Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Ne vjerujem da bi neko izlazio van u javnost s takvm informacijama ako nisu istinite, a cuj nakon onoga kako je rosberg pljuvao po engleskim navijacima i medijima nebi me cudilo da opet izvrcu rijeci. Ko zna
Darkness rises when silence dies
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

"Nico felt he needed to hold his line. He needed to make a point, and for Lewis, it was clearly not him who needed to be aware of Nico," said Wolff.

"[Rosberg] didn't give in. He thought it was for Lewis to leave him space, and that Lewis didn't leave him space.

"So they agreed to disagree in a very heated discussion amongst ourselves, but it wasn't deliberately crashing. That is nonsense."
Riječi TW-a
Michael is faster than you!!
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

elder je napisao/la:Ne vjerujem da bi neko izlazio van u javnost s takvm informacijama ako nisu istinite
Izlazio je Hamilton u javnost i s gorim neistinama, a da ne spominjemo laganje sucima u oči 2009. :D
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

mislim da se hamilton opet bezveze bavi medijima pokušavajući prikazat rosberga kao negativca, to mu neće baš nikako pomoć.
a rosberg je izgleda skonto da je bolje reći da je nešto namjerno napravio umjesto da prizna da je jednostavno loše procijenio udaljenost hamiltonove zadnje gume od njegovog prednjeg krila. moje mišljenje je da je u pitanju obični trkaći incident... rosberg probao-hamilton zatvorio i onda rosberg jednostavno u pokušaju da uhvati nešto bolji ulaz u sljedeći zavoj nije dobro procijenio i desilo se to što se desilo. sumnjam da je išta bilo namjerno jer se vrlo lako moglo završiti s rosbergovim polomljenim krilom i neoštećenom hamiltonovom gumom.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Rosberg je po tome vrlo nesposoban vozač kada ne zna kako je pogriješio u Monaku, pa ovdje. Običan glumac i lažov. Najviše volim onaj njegov kiseli osmijeh. A koliko je inteligentan govori činjenica da je izjavio kako su mu samo engleski navijači fučkali i hukali. Onda ih je stvarno bilo preko 80% na tribinama.
Hamilton:
"I was gobsmacked when I was listening to the meeting. You need to ask him what point he was trying to make because he just came in there and said it was all my fault."
Mercedes' Toto Wolff believes that a slap on the wrists may not be enough for Nico Rosberg after his Belgian Grand Prix collision with Lewis Hamilton, warning of larger consequences.
"Today we've seen the limits of the slap on the wrist," he said. "Maybe the slap on the wrist is not enough.

"If Lewis has said that it's going to be a slap on the wrist, and that there's going to be no consequence, then he's not aware of what consequences we can implement."
Nico felt he needed to hold his line. He needed to make a point, and for Lewis, it was clearly not him who needed to be aware of Nico," said Wolff.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Zanimljivo kako Hamiltonovi navijači osuđuju Rosberga za ono što je on gotovo redovito u prošlosti radio izazivao sudare i drugima upropaštavao utrke.
I još jedna stvar zanimljiva kad god Hamilton ima momčadskog kolegu s kojim se bori za naslov završi svađom,pa nek se malo zamisli do koga je...

Edit:

Vidim naziva se i lažovom,i to od koga?Od navijača čije je"idol" lagao sucima u Australiji zbog jednog jedinog boda #-o
...put u raj nije posut ružama...
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Chuck Norris je napisao/la:Zanimljivo kako Hamiltonovi navijači osuđuju Rosberga za ono što je on gotovo redovito u prošlosti radio izazivao sudare i drugima upropaštavao utrke.
I još jedna stvar zanimljiva kad god Hamilton ima momčadskog kolegu s kojim se bori za naslov završi svađom,pa nek se malo zamisli do koga je...

Edit:

Vidim naziva se i lažovom,i to od koga?Od navijača čije je"idol" lagao sucima u Australiji zbog jednog jedinog boda #-o
Donekle si u pravu. Do njega je. Bio je u jednakim uvjetima bolji od Alonsa pa je ovaj prljavim načinom pokušao do naslova. Sada isto pokušava i Rosberg.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Slash je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Zanimljivo kako Hamiltonovi navijači osuđuju Rosberga za ono što je on gotovo redovito u prošlosti radio izazivao sudare i drugima upropaštavao utrke.

Edit:

Donekle si u pravu. Do njega je. Bio je u jednakim uvjetima bolji od Alonsa pa je ovaj prljavim načinom pokušao do naslova. Sada isto pokušava i Rosberg.
Vjerovatno misliš na to kako nije poštovao odluku tima u kvalifikacijama u Mađarskoj nego je išao po svome izigrajući i svoj tim i momčadskog kolegu koji je na toj utrci imao pravo odabira taktike
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Barem bi ti trebao sutiti s obzirom da je Alonso aktivni sudionik 2 sudska procesa formule 1. A na njima se kao i u Njemackoj pravio da ne zna nista. Razlika je i u tome sto je Alonso lagao za sebe, a Hamilton je bio instruiran od strane svog sefa.
I kljucna rijec u tvojoj pretpostavci je "kolega s kojim se bori za naslov" . Pa kao sto je poznato alonsov jedini kolega protivnik je bio upravo Hamilton. A za to si je Alonso sam kriv.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

