Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

vec vidjeno, tj izreceno
Alonso wants to end career at Ferrari

Fernando Alonso says he wants Ferrari to be the last team he drives for in Formula 1 after it was confirmed the Spaniard would move to the Maranello squad in 2010.

The two-time champion will replace Kimi Raikkonen at the historic Italian team, having signed a three-year contract with an option to continue until the end of 2014.

Alonso, 28, said on Thursday he is hoping Ferrari will be his last F1 team.

"Hopefully I can continue as long as I want and I can finish my career here with a lot of wins," Alonso told reporters at Suzuka.

"I really think that Ferrari will be my last team, as I said, leaving Ferrari to change teams is a step backwards. Ferrari is more than a team and I want to finish my career there."
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:vec vidjeno, tj izreceno
Alonso wants to end career at Ferrari

Fernando Alonso says he wants Ferrari to be the last team he drives for in Formula 1 after it was confirmed the Spaniard would move to the Maranello squad in 2010.

The two-time champion will replace Kimi Raikkonen at the historic Italian team, having signed a three-year contract with an option to continue until the end of 2014.

Alonso, 28, said on Thursday he is hoping Ferrari will be his last F1 team.

"Hopefully I can continue as long as I want and I can finish my career here with a lot of wins," Alonso told reporters at Suzuka.

"I really think that Ferrari will be my last team, as I said, leaving Ferrari to change teams is a step backwards. Ferrari is more than a team and I want to finish my career there."
Nerazumijem šta hoćeš reć sa tekstom od prije 5 godina?

Sada je izjavio da hoće karijeru završit u Mclarenu
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Da onda je imao tek 30. Sad ima 33 tj u srpnju ce bit 34. recimo da sa mcl ima ugovor na tri godine do kraja 2017 ce imat 36. Tako da tesko da ce vozit f1 jos ako ne osvoji nijedan naslov..
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

čekaj da se otvori mjesto u Mercedesu...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

S Hamiltonom?
Auuuuuuuuuuuuuuuu :D
Samo neka se trkaju.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

mene najviše fascinira ovo "...and that will be one third of my life."
Fernando planira živjet preko 100 godina :D
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

vidc je napisao/la:mene najviše fascinira ovo "...and that will be one third of my life."
Fernando planira živjet preko 100 godina :D
Hahhaha on kad lupi baš lupi.
Ma ko će njemu znat gdje će završit i kad?
Vratit će se on u Ferrari i sa Vettelom jednu sezonu i penzijica. :biggrin:
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Ja ne bih vozio kvale na njegovom mjestu... Ron je nešto prčkao s mehaničarima po bolidu :biggrin:
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Cijeli vikend iza Buttona, cudno.
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

i 2-0 u kvalama za gumbeka ove sezone...

slika
speedy56
Legenda
Legenda

U FP2 mu je krug uništio Massa s onom crvenom zastavom pa je morao raditi novi na starom softu (Button na novom). FP3 nije ni vozio i mogu bez problema reći da je zato i u kvalama bio iza. Izgubio je više od tih 4 tisućinke s onim overom u onom dugom desnom prije ravnice. To su stvari koje probaš u fp3, gdje je limit za kvalifikacije.
U Maleziji je imao dobar krug, ali je imao isto preupravljanje u 6 zavoju (ili 7, nezz, jedan od onih brzih u 2. sektoru).
slika
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Obzirom koliko je vozio Alonso dobar i u rangu s Buttonom.
Kažu na Sky.de.
U zadnjem krugu je izgubio bolid 2 puta i izgubio dosta, mada su But i on skoro poravnati vremenima.
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

Bit ce Button i on dosta slicni po vremenima dok se bolid malo ne stabilizira i razvije. Bilo bi lijepo da za promjenu zavrse normalno utrku sa oba bolida.
I like to race, not to do laps alone.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

znaci zelite rec da Button bolje kontrolira bolid nego Alonso? Zanimljivo :D (al da vidi se da je izostanak sa zadnjih testiranja puno naskodio u formi)
slika
speedy56
Legenda
Legenda

"...da si se obrij'o prošli bi u q2"
slika
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

"sutra ce ti ovako puknut motor"
slika
ivancina
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la ivancina »

http://www.f1reader.com/#/news/alonso-w ... 4/maximize" onclick="window.open(this.href);return false;
f1nac ga je naljutio :badgrin:
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Evo nakon Trullija još jedan se javio kontra Alonsa, ovaj puta Lauda:
"Alonso je egocentričan, mračan i razdražljiv", tvrdi Lauda u intervjuu za Repubblicu. ”Također je vrlo negativan. Prošle godine je odmah nakon utrka započinjao s kritiziranjem – ‘To ne funkcionira, tu je problem, zato ne pobjeđujemo.”

