Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Sebastian Vettel
dali su al za druge televizije, nije sve Sky.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
ah ah, bas si mi subjektivan malo...vidc je napisao/la:zanimljiv inteview... ne znam kad su drugi vozači dali ovako otvoren interview. jedan od razloga zbog kojeg navijam za njega
I like to race, not to do laps alone.
- vidc
- Veteran
hehe,s tim da Vettelov intervju traje duplo duže od ova dva skupa..od vožnje bolida kroz zavoj do mogućih prelazaka u druge ekipe...i nije pravio frku kad je upitan vezano za prelazak u ferrari...
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
-
- Legenda
E ovo je vijest mjeseca.
Znači, Alonso ide 100%, to je to. A još nije sigurno je li Merc ili Mclaren.
Samo neka se trkaju.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Sve mi je to nekako čudno, u neku ruku. Zašto? Zato što su Seb i Fernando objavili da napuštaju svoje momčadi, a nisu rekli gdje idu. Još uvijek nagađanja. Nema službenih potvrda, da su, Španjolac u Wokingu, Nijemac u Maranellu,.....dmarijon je napisao/la:E ovo je vijest mjeseca.

OK. Vjerovatno će tako biti, 99.9 %, ali,...... ne kužim,... čemu ta manipuliranja, tolike kvake,......

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

-
- Legenda
Da, mislim da je to zato jer se počelo prljavo igrati, ispod pojasa. Mutni odvjetnici, novac... podsjeća me sve ovo na seriju Suits 
Upravo Lauda uživo priča kako je čuo Vettela i Hornera gdje mu je vettel sinoć objavio da ide u Ferrari. Da je ispalo nezgodno jer su "trebali" napravit presicu i bojavit Kvyata.
Da mu to također ima logike jer je vettel nijemac i dobro je da nijemac vettel dođe u špageti land. Schumi sindrom.

