Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferari
Re: Formula 1 team - Ferrari
A za Fry-a kad je prelazio sa mclrn-a bilo je reči da nije baš neki inžener,ali se to bilo protumačiti kao zle reči. Bili su u pravo ljudi.Daje samo neke izjave koje objašnjavaju kako je prošao neki slobodni trening ili utrku. Pa za to su novinari. On je tu stavljen da organizira izradu boljeg bolida,ali ga ne biva
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Pogledaj malo,eto ga Alonso sa vašom kršinom odmah iza prvakaCuky je napisao/la:znači dva druga mjesta u pet sezona su dosta da se nekog smatra uspješnim prvim vozačem Ferrarija? Zanimljivo niski kriterijiF1NAC je napisao/la:Kad bude napravio upola sto je napravio Alonso onda ga mogu zvat
http://www.gp1.hr/sefovi-momcadi-odabra ... ac-godine/
Alonsista hasta la muerte..
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
očito da ni ti šefovi nisu baš nekakvo mjerilo... stavit alonsa ispred ricciarda, ne razumijem baš kriterije,al dobro.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- vidc
- Veteran
uzmi koga hoćeš,to je tvoj izbor.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Bolje rečeno Alonso je do sada napravio upola što Vettel, a za Ferrari je druga stvarF1NAC je napisao/la:Kad bude napravio upola sto je napravio Alonso onda ga mogu zvat

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- F1NAC
- Moderator
Vidit cemo Vettela u bolidu koji ne lezi bas najbolje na stazi. Iz redbulla se brzo maknuo cim ga je drugi poceo rasturat. Sto ce bit ako kojim cudom Kimi bude bolji od njega?Kenny je napisao/la:Bolje rečeno Alonso je do sada napravio upola što Vettel, a za Ferrari je druga stvarF1NAC je napisao/la:Kad bude napravio upola sto je napravio Alonso onda ga mogu zvat

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- vidc
- Veteran
Vettel se maknuo iz red bulla zato što ga je Ferrari zvao, a Ferrari se ne odbija.
možda Kimi i bude bolji od Vettela, pa šta? Kimi je odličan vozač, zadnji ferrarijev prvak
možda Kimi i bude bolji od Vettela, pa šta? Kimi je odličan vozač, zadnji ferrarijev prvak
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Prije nekog vremena sam napisao da je Ferrariju (isto kao i njihovim vozacima) isti k... jesu li 2., 3, ili 5. u prvenstvu. Netko (ne pamtim tko) je odgovorio da se Ferrari bori za svaki moguci euro koj mogu isisati iz Fom-a.
Da su sva Raikkonena vozila ovu sezonu Ferrari bi bio 6. u wcc...
Hvala bogu da je taj Alonso otisao
Da su sva Raikkonena vozila ovu sezonu Ferrari bi bio 6. u wcc...
Hvala bogu da je taj Alonso otisao

- vidc
- Veteran
pa i jest manje više svejedno... nitko ne pamti druga mjesta. Schumacheru svi broje naslove, nitko ne spominje "fantastično" drugo mjesto 1998.
buttona nitko ne uzdiže u nebesa zato što je 2011. bio drugi, ispred webbera u, kako neki kažu, dominantnom bolidu. Alonso je možda emotivno ostavio dubok trag, ali rezultatski će se brzo zaboravit... isto vrijedi i za vettela ako bude imao iste rezultate
buttona nitko ne uzdiže u nebesa zato što je 2011. bio drugi, ispred webbera u, kako neki kažu, dominantnom bolidu. Alonso je možda emotivno ostavio dubok trag, ali rezultatski će se brzo zaboravit... isto vrijedi i za vettela ako bude imao iste rezultate
-
- Početnik
- Navijam za: Alonsa
Konacno i neki realan odgovor od tebe. kao sto kazes, pamte se samo titule, svidelo se to nekom ili ne. ali, izgleda cemo prisustvovati jos jednoj dugoj dominaciji jednog tima,mercecesa, kao sto je to lani bio redbull i to sve do sledece promene pravila.vidc je napisao/la:pa i jest manje više svejedno...niko ne pamti druga mjesta. Schumacheru svi broje naslove, nitko ne spominje "fantastično" drugo mjesto 1998.
Ekleston i njegovi ljudi su uspeli od F1 da naprave tesko sranje...
- F1NAC
- Moderator
Imamo test vozaca kao u prici. Najnoviji je Gutierrez

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Ista priča kao i svake godine...ali uz puno novih ljudi možda napokon ne ostane samo na riječima
http://www.jamesallenonf1.com/2014/12/n ... to-attack/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.jamesallenonf1.com/2014/12/n ... to-attack/" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Pisalo se da bi Pedro de la Rosa trebao ići zajedno sa Alonsom u McLaren.
kolega@Cuky
treba dati šansu ovim novim ljudima, cilj za 2015 su 2 pobjede tako je rekao Arrivabene.
kolega@F1NAC
za koga ćeš ti navijati
, vidim stoji Ferrari ali i ALO u zagradi, nekako mi ne ide da se navija za Ferrari i vozača koji vozi za McLaren najvećeg Ferrarijevog suparnika. 
kolega@Cuky
treba dati šansu ovim novim ljudima, cilj za 2015 su 2 pobjede tako je rekao Arrivabene.
kolega@F1NAC
za koga ćeš ti navijati

