Bianca Garloff @bgarloff · 15m 15 minutes ago
Exclusive! Vettel on his way to Ferrari!more soon on @SPORTBILD and @abms_reporter
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Sanse da alonso ide u Mercedes su velike zato jer sumljam da ce Hamilton ostati tamo, to se dalo iscitati kad su se dogvorili da ce pricekati da produze ugovor a Rosberg je produzil ugovor na vise godina. Ovo da Hamilton ide u red bull neznam i isto sumljam, jer sam negde procital da Mclaren prgovara sa Hamilton mislim da je bilo na F1 fanatic ali nisam siguran, a Alonso u Mercedes to je po meni najizglednije jer su mu najvece sanse za osvajanje novog naslova tamovidc je napisao/la:alonso->mercedes
hamilton->red bull
vettel->mclaren
a ferrari dogodine napravi zvijer i raikkonen osvoji naslov...
Darkness rises when silence dies
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
koje zavrzlame...

-
- Legenda
Ja bi ipak i dalje rekao_: Vettel Ferrari, Alonso Mclaren. A Hami - ostaje. Makar, bilo bi zabavno da prređe u Mclaren. S alonsom. 

Samo neka se trkaju.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
I ja mislim da je ovakvo rešenje realno i očekivano, mada je danas u F1 sve moguće.dmarijon je napisao/la:Ja bi ipak i dalje rekao_: Vettel Ferrari, Alonso Mclaren. A Hami - ostaje. Makar, bilo bi zabavno da prređe u Mclaren. S alonsom.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Bježi mali od RicciardaF2004_the_best_ever je napisao/la:Bianca Garloff @bgarloff · 15m 15 minutes ago
Exclusive! Vettel on his way to Ferrari!more soon on @SPORTBILD and @abms_reporter

Mislim da je sve izglednije Vettel u Ferrari a pitanje je Alonso.RB ili Mclaren?Osobno ne znam šta bih,odnosno tako je svejedno gdje će ako neće u Mercedes jer je njima rezerviran naslov
...put u raj nije posut ružama...
- Vuksa_KC
- Veteran
Hamo u Ferki, my illusion 

