Ako misliš da je to bilo za kaznu prestani gledati F1. To je čista defenzivna vožnja, a Alonso da je bio pametniji nebi drugi put na istom mjestu napao.F1NAC je napisao/la:ok a 2 put u rivageu? kad je kao fol pustio auto da ide u Alonsa? to je onda 2 puta mjenjanje putanje. Kriv je i treba bit kaznjen makar to ne pomogne Alonsu. Trebalo bi pocet opet one bodove malo djelit da mu dođe u glavu maloCaldor je napisao/la:Alonso je sam krenuo na mjesto gdje mjesta nije bilo. Žao mi je da nema replaya jer se meni činilo da je Magnussen još uvijek zatvarao unutarnju dok je Alonso krenuo.
Utrke 2014 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: VN Belgije - Spa Francorchamps, 22/23/24 kolovoza 2014
Zadnja izmjena: Caldor, dana/u 24 kol 2014, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
@ćale Hamiltonov bolid je bio užas danas,jeo je gume ko krava,pa čovjek se nije mogao približit Sauberima 

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
na krivi načinMcLewis je napisao/la: ali je napokon malo agresivnosti pokazao...

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Rosberg - Hamilton: trkaći klasični incident.
Magnusen - klasično blesavo ponašanje klinca da se dokaže.
Magnusen - klasično blesavo ponašanje klinca da se dokaže.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
da, jedino mislim da je zeznuo buttona.....F1NAC je napisao/la:na krivi načinMcLewis je napisao/la: ali je napokon malo agresivnosti pokazao...
McLaren u <3
-
- Legenda
Mislim da bi trebao prestati gledat Formulu onaj koji misli da je Kevinova vožnja bila ok i samo trkaće branjenje. Besmisleno Taj neka se prebaci na neke američke serije, možda gaženje auto s big footovima?
Samo neka se trkaju.
- Caldor
- Profesionalni vozač
Pa ispada da vi ljudi rađe gledate Buttona sa svojim branjenjem tipa - "Vidi ovaj mi je blizu, bolje da mu pustim unutarnju stranu", nego da je ljudima stvarno stalo do toga da zadrže svoju poziciju. Nije bilo niti jednog kontakta s niti jednim drugim bolidom i ne vidim po čemu je on "klinac" željan dokazivanja.
-
- Legenda
Uuuuuuuuuuuuu al je Toto ljut
))) Bojim se da bi sad definitivno mogli imati vozača broj 1 i broj 2 ....

Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ne da se nije mogao pribliziti nego je vozio 0.3sec sporije od Sutilawolfman je napisao/la:@ćale Hamiltonov bolid je bio užas danas,jeo je gume ko krava,pa čovjek se nije mogao približit Sauberima
Darkness rises when silence dies
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Malo morgenVuksa_KC je napisao/la:Rosberg - Hamilton: trkaći klasični incident.
Darkness rises when silence dies
- Caldor
- Profesionalni vozač
Ne volim niti američke serije niti bilo kakav oblik destruction derbya. Volim da se na stazi ljudi malo gurkaju tako dugo dok kontakta nema. Ono što ne volim je kad gledam Buttona i njegovu nesposobnost postavljanja na unutarnju putanju. Neznam da li je to vama lijepo gledati, ali ja tog čovjeka u McLarenu više neću baš zbog te mlakosti u obrani pozicija.dmarijon je napisao/la:Mislim da bi trebao prestati gledat Formulu onaj koji misli da je Kevinova vožnja bila ok i samo trkaće branjenje. Besmisleno Taj neka se prebaci na neke američke serije, možda gaženje auto s big footovima?
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Hoćeš reć da nije bilo mjesta za njega? pa da nije išao Hamilton skroz na Rosberga bilo bi mjesta, pogledaj kako je Bottas u istom zavoju prestigo Vettela, za mene trkaći incident je to. Nekužim odakle RBRu ovaj top speed danas? čudi me da nisu Rosberga iz FIAe poslali u boks da mu skinu ono smeće sa bolida, Williams ništa posebno ovaj vikend, Bottas bobar, alidi je Massa, samo sa Bottasom će teško biti na kraju sezone ispred Ferrarijawolfman je napisao/la:mjesta za bolid koji nije na pol njegovog,no way joseKenny je napisao/la:Čemu kažnjavanje Rosberga? da je Hamilton ostavio malo mjesta nebi bilo sudara