A ti iz prve ruke znas da se pravio da ne zna ništa.
Jadni Ham nije kriv sto je lagao nego ga drugi nagovorili a on inace slusa sve sto mu se kaze pa je tako ih poslušao i u mađarskoj.I sad je on jadan svi su protiv njega momcad, fia..
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Chuck Norris je napisao/la:A ti iz prve ruke znas da se pravio da ne zna ništa.
Jadni Ham nije kriv sto je lagao nego ga drugi nagovorili a on inace slusa sve sto mu se kaze pa je tako ih poslušao i u mađarskoj.I sad je on jadan svi su protiv njega momcad, fia..
Pogledaj da su uvjek svi osim Hamiltona krivi, ovu cjelu sezonu ga Merc sabotira, ovo je valjda prva utrka da niko nepriča da ga Merc sabotira nakon što su svi iz Merca popizdili na Rosberga, prošlih par sezona su uvjek ovi iz Mclarena bili krivi jer su napravili kantu od bolida, imali lošu strategiju, favorizirali Buttona i ko još zna šta još, a sad bi ti isti ljudi da se vrati u Mclaren :roll: . Možeš samo čitat te postove i smijat se
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Upravo citam ova dva posta i smijem se koliko su neki ljudi dvolicni.

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Mislim da su dečki više manje u pravu. Mislim da u današnjoj F1 nema goreg karaktera od Hamiltona. To spominju i ovi neki insideri. Uvijek se žali nna sve, uvijek je u problemima, nikad on nije kriv... ne može biti baš slučajno.
Samo neka se trkaju.
ivancina
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la ivancina »

Kenny je napisao/la: Pogledaj da su uvjek svi osim Hamiltona krivi, ovu cjelu sezonu ga Merc sabotira, ovo je valjda prva utrka da niko nepriča da ga Merc sabotira nakon što su svi iz Merca popizdili na Rosberga, prošlih par sezona su uvjek ovi iz Mclarena bili krivi jer su napravili kantu od bolida, imali lošu strategiju, favorizirali Buttona i ko još zna šta još, a sad bi ti isti ljudi da se vrati u Mclaren :roll: . Možeš samo čitat te postove i smijat se
ne daj bože da se vrati
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Ne sjećam se da se svađao s Buttonom kad su se borili za naslov.
+http://www1.skysports.com/f1/report/124 ... vable8217-

Čak je i Massa rekao da je ROS imao sreće šta je izbjego kaznu, a znamo povijest HAM i MAS...al vi ste pametniji.

Prestanite kenjat. hvala.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

hahaha, da prestanu srat oni koji se neslažu s tobom, a koji qurac onda imate vi srat da su se svi protiv jadnog Hamiltona urotili?

Nego kad su se to Button i Hamilton borili za naslov?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Kenny je napisao/la:
Nego kad su se to Button i Hamilton borili za naslov?
2010 dok Button nije matematički ispao iz utrke za naslov pred kraj
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

A to i zaboravio sam koliko nisam ozbiljno shvaćo Buttona
slika
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

puno toga ti zaboravljas...
I like to race, not to do laps alone.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

U iz ovih par postova mozemo zakljuciti da je Hamilton najveci cmizdravac, lazljivac, da nije sposoban za nista. A za nas par koji navijamo za njega da smo dvolicni :)

Sve bolje od boljeg :)
Darkness rises when silence dies
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6EQBry3 ... u1kM_OEJVw[/youtube]

Vrlo interesantno ovo o benefitima za Mercedes u slučaju osvajanja naslova jednog i drugog...
marcus
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la marcus »

Hamilton pobijedi - bez komentara. Rosberg napravi dvije kardinalne pogreške - bez komentara.
Što mora doći do sudara, prepucavanja, kažnjvanja i inih gluposti da bi se išta komentiralo na ovom forumu?
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

marcus je napisao/la:Hamilton pobijedi - bez komentara. Rosberg napravi dvije kardinalne pogreške - bez komentara.
Što mora doći do sudara, prepucavanja, kažnjvanja i inih gluposti da bi se išta komentiralo na ovom forumu?

Dobra poanta :D .

Lewis je jučer odvozio fenomenalnu utrku. Usprkos još jednom problemu je iskoristio brzinu koju je imao cijeli vikend i uzeo pobjedu. (u kvalifikacijama je u Lesmu 1 išao 15 km/h brže od Rosberga!!)

Još važnije, za dalje je ovo velik psihološki udarac za Rosberga - kad igra pošteno i kad Hamilton nema problema Rosberga nema nigdje. Mislim da usprkos deficitu samo pouzdanost može zaustavit Hamiltona u pohodu na naslov.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

I hamilton isto puno puca pod pritiskom. Kanada, monaco prvi kval.krug itd.

Govorite da se nis ne pise nakon jucerasnje trke. Pa kod ove dvojice je bilo dosadno. Jedina akcija i to ona vazna za vodstvo se izbila kad ke rosberg "produzio". I tako se hamilton odveo do pobjede
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Misllim da je Hamilton imao predobra ritam i da ovaj nije produžio. Rekao bih da tu i ne bi bilo prevelike borbe, jednostavno bi ga Hami s DRS-om skinuo.
Hamilton uzima naslov ove godine.
Samo neka se trkaju.
Odgovori