Upravo Lauda uživo priča kako je čuo Vettela i Hornera gdje mu je vettel sinoć objavio da ide u Ferrari. Da je ispalo nezgodno jer su "trebali" napravit presicu i bojavit Kvyata.
Da mu to također ima logike jer je vettel nijemac i dobro je da nijemac vettel dođe u špageti land. Schumi sindrom.
Zadnja izmjena: dmarijon, dana/u 04 lis 2014, 08:34, ukupno mijenjano 1 put.
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Vettel u Ferrari a Alonso možda pauzira godinu
...put u raj nije posut ružama...
- f.alonso
- Navijam za: alonso
Vettel napušta Red Bull, prelazak u Ferrari izvestan
El. pošta Štampa PDF
racepictures 1412309375.35
Sebastian Vettel je na pragu Ferrarija nakon što je obavestio čelnike Red Bulla da će napustiti ekipu na kraju sezone.
Alonsov odlazak iz Ferrarija je takođe sasvim izvestan, a tim iz Maranella još uvek nije zvanično potvrdio svoje planove za narednu sezonu.
Vettel je juče aktivirao klauzulu za raskid ugovora i napustiće Red Bull sa kojim je došao do četiri šampionske titule.
U saopštenju Red Bulla se kaže: “Sebastian Vettel nas je obavestio da će napustiti ekipu na kraju ove godine. Mi mu se zahvaljujemo na svemu što je uradio za naš tim u proteklih šest godina.”
Daniil Kvyat će tako biti promovisan u vozača Red Bulla i voziće sa Danielom Ricciardom od sledeće sezone. Alonso će verovatno preći u McLaren iako zvaničnog dogovora još uvek nema.
Šef ekipe Red Bull Christian Horner je danas na Suzuki potvrdio da će Vettel od sledeće sezone voziti za Ferrari i da će Kvzat biti promovišan u vozača prvog tima.
“Vettel će apsolutno biti Ferrarijev vozač. Očigledno su imali atraktivnu ponudu. Otvorila se prilika i on je smatrao da je to dobra odluka. On je svoj čovek, sam donosi svoje odluke i mi to poštujemo. Što se nas tiče, naša filozofija je bila da razvijamo mlade talente u Toro Rossu i onda ih promovišemo u Red Bull. Nismo pregovarali sa vozačima koji ne pripadaju našoj školi. Tako je bilo sa i Sebastianom i sa Ricciardom i potvrdilo se da takav koncept funkcioniše. Tako ćemo nastaviti i u budućnosti”, rekao je Horner.
Glavni kandidati za mesto u Toro Rossu pored Maxa Verstappena su Antonio Felix da Costa, Carlos Sainz jr i Alex Lynn.
El. pošta Štampa PDF
racepictures 1412309375.35
Sebastian Vettel je na pragu Ferrarija nakon što je obavestio čelnike Red Bulla da će napustiti ekipu na kraju sezone.
Alonsov odlazak iz Ferrarija je takođe sasvim izvestan, a tim iz Maranella još uvek nije zvanično potvrdio svoje planove za narednu sezonu.
Vettel je juče aktivirao klauzulu za raskid ugovora i napustiće Red Bull sa kojim je došao do četiri šampionske titule.
U saopštenju Red Bulla se kaže: “Sebastian Vettel nas je obavestio da će napustiti ekipu na kraju ove godine. Mi mu se zahvaljujemo na svemu što je uradio za naš tim u proteklih šest godina.”
Daniil Kvyat će tako biti promovisan u vozača Red Bulla i voziće sa Danielom Ricciardom od sledeće sezone. Alonso će verovatno preći u McLaren iako zvaničnog dogovora još uvek nema.
Šef ekipe Red Bull Christian Horner je danas na Suzuki potvrdio da će Vettel od sledeće sezone voziti za Ferrari i da će Kvzat biti promovišan u vozača prvog tima.
“Vettel će apsolutno biti Ferrarijev vozač. Očigledno su imali atraktivnu ponudu. Otvorila se prilika i on je smatrao da je to dobra odluka. On je svoj čovek, sam donosi svoje odluke i mi to poštujemo. Što se nas tiče, naša filozofija je bila da razvijamo mlade talente u Toro Rossu i onda ih promovišemo u Red Bull. Nismo pregovarali sa vozačima koji ne pripadaju našoj školi. Tako je bilo sa i Sebastianom i sa Ricciardom i potvrdilo se da takav koncept funkcioniše. Tako ćemo nastaviti i u budućnosti”, rekao je Horner.
Glavni kandidati za mesto u Toro Rossu pored Maxa Verstappena su Antonio Felix da Costa, Carlos Sainz jr i Alex Lynn.
-
- Legenda
Danas ima više vijesti nego u zadnjih godinu dana.
Smiješno je, ako se oko F1 svi slažu, to je da je Alonso najkompletniji vozač. I takav vozač u ovom trenutku nema mjesto. To je F1.
Smiješno je, ako se oko F1 svi slažu, to je da je Alonso najkompletniji vozač. I takav vozač u ovom trenutku nema mjesto. To je F1.
Samo neka se trkaju.
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Alonso nece pauzirati, a ako hoce...prestajem gledati F1 jer ako tamo ne voze najbolji to me ne zanima.
Sainz Jr u TR?
Alo u merc?
Alo ostaje u ferrariju kimo van? Aloo se buni jer je znao da mu vettel dolazi? pa sad gleda hoce li ostati? po tome kimiju drugi puta pedala?
Ali u mercu? hamo negdje a ne u mclrn? hamo i alo u mercu?
hamo i alo mclrn?
sve jebene gulposti koje imaju konotaciju senzulanosti.
vjerujem da cemo sutra znait di ce alo...ako ce negdje.mozda ferrari zeli obojcu (vettel alo) jer zele naslove u sljedecih par godina?
Sainz Jr u TR?
Alo u merc?
Alo ostaje u ferrariju kimo van? Aloo se buni jer je znao da mu vettel dolazi? pa sad gleda hoce li ostati? po tome kimiju drugi puta pedala?
Ali u mercu? hamo negdje a ne u mclrn? hamo i alo u mercu?
hamo i alo mclrn?
vjerujem da cemo sutra znait di ce alo...ako ce negdje.mozda ferrari zeli obojcu (vettel alo) jer zele naslove u sljedecih par godina?
I like to race, not to do laps alone.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Dobra ideja. Podržavam, i nadam se tomu dvojcu u Ferrariju.zonelsk je napisao/la:Alonso nece pauzirati, a ako hoce...prestajem gledati F1 jer ako tamo ne voze najbolji to me ne zanima.
.......
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- vidc
- Veteran
alonso i vettel u ferrariju se neće dogodit,to možemo zaboravit. niti alonsu to treba niti vettelu jer nijedan nema namjernu biti vodonoša.
ono što je meni zanimljivo je to da vettel nema managera i da sam upravlja svojom karijerom
ono što je meni zanimljivo je to da vettel nema managera i da sam upravlja svojom karijerom
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Fotkano u Singapuru

Ove priče o Vettelu i Alonsu u Ferrariju...
Zašto je Alonsu u četvrtak onda raskinut ugovor? Istina to još nije službeno, ali nije ni Vettelov prelazak
Alonso sigurno ne pauzira jer to nema nikakve logike... Honda ga lovi od sredine 2013. i sad ga onda ne bi uzeli?! Ne znam tko je progurao tu priču... vjerojatno netko na Twitteru izvalio.

