ne brini borba za 3. mjesto će bit zanimljiva,a bome i za ulaz u q2King iCool je napisao/la:Opet nas čeka dosadna sezona. Ma divota...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
ne brini borba za 3. mjesto će bit zanimljiva,a bome i za ulaz u q2King iCool je napisao/la:Opet nas čeka dosadna sezona. Ma divota...
Nisi valjda očekivo drugačije?King iCool je napisao/la:Opet nas čeka dosadna sezona. Ma divota...
ova razlika se ne moze ni za 10 godina skinut.King iCool je napisao/la:Opet nas čeka dosadna sezona. Ma divota...
zar nemaju oba ferkana nove mediumke? ali čisto sumnjam da će probat neš takvog,merce nemogu dostić nikako a s williamsima su prebizu da se riskira masivno gubljenje vremena na prastarim gumamaspeedy56 je napisao/la: btw - dali bi mogao Raikkonen probati 1 stop sutra? Ima novi medium iz Q1
Imaju, oba su bili na softu u Q1, ali je Raikkonen na FP pokazao više konstantnosti i opet može čuvati gume (kao u Lotusu), mislim da Vettel baš i ne (kao RB prošle sezone). Vidjet ćemo sutrawolfman je napisao/la:zar nemaju oba ferkana nove mediumke? ali čisto sumnjam da će probat neš takvog,merce nemogu dostić nikako a s williamsima su prebizu da se riskira masivno gubljenje vremena na prastarim gumamaspeedy56 je napisao/la: btw - dali bi mogao Raikkonen probati 1 stop sutra? Ima novi medium iz Q1
Sačekajmo sutra da vidimo kakvo nam je iznenađenje pripremio Ferrari, ugodno ili neugodno, sutra je utrka, najvažnije je tada biti dobar.Slash je napisao/la:Šta reć?
Zaostatak Masse zaista zastrašujuć!
Čak i ako se uzme odličan nastup LH i loš NR svejedno je to prosječno oko sekundu sporiji bolid (a to je 2. najbrži!)
Sreća da Merc nije Ferrari šta se tiče momčadskih odredbi, inače bi prvenstvo bilo gotovo sutra.
Od ostalih, Vettel, Ferrari i Sainz meni najugodnija iznenađenja. Koliko god da se pričalo da je Ferrari napravio korak naprijed, nisam vjerovato dok ne vidim.
Mislim da će Alonso dva put razmislit dal će vozit u Maleziji.
F2004_the_best_ever je napisao/la:Može li neko da mi pomogne u vezi pravila sa gumama![]()
Koliko sam ja shvatio svaki tim prije kvalifikacija dobija 5 setova novih guma, 3 seta mekših guma i 2 seta tvrđih guma, timovi koji se plasiraju u Q3 dobijaju još jedan set mekših guma, takođe timovi koji su se plasirali u Q3 moraju startati u utrci na gumama na kojima su ostvarili svoje najbolje vrijeme u Q2 , jesam li u pravu ili u krivu
Ja bih uzeo ako bi nas se skupilo pa uzeli odjednom, 200kn nedam, prosle sezone sam dao cca 12 baksa i to jedva za nesto sto je 2013 bilo besplatnoF1NAC je napisao/la:Koji nered je ova nova stranica. Nemogu nac nigdje pod rezultatima recimo vremena po sektorima. Misli neko uzet F1Access? 20 funti godisnje izgleda primamljivo
Do ponedjeljka nakon Malezije - 13.4F1NAC je napisao/la:zar nije pisalo da do pocetka 4. mjeseca tamo negdje je trial verzija?