- Cuky
- Moderator
naravno da treba dati šansu, pa i dovedeni su novi da se proba sa novim zamislima naprijed...samo kažem da već dugi niz godina od Ferrarija slušamo kako se ide napadati ove godine, a onda zapravo budu poprilično mlaki...zato sam rekao da se nadam da ove godine neće ostati samo na riječima...neka i ne osvoje naslov (jer realno to je nemoguće očekivati) ali neka se bar pokaže da idu prema naprijed.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
@F2004 Ferrari je uvijek. Falit ce mi onog zara iza volana. Onakvo divljanje u kroćenje bolida. Treba se (tesko) priviknut na novi dvojac. Jedan koji voli dobar prednji kraj a drugi nemoze nis ako mu fali DF odiza

- F1NAC
- Moderator
@F2004 Ferrari je uvijek. Falit ce mi onog zara iza volana. Onakvo divljanje u kroćenje bolida. Treba se (tesko) priviknut na novi dvojac. Jedan koji voli dobar prednji kraj a drugi nemoze nis ako mu fali DF odiza

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
I zvanično Fry i Tombazis napuštaju Ferrari.
Dobili smo pojačanje u Alberto Antoniniju.
http://www.f1fanatic.co.uk/2014/12/16/f ... n-sponsor/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobili smo pojačanje u Alberto Antoniniju.

http://www.f1fanatic.co.uk/2014/12/16/f ... n-sponsor/" onclick="window.open(this.href);return false;
- F1NAC
- Moderator
znaci s gutierrezom smo dobili i nove sponzore. Lol. Neznam otkud f1fanatic da su tomba i fry dobili pedalu jer na stranici su jos navedeni kao djelatnici. Azurirali su vec gutierreza

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
https://twitter.com/Jason_A_Swales/stat ... 04/photo/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ovdje ima zvanično, jedino ako nije falsifikat.
Evo ovdje ima zvanično, jedino ako nije falsifikat.
- vidc
- Veteran
http://formula1.ferrari.com/news/scuder ... eorganized" onclick="window.open(this.href);return false;
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Mislim da je sada više nego izvjestan dolazak Boba Bella u Ferrari.
- F1NAC
- Moderator
F2004_the_best_ever je napisao/la:Mislim da je sada više nego izvjestan dolazak Boba Bella u Ferrari.
i po Gazzeti, namjeravaju i dalje Neweya dovestAccorting to #SportBIld both Rob #Marshall and Bob #Bell have refused #Ferrari offer"

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Vidjet ćemo šta će se desiti ali izgleda da definitivno od Roba Marshalla u Ferrari nema ništa i da on ostaje u Red Bull. Vjerovatno je Red Bull sve učinio da ga zadrži jer ako ostanu i bez njega onda su u velikom problemu.
Kada je u pitanju Bob Bell, Gazzetta je saopštila da on počinje da radi za Ferrari u ožujku, a Bild kaže da on neće doći u Ferrari. Međutim treba znati da je Bild najavljivao i povratak Brawna u Ferrari a od toga nema ništa, ostaje da vidimo ko će biti u pravi Gazzetta ili Bild.
Ja mislim da nema ništa od dolaska Neweya u Ferrari.
Interesantno je da će ovo novo sponzorstvo Ferrariju osim novca donijeti i još političke moći Ferrariju u FIA u vidu Carlosa Slima. Slim ima veliki uticaj i na FIA i na latinoameričke automobilske saveze tako da će to biti dobar način da se obuzda i Jean Todt, počeo je da solira, recimo zalaže za još drastičnije smanjenje troškova i budzeta u F1.
Edit
Kada je u pitanju Bob Bell, Gazzetta je saopštila da on počinje da radi za Ferrari u ožujku, a Bild kaže da on neće doći u Ferrari. Međutim treba znati da je Bild najavljivao i povratak Brawna u Ferrari a od toga nema ništa, ostaje da vidimo ko će biti u pravi Gazzetta ili Bild.
Ja mislim da nema ništa od dolaska Neweya u Ferrari.
Interesantno je da će ovo novo sponzorstvo Ferrariju osim novca donijeti i još političke moći Ferrariju u FIA u vidu Carlosa Slima. Slim ima veliki uticaj i na FIA i na latinoameričke automobilske saveze tako da će to biti dobar način da se obuzda i Jean Todt, počeo je da solira, recimo zalaže za još drastičnije smanjenje troškova i budzeta u F1.
Edit
Antoine Chevrier, Renault Sport, to Ferrari as Engine Performance Engineer
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Da se spreme kuhari, čistačice, portiri oni su sledeći na listi za otkaz.Andrew BensonVerified account
@andrewbensonf1
Another one bites the dust at Ferrari. Hirohide Hamashima, former Bridgestone tech chief, leaves role heading tyre performance analysis
Edit
izgleda da je sledeći na listi za otkaz Neil Martin
http://www.omnicorse.it/magazine/45277/ ... eil-martin" onclick="window.open(this.href);return false;