kako je to...........
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
dakle po tebi je Trulli bolji vozač od Alonsa, ajd superChuck Norris je napisao/la:Splet okolnosti može biti jedna utrka ali cijela sezona ne može
Isti odgovor kao kolegi iznad: jel po tebi onda i trulli bolji od alonsa zato jer ga je pobijedio jednu sezonu, i massa od kimija, button od hamiltona... ?zonelsk je napisao/la:Pa sto rici nije pobjedio Vettela prosle godine? (ili sam to sanjal)
Gdje si pročitao da sam ja napisao da je Ricci bolji ili lošiji vozač od VettelaK1M1 je napisao/la:dakle po tebi je Trulli bolji vozač od Alonsa, ajd superChuck Norris je napisao/la:Splet okolnosti može biti jedna utrka ali cijela sezona ne može
Isti odgovor kao kolegi iznad: jel po tebi onda i trulli bolji od alonsa zato jer ga je pobijedio jednu sezonu, i massa od kimija, button od hamiltona... ?zonelsk je napisao/la:Pa sto rici nije pobjedio Vettela prosle godine? (ili sam to sanjal)
ja razumijem šta si htio reći, a to je da se svakom vozaču može dogoditi jedna loša sezona iz koje nema smisla izvlačiti neke zaključke.Chuck Norris je napisao/la:Gdje si pročitao da sam ja napisao da je Ricci bolji ili lošiji vozač od VettelaK1M1 je napisao/la:dakle po tebi je Trulli bolji vozač od Alonsa, ajd superChuck Norris je napisao/la:Splet okolnosti može biti jedna utrka ali cijela sezona ne može
Samo sam kolegi iznad rekao da ga Ricci nije pobjedio zbog spleta okolnosti,jer cijelu sezonu ne može biti splet okolnosti.Pobjedio ga je u svakom pogledu cijelu sezonu i dominantno
Kad to? Ja vidio dva puta da ga je prosao?F1NAC je napisao/la:wow koja obrana pozicije niceee
na startuMcLewis je napisao/la:Kad to? Ja vidio dva puta da ga je prosao?F1NAC je napisao/la:wow koja obrana pozicije niceee
Ma znam, malo vas moramwolfman je napisao/la:na startuMcLewis je napisao/la:Kad to? Ja vidio dva puta da ga je prosao?F1NAC je napisao/la:wow koja obrana pozicije niceee
bit će gusto na kraju,Kimi je skoro jednako brz na mediumua Seb je očito na maksimumu,pa i preko(van staze)McLewis je napisao/la: Ma znam, malo vas moramkimi bude njega jos rijesio do kraja...
A prosle godine ste se smijali kad se to desavalo hahaha kak slatkoF1NAC je napisao/la:WTFFFFFFFFFFFFF?!?!?!?!? come on... Nemores tako pucat pod pritiskon
mislim da je oštetio krilo kad je tu izletio,sad kad su pokazivali ovu kameru koja snima iza izgleda ko da neki crni komadić leti nakon kaj se vraća na stazuF1NAC je napisao/la:imao je ostecenje na krilu i understeerao van zavoja.. To objasnjava onaj sirok izlaz
Sigurno mu u boksu nest otkinuli?vidc je napisao/la:ma vidjelo se u odmah u prvom sektoru nakon izlaska iz boksa da nešto nije u redu. izgubio 6 desetinki u zavoja