bit ce ti oko 25 stupnjeva jer se vozi po nocipinkdpanter je napisao/la:nadam se visokim temperaturama u bahreinu... i minimalno 4. mjestu na kvalama za kimia...
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
GP2 je u Bahreinu pa treba uračunati da će biti više gume po stazi.
U Maleziji i Kini je bila samo ona touring car serija, treba vidjeti kome će to ići na ruku
U Maleziji i Kini je bila samo ona touring car serija, treba vidjeti kome će to ići na ruku

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
ovo je bilo danas oko podne.normalno temperatura će pasti do popodneva,ali će ipak biti pakleno

- F1NAC
- Moderator
bas gledam sad trenutnu temperaturu u Sakhiru (oni su sat naprijed nas znaci sad otprilike je termin starta) i iznosi 40 stupnjeva
. BTW danas je bila 20 i nesto sitno u SHangaiju tako da s istim gumama moglo bi bit veselo makar nisam znao da je jos toliko toplo tamo 

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Utrka počinje u 18h po njihovom vremenu. Dakle u 17 h po našem vremenu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
što je za 2 minute i dalje je 40 C....Dani je napisao/la:Utrka počinje u 18h po njihovom vremenu. Dakle u 17 h po našem vremenu.
EDIT:
jedna zanimljivost. Otkad je uveden novi bodovni sustav ovako stoji stanje nakon prvih tri utrka
2010 - 76 points
2011 - 50 points
2012 - 37 points
2013 - 73 points
2014 - 33 points
2015 - 79 points
Ferrari je na 2015 PU promjenio poziciju spremnika ulja koji se sad nalazi ispred motora (slicno kao na v8ici), iza njega je intercooler koji je smjesten u V, 2014 je spremnik ulja bio pozicioniran iza motora ukomponiran u kucistu mijenjaca

- ivancina
- Početnik
- Navijam za: McLaren
nemojte se zavaravat. hamilton je danas mirno i kontrolirano vozio utrku. srednji stint laganini i onda zadnja dva kruga prije boksa sa potrošenim gumama odvozi daleko najbrže krugove i napravi 3 sekunde kimiju. da je vozio punim tempom eto ti razlike ko u australiji.F1NAC je napisao/la:Je al opet nije onaj gap kao u Australiji. Racunaj da je Mercedes donio veliki upgrade tu a Ferrari nis i gal je manji nego u Australijispeedy56 je napisao/la:Ova utrka je potvrdila da Ferrariju odgovaraju (ili Mercu ne odgovaraju) što veće temperature i što mekše gume, i ipak si bili malo više iza tu nego u Maleziji.
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Mene zanima kako bi izgledala današnja utrka da su Merci išli na planirani soft-medium-medium. Vjerojatno kraći i brži stint na softu pa kasnije stiskanje mediuma koji im je dobro ležao. Bila je onaj radio Vettelu gdje je rekao da je na limitu, a radio je vremena Mercedesa koje je Hamilton štopao.
Treba bih malo proći kroz vremena, baš me zanima ovo
Treba bih malo proći kroz vremena, baš me zanima ovo

- F1NAC
- Moderator
Pa nebi bas. Eto.nasao sam podatke di kad bi se spojila najbolja vremena po sektorima zaostatak nebi bio toliko velik. cekaj sad da se ferrari fokusira na sasiju i da zavrse premjestaj u novu firmu.ivancina je napisao/la:nemojte se zavaravat. hamilton je danas mirno i kontrolirano vozio utrku. srednji stint laganini i onda zadnja dva kruga prije boksa sa potrošenim gumama odvozi daleko najbrže krugove i napravi 3 sekunde kimiju. da je vozio punim tempom eto ti razlike ko u australiji.F1NAC je napisao/la:Je al opet nije onaj gap kao u Australiji. Racunaj da je Mercedes donio veliki upgrade tu a Ferrari nis i gal je manji nego u Australijispeedy56 je napisao/la:Ova utrka je potvrdila da Ferrariju odgovaraju (ili Mercu ne odgovaraju) što veće temperature i što mekše gume, i ipak si bili malo više iza tu nego u Maleziji.
Koliko god vi iz suparnickog tabora trazili dlake u jajetu i postavljali svoje teorije ja mislim da je Ferrari sposoban ove sezone skinut Merc u par trka. Dokazano u Maleziji