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- McLewis
- Veteran
upravo to.... kevin je bio isto takav do ove utrke... mislim da je malo pretjerao u nekim situacijama, ali da to se zove defanzivna voznja i takve utrke zelim gledat.... e samo je nastao problem sta je to izveo na veličanstvenom.....Caldor je napisao/la:Ne volim niti američke serije niti bilo kakav oblik destruction derbya. Volim da se na stazi ljudi malo gurkaju tako dugo dok kontakta nema. Ono što ne volim je kad gledam Buttona i njegovu nesposobnost postavljanja na unutarnju putanju. Neznam da li je to vama lijepo gledati, ali ja tog čovjeka u McLarenu više neću baš zbog te mlakosti u obrani pozicija.dmarijon je napisao/la:Mislim da bi trebao prestati gledat Formulu onaj koji misli da je Kevinova vožnja bila ok i samo trkaće branjenje. Besmisleno Taj neka se prebaci na neke američke serije, možda gaženje auto s big footovima?
McLaren u <3
- wolfman
bilo bi mjesta ali Hamilton nije dužan dat mjesta nekome tko mu nije na pol bolida,odnosno nije u poziciji da ga prođeKenny je napisao/la: Hoćeš reć da nije bilo mjesta za njega? pa da nije išao Hamilton skroz na Rosberga bilo bi mjesta, pogledaj kako je Bottas u istom zavoju prestigo Vettela, za mene trkaći incident je to.

di je zapelo s Massom,nije ga bilo nigdje kroz cijelu trkuKenny je napisao/la:Williams ništa posebno ovaj vikend, Bottas bobar, alidi je Massa, samo sa Bottasom će teško biti na kraju sezone ispred Ferrarija
Zadnja izmjena: wolfman, dana/u 24 kol 2014, 15:58, ukupno mijenjano 2 puta.
- wolfman
sad si mrtav,progutat će te mrakMcLewis je napisao/la:e samo je nastao problem sta je to izveo na veličanstvenom.....

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Ja Magnussena ne bih kažnjavao.
Neka se utrkivaju i idu do limita, kod ovoga s Alonsom je bila stvar u tome da je s Ferrarijem bilo nemoguće prelaziti danas (jedino je Raikkonen uspio Buttona u Bus Stopu proći, ali je Button imao cca 10 krugova starije gume) i pokušavao je i gurao se na nemogućim mjestima. Na kraju krajeva nije bilo dodira, a Alonso je s tim izgubio zato jer je bilo 4 auta unutar sekunde.
Ono prvi put u Rivageu je bilo ok, drugi put možda malo prljavo od Kevina, ali tu se Alonso gurao.
Neka se utrkivaju i idu do limita, kod ovoga s Alonsom je bila stvar u tome da je s Ferrarijem bilo nemoguće prelaziti danas (jedino je Raikkonen uspio Buttona u Bus Stopu proći, ali je Button imao cca 10 krugova starije gume) i pokušavao je i gurao se na nemogućim mjestima. Na kraju krajeva nije bilo dodira, a Alonso je s tim izgubio zato jer je bilo 4 auta unutar sekunde.
Ono prvi put u Rivageu je bilo ok, drugi put možda malo prljavo od Kevina, ali tu se Alonso gurao.

- Caldor
- Profesionalni vozač
Ja do sad nisam to ni htio spomenuti od strahawolfman je napisao/la:sad si mrtav,progutat će te mrakMcLewis je napisao/la:e samo je nastao problem sta je to izveo na veličanstvenom.....