- vidc
- Veteran
Alonso reče da je on situaciji da bira, vidjet ćemo šta je izabrao
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Očigledno da novo rukovodstvo Ferrari-ja i Alonso nisu mogli naći zajednički jezik, Alonso je izjavio da je on prije 2-3 mjeseca donijo odluku.
Mattiacci je Allisonu prepusto sve što se tiče tehničkog dijela Ferrarija i jedino u njega ima puno povjerenje. Da li će Ferrari još ojačavati svoju tehničku stranu vidjet ćemo, govorilo se o mogućem dolasku Boba Bella.
Sa Vettelom bi navodno tebalo da dođu i njegova dva inžinjera.
Da li Stella ostaju u Ferrariju ili odlazi sa Alonsom i to je takođe jedno od pitanja.
Mattiacci je Allisonu prepusto sve što se tiče tehničkog dijela Ferrarija i jedino u njega ima puno povjerenje. Da li će Ferrari još ojačavati svoju tehničku stranu vidjet ćemo, govorilo se o mogućem dolasku Boba Bella.
Sa Vettelom bi navodno tebalo da dođu i njegova dva inžinjera.
Da li Stella ostaju u Ferrariju ili odlazi sa Alonsom i to je takođe jedno od pitanja.
- Scuderia Zara
- Navijam za: FERRARI
Otkad znam za sebe sam navijač Ferrarija.
Ako voliš neku momčad onda navijaš za nju i kad gubi i kad pobjeđuje. Tako sam i ja svo ovo vrijeme.
Međutim, njihovi potezi zadnjih godina me sve više razočaravaju (poprilično i iritiraju), i tjeraju da mi postane sasvim svejedno što se s njima zbiva...
Po meni (možda je to samo subjektivno mišljenje) su Fernando i Kimi najbolja vozačka postava u današnjoj F1.
Vettela, Hamiltona i ostale ne cijenim previše jer su više puta pokazali da pobjeđuje SAMO kad je bolid sjajan.
Kad je bolid prosječan, i oni su prosječni. A o njihovom cmizdrenju i kukanju kad im nešto ne odgovara da i ne govorim.
Razmažene tetkice!
Npr. Felipe Massa je toliko osporavan vozač, a vjerujem da bi u onom RB-u kojeg je imao zadnjih sezona Vettel i on skupio koji naslov.
Što se Alonsa tiče - suvišno je išta reći.
Najinteligentniji i najkompletniji vozač današnjice.
Međutim, Ferrari mu sve ove godine nikad nije pružio kvalitetan i kompetentan bolid (mada je on i pored toga bio jedno vrijeme u borbi za naslov sa znatno superiornijim RB-om).
Da mu je bilo dati Ferrari iz doba Schumija, imao bi 5-6 naslova u nizu.
Kimi je isto strašan i vjerojatno najbrži vozač.
Međutim, po prirodi malo lijen, a i pauza je očito učinila svoje. Slaba sezona!
Ako su već odlučili mijenjati postavu, onda bi se radije njega odrekao.
Mada u nijednoj opciji ne bi volio vidjeti Vettela za upravljačem Ferrarija (iako je to, nažalost, gotova stvar).
Razočaran sam (pogotovo ako se tako lako odreknu Nanda)!
Ako voliš neku momčad onda navijaš za nju i kad gubi i kad pobjeđuje. Tako sam i ja svo ovo vrijeme.
Međutim, njihovi potezi zadnjih godina me sve više razočaravaju (poprilično i iritiraju), i tjeraju da mi postane sasvim svejedno što se s njima zbiva...
Po meni (možda je to samo subjektivno mišljenje) su Fernando i Kimi najbolja vozačka postava u današnjoj F1.
Vettela, Hamiltona i ostale ne cijenim previše jer su više puta pokazali da pobjeđuje SAMO kad je bolid sjajan.
Kad je bolid prosječan, i oni su prosječni. A o njihovom cmizdrenju i kukanju kad im nešto ne odgovara da i ne govorim.
Razmažene tetkice!
Npr. Felipe Massa je toliko osporavan vozač, a vjerujem da bi u onom RB-u kojeg je imao zadnjih sezona Vettel i on skupio koji naslov.
Što se Alonsa tiče - suvišno je išta reći.
Najinteligentniji i najkompletniji vozač današnjice.
Međutim, Ferrari mu sve ove godine nikad nije pružio kvalitetan i kompetentan bolid (mada je on i pored toga bio jedno vrijeme u borbi za naslov sa znatno superiornijim RB-om).
Da mu je bilo dati Ferrari iz doba Schumija, imao bi 5-6 naslova u nizu.
Kimi je isto strašan i vjerojatno najbrži vozač.
Međutim, po prirodi malo lijen, a i pauza je očito učinila svoje. Slaba sezona!
Ako su već odlučili mijenjati postavu, onda bi se radije njega odrekao.
Mada u nijednoj opciji ne bi volio vidjeti Vettela za upravljačem Ferrarija (iako je to, nažalost, gotova stvar).
Razočaran sam (pogotovo ako se tako lako odreknu Nanda)!

- vidc
- Veteran
ja sam bio navijač ferrarija dok alonso i santander nisu došli... izgleda od sljedeće godine ću opet navijat za ferrari. i da, nisam pravi navijač koji navija za ferrari tko god da vozi nego sam "nepravi" navijač i navijam za ferrari onda kad meni to odgovara. tjeranje Schumachera sam im lako oprostio, ali nisam mogao preć preko dovođenja Alonsa
- F1NAC
- Moderator
nazalost ako Alonso ode, a Vettel dođe. Navijat cu onda samo za jednu polovicu garaze a to je tamo di je finac. (ako tako bude) Jednostavno ne vidim sto vide u Vettelu ako se odriču Alonsa (kad vec su oni ti koji odlucuju). Taj mali nece nikad vise dignut trofej s ovakvim skakljivim Ferrarijem