Ove priče o Vettelu i Alonsu u Ferrariju...
Zašto je Alonsu u četvrtak onda raskinut ugovor? Istina to još nije službeno, ali nije ni Vettelov prelazak

Alonso sigurno ne pauzira jer to nema nikakve logike... Honda ga lovi od sredine 2013. i sad ga onda ne bi uzeli?! Ne znam tko je progurao tu priču... vjerojatno netko na Twitteru izvalio.
Sad je i to riješenovidc je napisao/la:hehe,s tim da Vettelov intervju traje duplo duže od ova dva skupa..od vožnje bolida kroz zavoj do mogućih prelazaka u druge ekipe...i nije pravio frku kad je upitan vezano za prelazak u ferrari...

- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Mislim da ove izjave da tu nema nikakvih problema oko prelaska u Ferrari i da se poziv nije mogao odbiti stoje iza toga da Vettel zna kamo će i Newey.
-
- Veteran
Izgleda da je Alonso imao pravo kad je prosle godine izjavio "dajte Vettelu prosjecan auto i vidjecemo kakav je vozac"
I evo,vidimo sve...jos na kraju i bjezi,tako da vidimo ove godine kakav je vozac i kakav je covjek,sto je najbitnije...
I evo,vidimo sve...jos na kraju i bjezi,tako da vidimo ove godine kakav je vozac i kakav je covjek,sto je najbitnije...
Alonsista hasta la muerte..
- vidc
- Veteran
Hahahaha,navijac alonsa prica o losem karakteru drugih vozaca.nek sam i to cuo.cuj vettel bjezi,o boze.mislim,jasno mi je da boli sto je izbacio alonsa iz ferrarija,al nemojte pretjerivat
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ko pa veli da Vettel ide u Ferrari potvrde jos nemavidc je napisao/la:Hahahaha,navijac alonsa prica o losem karakteru drugih vozaca.nek sam i to cuo.cuj vettel bjezi,o boze.mislim,jasno mi je da boli sto je izbacio alonsa iz ferrarija,al nemojte pretjerivat

Darkness rises when silence dies
-
- Veteran
Nisam ja rekao,Seb je sve SAM rekao,mozda sam pretjerao sa "bjezi" bolje reci ..napušta bas kad ne trebavidc je napisao/la:Hahahaha,navijac alonsa prica o losem karakteru drugih vozaca.nek sam i to cuo.cuj vettel bjezi,o boze.mislim,jasno mi je da boli sto je izbacio alonsa iz ferrarija,al nemojte pretjerivat
E da,a do ovog profesorskog zakljucka sam znao da ce doci
mislim,jasno mi je da boli sto je izbacio alonsa iz ferrarija
- vidc
- Veteran
Ferrari iz postovanja prema alonsu ceka da objavi.bilo bi ruzno da sad objave da vettel mijenja alonsa dok jos nije potvrdjeno da ce on prec u ekipu koju je izabrao
-
- Veteran
Ma uradio je to vec Horner umjesto njihvidc je napisao/la:Ferrari iz postovanja prema alonsu ceka da objavi.bilo bi ruzno da sad objave da vettel mijenja alonsa dok jos nije potvrdjeno da ce on prec u ekipu koju je izabrao
- vidc
- Veteran
Pa dobro,jel vettel trebao ostat par sezona u prosjecnom bolidu samo zato da bi nekom nesto dokazao.pa nije lud.i alonso je nageo iz renaulta u ferrari prvom prilikom,hamilton u mercedes. Nema tu bjezanja, prelazak u ferrari se ne odbija, to je valjda svima jasno
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
znači trebat ćemo sad njega trpiti u Ferrariju...al neka krenu pobjede i naslovi, pa ćemo izdržati...uostalom preživjeli smo Alonsa pa ćemo i Vettela...ako ništa, bar postoji mogućnost za povratak u djetinjstvo i slušanje njemačke himne popraćene talijanskom.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
Nije nekoliko sezona već odmah prvom prilikom cim nije bolid dominantan.vidc je napisao/la:Pa dobro,jel vettel trebao ostat par sezona u prosjecnom bolidu samo zato da bi nekom nesto dokazao.pa nije lud.i alonso je nageo iz renaulta u ferrari prvom prilikom,hamilton u mercedes. Nema tu bjezanja, prelazak u ferrari se ne odbija, to je valjda svima jasno
...put u raj nije posut ružama...
-
- Legenda
Da, i šta to znači? Da je gubitnik?
. Šta bi dokazao time da je išao (ili ostao) u tim koji smatra lošijim?
+ tip je sam svoj menađer. Nije mala stvar.

+ tip je sam svoj menađer. Nije mala stvar.
Samo neka se trkaju.