- ivancina
- Početnik
ovu tablicu možeš objesit mačku o rep kad ne piše kad su ta vremena rađena i na kakvim gumama. hamilton je napravio dva najbrža kruga u srednjem stintu u zadnja dva kruga. dakle na istrošenim gumama. realno danas hamiltonu niste mogli ništa. pogledaj zaostatak u kvalama i na to dodaj još pokoju desetinku i to ti je realan zaostatak vettela za hamiltonom.
i ja se nadam i vjerujem da će mclaren honda na kraju biti najbrža kombinacija, ali koliko je to zapravo realno
i ja se nadam i vjerujem da će mclaren honda na kraju biti najbrža kombinacija, ali koliko je to zapravo realno
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
slažem se, Mercedes je danas opet bio liga za sebe...ne toliko dominantno kao u Australiji, ali dovoljno da im se realno nije moglo zaprijetiti ako nebi sami pogriješili.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
Al zanimljivo kako ti tvrdis i stojis pri tome da netko od nas tvrdi da je mercedes bio dohvatljiv jucer. nije. Ja govorim samo da postoji sansa da ih se uhvati ove sezone. Bitno da je PU na kakvoj takvoj razini Merca. Ako pogledas proslu sezonu ovo sad je strasan napredak. Sjetim se Alonsa prosle godine kako je driftao po abu dhabiju i psovao mater vjerovatnoivancina je napisao/la:ovu tablicu možeš objesit mačku o rep kad ne piše kad su ta vremena rađena i na kakvim gumama. hamilton je napravio dva najbrža kruga u srednjem stintu u zadnja dva kruga. dakle na istrošenim gumama. realno danas hamiltonu niste mogli ništa. pogledaj zaostatak u kvalama i na to dodaj još pokoju desetinku i to ti je realan zaostatak vettela za hamiltonom.

F1 2014 F.Alonso Abu-Dhabi Super Oversteering: https://youtu.be/Ca3We6SXaHE" onclick="window.open(this.href);return false;

- ivancina
- Početnik
??? To je tvoje viđenje mojih komentara. Ti si okačio onu smiješnu usporedbu najbržih sektora, a ja ti replicirao da to nije realno stanje od jučer.
Meni kao navijaču mclarena je tako svejedno ko će pobjeđivat ako to nije mclaren, a kao ljubitelju sporta bi mi bilo drago da je sezona napeta i uzbudljiva
Meni kao navijaču mclarena je tako svejedno ko će pobjeđivat ako to nije mclaren, a kao ljubitelju sporta bi mi bilo drago da je sezona napeta i uzbudljiva
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ove sezone ih se može uhvatiti samo zaF1NAC je napisao/la: Ja govorim samo da postoji sansa da ih se uhvati ove sezone.

...negdje si već napisao - neće vjerojatno pobjediti sve do kraja (nadam se, molim, preklinjem) ali to su samo mrvice i gotovo svaka njihova loša trka(ako ih bude) će biti prije svega zbog nekih nenadanih događaja (kiša, sudar...) ili totalnih promašaja u taktici...bildate/bildamo svoje nade sa nekakvom velikim updateovima, promjenama i pustim genijalnim riješenjima - eto a ovi u Mercedesu samo sjede i čekaju da ih drugi dostignu, ništa ne rade i ne poboljšavaju već ionako najbolji stroj...pazim na tvoje duševno zdravlje i ne bih htio da se jako razočaraš te mi utoneš u depresiju kad shvatiš da su eto ovi ipak još predaleko...
...ali ako si pravi navijač moraš priznati da ti je ipak malo manje mrsko vidjeti mercedes na vrhu, tj. da je ipak najveća bol kad se počnu crvene beštije kurčiti...ivancina je napisao/la:Meni kao navijaču mclarena je tako svejedno ko će pobjeđivat ako to nije mclaren, a kao ljubitelju sporta bi mi bilo drago da je sezona napeta i uzbudljiva
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Cuky
- Moderator
a vidi ti našeg finskog optimiste 