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
@zara milo moje još bi ti i progutal izjavu za fernanda da je najbrži vozač, ali kada u sljedećoj rečenici osporavaš vettela i hamiltona, a uzdižeš kimija daješ dreku pljusku. Taj Kimi je najprecjenjeniji vozač. Dokazuje to i ove godine. Izjave tipa nije se snašao u bolidu su glupost. Kako se alonso snašao kada je došao ( mclaren, renault,ferrari) ili hamilton u mercedes ( drugačije kočnice, šasija bolida...)? Da Kubica nije nastradao u reliju po mome skormnome sudu bi u prošlogodišnjem lotusu osvojio naslov. Štoviše, jedva čekam dvoboj Vettel-Kimi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- vidc
- Veteran
ja ne vidim zašto se ne bi riješili Alonsa. Ako su pustili Schumachera koji je donio hrpu naslova ekipi, ne vidim zašto bi Alonso bio nezamjenjiv s 0 naslova.
Vettel je pravi čovjek za ferrari jer je očito da je Alonso počeo gubiti strpljenje a to u trenutku kad se počinje ispočetka nijednoj ekipi nije potrebno.
vrijeme je za promjenu i alonsu, i ferrariju i vettelu
Vettel je pravi čovjek za ferrari jer je očito da je Alonso počeo gubiti strpljenje a to u trenutku kad se počinje ispočetka nijednoj ekipi nije potrebno.
vrijeme je za promjenu i alonsu, i ferrariju i vettelu
-
- Legenda
Nemam problema s Vettelom i rado ću ga vidjeti kako se bori u Ferrariju. Bio mi je drag još u TR i prve godine u RD. Onda je već malo ili dosta počeo iritirati. Ali neke vožnje, pogotovo neki poleovi zadnjih godina bili su virtuozni. Ako Ferrari opet ne bude nivou bit će mi ga malo žao, ali ne koliko će mi bit žao Ferrarija.
Realno, jedino 2016. može nešto ponuditi. Ako im se i tada kockice poslože.
Za kimija se slažem, on je solidni bodonoša, i daleko od onog što je bio. Vettel i Hamilton su u zenitu.
Realno, jedino 2016. može nešto ponuditi. Ako im se i tada kockice poslože.
Za kimija se slažem, on je solidni bodonoša, i daleko od onog što je bio. Vettel i Hamilton su u zenitu.
Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
meni ga neće biti žao ako ferrari bude loš... mislim nije mi nikoga žao od njih, sami snose posljedice svojih postupaka, mada ja mislim da on nije baš toliko glup. Ferrari ima neki plan kako kroz par godina doći na vrh... e sad možda podbace,možda uspiju i to je rizik. a opet da ponovim, možda se adrian newey razvodi i više mu nitko ne brani da se odseli u Italiju 

-
- Veteran
Što tek reći za Vettela.Od šest sezona pet je imao konkurentan bolid od toga četiri nadmoćan i prva sezona kad nema konkurentan bolid okreće leđa momčadi koja mu je sve dala.E to se zove strpljenjevidc je napisao/la: Vettel je pravi čovjek za ferrari jer je očito da je Alonso počeo gubiti strpljenje

A i ostao je dužan svojim navijačima da pokaže da je bolji od ricciarda
-
- Legenda
- vidc
- Veteran
ne mora bit bolji od ricciarda da bi bio pravi čovjek za ferrari
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
Znaci ovako ja mislim da bu bilo:
Vettel - Mercedes
Alonso - Mclaren
Lewis - Ferrari
Vettel - Mercedes
Alonso - Mclaren
Lewis - Ferrari
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
-
- Veteran
Kao sto kaze jedan lik-novinar i to engleski na twitteru
Ferrari loses the best in the paddock, presumably retains the guy miles from him and signs the slower Red Bull '14 man. Savvy management?
Alonsista hasta la muerte..
- F1NAC
- Moderator
Nazalost ako se to ispostavi istina uzet cu mitraljez i ce bit festa u maranelluvidc je napisao/la:ne mora bit bolji od ricciarda da bi bio pravi čovjek za ferrari

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
Ne mora, ali bi trebao zbog reputacije četverostruko ga svjetskog prvaka. Sve te cetiri godine je bilo sumnje u njegove vozacker kvalitete, ove godine se pokazalo opravdano.vidc je napisao/la:ne mora bit bolji od ricciarda da bi bio pravi čovjek za ferrari
- vidc
- Veteran
Nije se ni alonso proslavio protiv rookiea,svatko ima pravo na losu sezonu. Opravdano ili ne,covjek ima 4 naslova, ima familiju i s mirom moze pocet radit skupa s ferrarijem na novom projektu
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Da isto je, biti 4 godine u nekom timu ili tek doci.vidc je napisao/la:Nije se ni alonso proslavio protiv rookiea,svatko ima pravo na losu sezonu.
I like to race, not to do laps alone.