Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Sebastian Vettel
Hmmmm... prije bih rekao pik na plavu kacigu u ferrariju...
- vidc
- Veteran
zaboravih komentirat... ipak je ispunjena "gotovo nemoguća misija". Vettel je ostao ispred Masse na startu
.možda ipak nije tolka truba od vozača...
treći GP zaredom koji dokazuje da je zaslužio šansu u Ferrariju i da Ferrari nema ništa lošiju vozačku postavu nego prošle godine

treći GP zaredom koji dokazuje da je zaslužio šansu u Ferrariju i da Ferrari nema ništa lošiju vozačku postavu nego prošle godine
- F1NAC
- Moderator
A tko je to rekao? Ja samo napominjem da Massa jako grize na startu. I u Kini je uspio zatvorit Massu. Al i dalje se nekako vettel vise muci od kimija pri startu

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- vidc
- Veteran
kolega F2004_the_best_ever 

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ti si bio među najbučnijima dok je Vettel vozio za RBR da nije nikaki vozač, kada je Alonso odlazio da su izgubili sve da neće biti nikaki, da sad nemaju nijednog dobrog vozača jer je Alonso otišao iz FerrarijaF1NAC je napisao/la:A tko je to rekao? Ja samo napominjem da Massa jako grize na startu. I u Kini je uspio zatvorit Massu. Al i dalje se nekako vettel vise muci od kimija pri startu

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- F1NAC
- Moderator
Pa to su vise manje svi mislili dok je vozio za RBR,pogotovo kad ga je Ricciardo prosle sezone dobio kao da su imali izmjenjene uloge.I dalje mi jos nije sjeo. Ali nisam ove sezone jos rekao da ne zasluzi vozit Ferrari. Sad se bolid poboljsao i sad su oba vozaca u vrhu tako da ipak nismo puno izgubili od odlaska Alonsa.Kenny je napisao/la:Ti si bio među najbučnijima dok je Vettel vozio za RBR da nije nikaki vozač, kada je Alonso odlazio da su izgubili sve da neće biti nikaki, da sad nemaju nijednog dobrog vozača jer je Alonso otišao iz FerrarijaF1NAC je napisao/la:A tko je to rekao? Ja samo napominjem da Massa jako grize na startu. I u Kini je uspio zatvorit Massu. Al i dalje se nekako vettel vise muci od kimija pri startu
Pretpostavljam da si i ti govorio da je Massa los vozac dok je Alonso brisao pod s njim i da ti je sad malo bolji otkad je u Williamsu

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
Ma nisam di bi ja to o velikom Massi od uvjek sam govorio da je najbolji, najbrži, ma jednostavno sve najbolje sam vidio u njemu i želio da dođe u Williams, kaki Alonso, Vettel, Raikkonen... Massa je od uvjek bio najbolji, ali nikad nije dobio priliku da nebude 2 vozačF1NAC je napisao/la:Pa to su vise manje svi mislili dok je vozio za RBR,pogotovo kad ga je Ricciardo prosle sezone dobio kao da su imali izmjenjene uloge.I dalje mi jos nije sjeo. Ali nisam ove sezone jos rekao da ne zasluzi vozit Ferrari. Sad se bolid poboljsao i sad su oba vozaca u vrhu tako da ipak nismo puno izgubili od odlaska Alonsa.Kenny je napisao/la:Ti si bio među najbučnijima dok je Vettel vozio za RBR da nije nikaki vozač, kada je Alonso odlazio da su izgubili sve da neće biti nikaki, da sad nemaju nijednog dobrog vozača jer je Alonso otišao iz FerrarijaF1NAC je napisao/la:A tko je to rekao? Ja samo napominjem da Massa jako grize na startu. I u Kini je uspio zatvorit Massu. Al i dalje se nekako vettel vise muci od kimija pri startu
Pretpostavljam da si i ti govorio da je Massa los vozac dok je Alonso brisao pod s njim i da ti je sad malo bolji otkad je u Williamsu

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ma Ricciardo je puno bolji od Vettela i gotovo. Zato je Vettel i pobjegao od njega...