http://www1.skysports.com/f1/news/24187 ... orld-title" onclick="window.open(this.href);return false;Kimi Raikkonen says Ferrari can win this year’s world title, declaring that they will start to “regularly beat” Mercedes.

- F1NAC
- Moderator
Kimi daj i meni to ca ti davaju u Finskoj za jest 

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Gianlu D'Alessandro @Gianlu_DAle · 26m 26 minutes ago
The president Sergio Marchionne has not problems to increase again the budget, already increased by €100mln - #Ferrari #Gazzetta
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Gianlu D'Alessandro @Gianlu_DAle · 11m 11 minutes ago
#Rumors - New #Ferrari's package for the #SpanishGp (& test):
- New diffuser
- New front wing
- New floor
- New nose
- PU update
Gianlu D'Alessandro @Gianlu_DAle · 10m 10 minutes ago
According to Sky Italia, Ferrari wants to renew Kimi's contract. The team is very happy of Kimi & Seb. Next races will be crucial
- Cuky
- Moderator
http://www.motorsport.com/f1/news/arriv ... at-ferrari" onclick="window.open(this.href);return false;Arrivabene says no more team orders at Ferrari
Ferrari boss Maurizio Arrivabene has ruled out using team orders to boost his drivers' chances of fighting for this year's Formula 1 title.
Although Ferrari has been known for having no qualms about using team orders in the past, Arrivabene says that policy changed when he arrived at the team last year.
He insists that, despite Sebastian Vettel having had a better start to the season than teammate Kimi Raikkonen, Ferrari will continue to give the Finn all the support he needs.
"We will give him all of the necessary support, and I do not want to hear about team orders," Arrivabene told Autosprint.
"When I arrived at Maranello I saw the old rules of engagement, and I made some changes in the presence of both drivers and their race engineers - so that everybody is informed.
"The only rule in force is that of mathematics."
Vettel has finished on the podium three times in three races, including a race victory in Malaysia, and is currently second in the standings.
Raikkonen is fifth, with two fourth places as his best results.

- Cuky
- Moderator
Gianlu D'Alessandro @Gianlu_DAle
#Vettel asked to change the shapes of the steering wheel during the winter. He wanted more space for the legs
[ https://pbs.twimg.com/media/CCclsZwXIAEClYa.jpg:large ]
Također i ovo
https://vid.me/exWh" onclick="window.open(this.href);return false;

- F1NAC
- Moderator
Produzen ugovor sa OZ racingom do kraja 2019

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Tobias Grüner AMuS @tgruener · 49m 49 minutes ago
#F1 Engine concerns also at Ferrari? We hear Kimi & Vettel plan to run 2nd engine in Bahrain race
Gianlu D'Alessandro @Gianlu_DAle ·
According to AMuS, Kimi & Seb will use their 2nd engine (ICE) this week in Bahrain
Marchionne asked Arrivabene to "block" the engineers (Allison, Resta, Sassi, Binotto, etc). He believes in this team - #Turrini . #Turrini "More than one #Ferrari engineers are receiving transfer requests. #Marchionne asked #Arrivabene to 'block' the team"
- F1NAC
- Moderator
uff. To onda remeti malo postavke nadogradnji PU

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Kam bi on mogao? Možda Honda ili Red Bull nešto kuha?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
Ferrarijev ispuh prolazi kroz kuciste mjenjača