- Caldor
- Profesionalni vozač
Evo hvala, slažem se u potpunosti. Za kaznu nije, da je bilo malo prljavo drugi put - je. Ali to je jedna defenzivna vožnja u kojoj nemaš baš puno za izgubiti.speedy56 je napisao/la:Ja Magnussena ne bih kažnjavao.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Pa daj pretjero je danas kad je Alonsa izguro na travu na Kemmel straightu, par puta ga je izguro sa staze, samo eto ovo ostalo nije tako strašno jer nema trave pored staze, da je staza normalna sa travom pored svakog zavoja Alonsu bi shebo utrku skrozMcLewis je napisao/la: upravo to.... kevin je bio isto takav do ove utrke... mislim da je malo pretjerao u nekim situacijama, ali da to se zove defanzivna voznja i takve utrke zelim gledat.... e samo je nastao problem sta je to izveo na veličanstvenom.....
Nema ga nigdje dok je Bottas 3wolfman je napisao/la:bilo bi mjesta ali Hamilton nije dužan dat mjesta nekome tko mu nije na pol bolida,odnosno nije u poziciji da ga prođeKenny je napisao/la: Hoćeš reć da nije bilo mjesta za njega? pa da nije išao Hamilton skroz na Rosberga bilo bi mjesta, pogledaj kako je Bottas u istom zavoju prestigo Vettela, za mene trkaći incident je to.![]()
Nije, ali vidimo ko je najviše izgubio zbog togadi je zapelo s Massom,nije ga bilo nigdje kroz cijelu trkuKenny je napisao/la:Williams ništa posebno ovaj vikend, Bottas bobar, alidi je Massa, samo sa Bottasom će teško biti na kraju sezone ispred Ferrarija

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Caldor
- Profesionalni vozač
Za ovo treba pričekati snimku. Bio je dosta loši kadar i bez replaya. Meni se nekako činilo da je Alonso krenuo u rupu koju je u tom trenutku Kevin zatvarao. Ali nemogu to dokazati bez snimke.Kenny je napisao/la: Pa daj pretjero je danas kad je Alonsa izguro na travu na Kemmel straightu, par puta ga je izguro sa staze, samo eto ovo ostalo nije tako strašno jer nema trave pored staze, da je staza normalna sa travom pored svakog zavoja Alonsu bi shebo utrku skroz
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
samo Buttona. zanimljivo. na koji nacin ako smijem pitat?.McLewis je napisao/la:da, jedino mislim da je zeznuo buttona.....F1NAC je napisao/la:na krivi načinMcLewis je napisao/la: ali je napokon malo agresivnosti pokazao...
EDIT za one koji smatraju to trkacim incidentom? izgleda kao da je nico malo vise skrenuo i u Hamiltona ni krivog ni duznog.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Da, ali je netom prije toga imao onaj trzaj u lijevo

-
- Legenda
Evo sad se na sky-ju jako lijepo vidjelo da je magnusen napravio pizdariju. Nema to veze što je Alonso u pitanju. Izgurao ga je, i to žestoko, pri punoj brzini.
I da, lijepo su prikazali da je Rosberg napravio glupost. Bez sumnje.
I da, lijepo su prikazali da je Rosberg napravio glupost. Bez sumnje.
Zadnja izmjena: dmarijon, dana/u 24 kol 2014, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Samo neka se trkaju.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Naravno da bi više od polovice ferrarista i alonsovaca Magnussena kažnjavalo jer njihov pulen nije dobio poziciju poklonjenu (još ne, maFIA-i ne vjerujem). Kevin se branio žestoko ali sve u granicama fer borbe i utrkrkivanja. Alonso radi potpuno iste stvari kada se bori za poziciju tako da se nema što žaliti. Mene je mali zadivio ovom utrkom jer nije lako Alonsa zadržati tako dugo iza sebe i to još na stazi gdje se može jako dobro prestizat. 

- McLewis
- Veteran
Evo davidson kaze da su magnussenovi potezi u 5. Zavoju ok, samo da je na krmmelu malo presao granicu....
Ali je alonso u eau tougeu presjekao zadnji zavoj sa sva 4 kotaca i i dobio nedozvoljenu prednost hahah
Ali je alonso u eau tougeu presjekao zadnji zavoj sa sva 4 kotaca i i dobio nedozvoljenu prednost hahah
McLaren u <3