...pa i ne baš svi...više manje navijači Ferrarija i/ili Alonsa (koji je vozio za Ferrari pa su bili pod utjecajem tih podmuklih ljudi) -ostali su bili ljubomorni na bolid ali su stalno podvlačili da višestruki svjetski prvak osim bolida ipak mora imati i još nešto...i normalno vidc koji spada u posebnu kategoriju rijetko viđene fanatične ljubavi...F1NAC je napisao/la:Pa to su vise manje svi mislili dok je vozio za RBR,pogotovo kad ga je Ricciardo prosle sezone dobio kao da su imali izmjenjene uloge.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- vidc
- Veteran
ja bih rekao da su poprilična većina onih koji nisu Vettelovi navijači mislili da je on vozač druge klase. neki još uvijek to misle i ti "stručnjaci" nikad neće promijenit svoje mišljenje.Toon je napisao/la:Ma Ricciardo je puno bolji od Vettela i gotovo. Zato je Vettel i pobjegao od njega...![]()
...pa i ne baš svi...više manje navijači Ferrarija i/ili Alonsa (koji je vozio za Ferrari pa su bili pod utjecajem tih podmuklih ljudi) -ostali su bili ljubomorni na bolid ali su stalno podvlačili da višestruki svjetski prvak osim bolida ipak mora imati i još nešto...i normalno vidc koji spada u posebnu kategoriju rijetko viđene fanatične ljubavi...F1NAC je napisao/la:Pa to su vise manje svi mislili dok je vozio za RBR,pogotovo kad ga je Ricciardo prosle sezone dobio kao da su imali izmjenjene uloge.
ja se samo trudim biti objektivan i odati priznanje vozačima koji ga zaslužuju. također, često pokušavam ukazati na dvostruke kriterije kad se "ocjenjuju" vozači.
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
- F1NAC
- Moderator
- vidc
- Veteran
bravo mali!super posao još jednom
-
- Legenda
Vettle svake i kvale i svaku trku u Ferrariju dokazuje "koliko je vidc neobjektivan"...
Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
Teško je priznati ljudima da je zbog svoje vožnje uzeo 4 prvenstva dok njije vozio za timove za koje navijaju. Ferrarijevi navijači polako popravljaju vid

-
- Legenda
Za dva naslova sigurno je do bolida. Ali druga dva je on i više nego zaslužio.
Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
Da je samo do bolida jednom bi uzeo on, a deugi put Webber

- zonelsk
- Veteran
Osim, da je recimo imal Ricija od pocetka ko kolegu. 

I like to race, not to do laps alone.
- Kenny
- Legenda
Ko zna...zonelsk je napisao/la:Osim, da je recimo imal Ricija od pocetka ko kolegu.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...e da je imao... danas bi za Ferrari vozio Daniel a ne Sebastianzonelsk je napisao/la:Osim, da je recimo imal Ricija od pocetka ko kolegu.

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- vidc
- Veteran
sutra će bit gusto u prvom krugu, bit će teško obranit drugu poziciju, ipak je iza Mercedes.
-
- Navijam za: ferrari
Ma koji Rici, to je bio splet okolnosti da ga je pobjedio.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Splet okolnosti može biti jedna utrka ali cijela sezona ne može
...put u raj nije posut ružama...
- vidc
- Veteran
svi osim glupana iz Ferrarija znaju da je Ricciardo bolji vozač od Vettela
- zonelsk
- Veteran
Pa sto rici nije pobjedio Vettela prosle godine? (ili sam to sanjal)
I like to race, not to do laps alone.
- vidc
- Veteran
pa jest,prošle godine je Ricciardo bio bolji vozač od Vettela, u svakom pogledu.zonelsk je napisao/la:Pa sto rici nije pobjedio Vettela prosle godine? (ili sam to sanjal)
Očito u Ferrariju rade i odlučuju debili. A možda im je Vettel samo prelazno rješenje dok Ricciardu ne istekne ugovor