Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
sry al ovo kao pravi f1 fan (a mislim da su na ovom forumu svi takvi) baš ne kužim... Kolko god utrka bila dosadna ovo mi se nikad nije dogodilo, da bi prestao gledat...Cuky je napisao/la:dao sam ocjenu 3...nakon negdje 9-10 krugova sam se prebacio u prostranstva interneta i slušao samo komentatore sa Sky-a povremeno bacivši oko na par krugova...užasno dosadno danas...
samo vozit u zavojima na limitu s tim autom i nekom opel zafirom iz iste klase nije jednako, uz to da je teži.speedy56 je napisao/la:Prave sportke aute?![]()
[ http://www.topgear.com/uk/imageresize/i ... Height=347 ]
K1M1 je napisao/la:sry al ovo kao pravi f1 fan (a mislim da su na ovom forumu svi takvi) baš ne kužim... Kolko god utrka bila dosadna ovo mi se nikad nije dogodilo, da bi prestao gledat...Ono, čekam utrku tjedan, dva, ponekad i tri, četiti, u međuvremenu pratim sve moguće vijesti vezane uz f1, i onda da prestanem gledat nakon 10 krugova??
Pogotovo od tebe to nebih očekivao, koji pratiš sve oko f1 u najsitniji detalj (kolko mogu ovako preko foruma zaključiti)... Da je utrka najdosadnija ikad, to je meni opet zanimljivije od surfanja netom, spavanja, gledanja nečeg drugog na tv-u ili 99% drugih aktivnosti koje mogu raditi nedjeljom popodne...
pravu istinu o V8 neznam ni ja ni ti jer nisu htjeli konjske snage objavit (to znači ili su imali najslabiji ili najjači motor), motor nikad nije bio loš već šasija pogotovo u Sauberu. Heidfield je jedini u sezoni završio sve utrke. Iz godine u godinu su šasijom sve više fulali pogotovo 2009 promjenom pravila pa su rekli adio F1.Dani je napisao/la:Kupili su bili Sauber i imali kompletnu ekipu. Istu stvar je napravio mercedes. Samo gospoda iz Bavarske nemaju vremena čekati. Što se tiče jačine motora. Da imali su najjači u vrijeme williamsa. Poslije ( v8 motori ) ih mercedes prestiže lakoćom. O ferrariju da ni ne govorim. Pa čak i renault. Velim, šteta jer su sa williamsom mogli imati mogli imati pakleni paket.
ma da al opet usporedi korekcije drugih bolida u usporedbi s njegovim. Ubrzanje iz svakog zavoja mu je mirno. Usporedi to s Ferrarijem recimo sasvim druga prica je to.Cuky je napisao/la:znam da će zvučat malo glupo, ali to što je Hamilton tako nešto rekao ne znači baš ništa...on nije vozio taj RB kao ni bilo tko od nas
I u Q1 i u Q2 ispadaju po 4 auta, tako da za Q3 ostaje (standardno) 10 auta.“Accordingly, under the authority granted to the stewards in Article 11.9 of the International Sporting Code, and having regard to the principles established in the Formula One Sporting Regulations Article 33.1, the stewards decide that the slowest four cars in Q1 will prohibited from taking any further part in the session, and the slowest four cars in Q2 will likewise be prohibited from taking any further part in the session.”
Pa kad jedini ima novaca od ovih tu da si ju i kupi.Alonso-champ je napisao/la:Koji ljakSe sa tim lancem i pločom...blam blam