”Kako održati moral momčadi kada vozač stalno govori loše stvari? Svi znaju da si to ne možeš priuštiti ako se utrkuješ za Italiju.”

http://www.gp1.hr/lauda-tvrdi-da-je-ego ... a-ferrari/" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

A on vam odgovara
"Now I'm not getting out of Q1, so it's time for many to enjoy at this moment. Those who are enjoying, they are third, one second behind.
"They're beating me, but they're not beating Mercedes, which at the end of the day is my goal. So it's time for others to enjoy, but soon it will be time for me to enjoy."
Alonsista hasta la muerte..
canzve
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la canzve »

Cuky je napisao/la:Evo nakon Trullija još jedan se javio kontra Alonsa, ovaj puta Lauda:
"Alonso je egocentričan, mračan i razdražljiv", tvrdi Lauda u intervjuu za Repubblicu. ”Također je vrlo negativan. Prošle godine je odmah nakon utrka započinjao s kritiziranjem – ‘To ne funkcionira, tu je problem, zato ne pobjeđujemo.”

”Kako održati moral momčadi kada vozač stalno govori loše stvari? Svi znaju da si to ne možeš priuštiti ako se utrkuješ za Italiju.”

http://www.gp1.hr/lauda-tvrdi-da-je-ego ... a-ferrari/" onclick="window.open(this.href);return false;
Po Laudi ispada da je Alonso kriv za nesposobnos da ferrari da u tim godinama kostruise koliko toliko konurentan bolid, pa sada kada nije u Ferrariju udri po Alonsu. videli smo i na predhodnoj trci kako Hamilton galami na svog inzinjera da ga ne uznemirava, a sve kao posledica njegove nemogucnosti da stigne Fetela. i to nije sirenje negativne energije! Svi vozaci imaju razlicit pristup u razvoju bolida, ali ove kritike i komentari su suvise smesni.
Ali imao je Lauda i ranije takvih izjava, tako....
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Alonso-champ je napisao/la:A on vam odgovara
"Now I'm not getting out of Q1, so it's time for many to enjoy at this moment. Those who are enjoying, they are third, one second behind.
"They're beating me, but they're not beating Mercedes, which at the end of the day is my goal. So it's time for others to enjoy, but soon it will be time for me to enjoy."
sreća pa oni mogu izazvat Mercedes :roll:. Mercedes je već pao u Maleziji, past će opet tokom sezone a to sto drugi uzivaju koji su treći sekundu iza imaju pravo za to. Bas mi je on odlican vozac i sve al kad pocne ovake neke Samurai Alonso-san fore.. Kladim se u lijevi bubreg da slucajno Rosberg iznenada dobije pedalu da bi izvadio Samurai mač i borio se do zadnje kapi krvi za to sjedalo.
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

F1NAC je napisao/la:
sreća pa oni mogu izazvat Mercedes :roll:. Mercedes je već pao u Maleziji, past će opet tokom sezone a to sto drugi uzivaju koji su treći sekundu iza imaju pravo za to. Bas mi je on odlican vozac i sve al kad pocne ovake neke Samurai Alonso-san fore.. Kladim se u lijevi bubreg da slucajno Rosberg iznenada dobije pedalu da bi izvadio Samurai mač i borio se do zadnje kapi krvi za to sjedalo.
Pa cojek kaze da zeli pobjedit mercedes, znaci ako bi dobio drugi mercedes u ruke opet bi imao auto sposoban da pobjedi mercedes ;)
McLaren u <3
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

canzve je napisao/la:Po Laudi ispada da je Alonso kriv za nesposobnos da ferrari da u tim godinama kostruise koliko toliko konurentan bolid, pa sada kada nije u Ferrariju udri po Alonsu. videli smo i na predhodnoj trci kako Hamilton galami na svog inzinjera da ga ne uznemirava, a sve kao posledica njegove nemogucnosti da stigne Fetela. i to nije sirenje negativne energije! Svi vozaci imaju razlicit pristup u razvoju bolida, ali ove kritike i komentari su suvise smesni.
Ali imao je Lauda i ranije takvih izjava, tako....

Oni koji su bili nesposobni svoje su platili svojim pozicijama u toku prošle sezone. Po Laudi je upravo ono što sam i ja nedavno rekao: umjesto da ih je motivirao da se još jače bace na posao on im je svojim izjavama ubio motivaciju.

Prije će se on umiroviti nego će McLaren biti u top 3

McLewis je napisao/la:Pa cojek kaze da zeli pobjedit mercedes, znaci ako bi dobio drugi mercedes u ruke opet bi imao auto sposoban da pobjedi mercedes ;)
Pred dan-dva je izjavio da je McLaren njegova zadnja momčad...al opet, tako je izjavio i za Ferrari pa se predomislio...

slika
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

F1NAC je napisao/la:"sutra ce ti ovako puknut motor"
Hahhah dobra, dobra :)
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Alonso je fantastičan vozač, samo nekad se bavi glupostima i filozofira pa onda navlači pozornost na sebe. Znao je i on kenjat okolo, sad se mora nosit s time kako zna i umije. Mada iskreno ne znam zasto bi Lauda imao potrebu komentirat Alonsa na ovakav nacin
Odgovori