju prvak nemam pojma na kog bi stavio.
nadam se da bu suha utrka i da će nam pružiti dobru zabavu.
Dani je napisao/la:Nije jos gotovo. Ali fascinira koliko toga mogu tolerirati tom đubretu upakiranom u celofan.
Neznam vise kaj bi rekel nakon ovoga danas sam sve vise i vise razocaran. Ak nis drugo rosberg je trebal dobiti kaznu ali ju treba traziti tim ocito. Razocaravajuce i cisto razumijem Hamiltona kad oce odustati od trke nakon ovoga neznam kaj i kak bude ali bilo bi mi drago da se Hamilton vrati u Mclaren mozda nebude imal bolid takav kakav je Mercedes al bar nebu takvih sranja. Jedino radi cega gledam jos su izjave na kraju.
Nemrem vjerovati da ga nece povuci u box da sacuvaju motor, koje se tu igre i igrice igraju
Slash je napisao/la:Možda je ovo blessing in disguise isto.
Ako se HAM sad opameti i zatvori pipu informacija prema ROS boxu bit će to do kraja OK. Samo se nadam da hoće.
slazem se s tobom, trebalo bi podijelit garaze i gotovo... svaki neka se bori za sebe....
Slash je napisao/la:Možda je ovo blessing in disguise isto.
Ako se HAM sad opameti i zatvori pipu informacija prema ROS boxu bit će to do kraja OK. Samo se nadam da hoće.
slazem se s tobom, trebalo bi podijelit garaze i gotovo... svaki neka se bori za sebe....
Jel mislis da bi Mercedes to dozvolil, pa cak da i da Hamilton neda podatke da ih nebi uzeli. Ocigledno je kako stvari stoje u Mercedesu to se najvise vidlo u Mađarskoj
ne vidim kaj bi se to zatvaralo od podataka?
rosberg uspoređuje svoje sa hamiltonovim i OBRNUTO! sve kako bi BOLID koji voze jedan i drugi bio brži i bolji.
vezano za incident, rosberova greška u procjeni, šteta za luju rekao bi da stvarno nema sreće.
za mene je trkaći incident koji je možda po meni zaslužio 5 sekundi u boxu kao alonso. Ništa više.
u dosta drugih situacija završilo bi polomljenim krilom rosberga i bez posljedica za hamiltona al eto..loša sreća prati hamiltona.
Alosno na kraju udari gadno krilom u gumu vettela i završi bez posljedica po vettela a mali kontakt izbaci hamiltona. to je ono kad te neće neće te..
Lewis Hamilton says he does not understand Mercedes Formula 1 team-mate Nico Rosberg's driving in their Belgian Grand Prix collision.
The F1 world championship rivals came together on the second lap of the Spa race as Rosberg tried to pass Hamilton for the lead on the outside at Les Combes.
Contact between Rosberg's front wing and Hamilton's rear tyre gave the Briton a puncture.
"I didn't really understand what happened - I felt a big thud at the rear," said Hamilton.
"I gave the guy space. I don't really understand it.
"It's really gutting for the result and for all my team.
"We've had such a tough year, not just the guys on my side of the garage, but the whole team in general.
"This is not good for the team. We could've easily had a one-two."
While Rosberg recovered to finish second after a front wing change, Hamilton ultimately retired his car.
He was heard over team radio repeatedly asking if he could pull in, and insisted the damage to his Mercedes from the puncture meant saving engine life was more sensible.
"It's not a giving up thing, I lost at least 40-50 points of downforce," Hamilton insisted.
"I could do nothing. I was driving the off the car and the thing was all over the place.
"I couldn't catch Romain Grosjean. It didn't even matter if the safety car came out, I wouldn't have been able to pass. [Adrian] Sutil was pulling away from me.
"I burnt up an engine in the last race. I already have one less engine than Nico."
“We just had a meeting about it and he basically said he did it on purpose. He said he did it on purpose. He said he could have avoided it," Hamilton told reporters. "He basically said ‘I did it to prove a point’.
“You don’t have to just rely on me, go and ask Toto [Wolff] or Paddy [Lowe] who are not happy with him as well.”