Utrke 2015 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: VN Monaka - Circuit de Monaco 22/23/24 Svibnja 2015.
Neznas sto je gore, ova FIAina dosljednost ili ovo Nicino slavlje kao da je zasluzio pobjedu... AJmo Lewis dokraja sezone u Rosberga! 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Bernardinac
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Sudačke odluke i Mercedesovi boxovi glavni momenti utrke.
Biće polemike o ovome.
Biće polemike o ovome.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Glej, za to Rosberg nije ništa kriv...čisti i veliki propust mercedesa. Uopće nisu morali zvati hama u box. Nitko ga nebi prestigao ovako ili onako...elder je napisao/la:Koji se k..... veselis Rosberg tak i tak je poklon pobjeda
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
samo neka odluče izbaciti Monako...ili neka ga ne računaju za prvenstvo nego daju mladim vozačima priliku da se okušaju u F1...očajno je koliko je ovu stazu pregazilo vrijeme
EDIT: Koja fešta...Nico se veseli ko malo dijete, Vettel otišao odmah kod svojih, a Hamo se izgubio
EDIT: Koja fešta...Nico se veseli ko malo dijete, Vettel otišao odmah kod svojih, a Hamo se izgubio

Zadnja izmjena: Cuky, dana/u 24 svi 2015, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
hahaha cuj ove LEWIS, LEWIS, LEWIS 

-
- Legenda
Ne znam šta se toliko suosjećate s Hamiltonom... uvijek može s kolegama krast po Kozari Boku. Šta mu fali.
Nego ozbiljno - kakva sabotaža. Naravno da je samo pogrešna procjena. Nema nepotrebnih paraonoja.
I da, riješili smo Monaco. Sad na bolje trke.
Nego ozbiljno - kakva sabotaža. Naravno da je samo pogrešna procjena. Nema nepotrebnih paraonoja.
I da, riješili smo Monaco. Sad na bolje trke.
Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ja ne kopcam zasto su to napravili kad se i sa slabijim bolidom mozes braniti tu kad je dosta tesko proci, i onda toto veli da su krivo procjenili sve ma seri nekom drugom. Nek veli ko god kaj oce ak ovo nije za zapitati se neznam kaj je
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
Uffff jos Brundle spominje Rosberga i Sennu.

-
- Navijam za: Nico Rosberg
Sto Rosberg ne bi slavio majkee vi? Jel on poslao Hamiltona u boks? Covjek je dobio ni kriv ni duzan priliku da slavi i iskoristio je. Oni koji treba da se pokriju usima su ljudi koji su poslali Hamiltona u boks i oduzeli mu cistu pobjedu a ne Rosberg. Da ga je kontaktom izbacio sa staze i tako dosao do pobjede pa da ne slavi, ovako sta je on kriv Hamiltonu...
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Sad je florian konig na rtl-u pitao laudu sta je bilo, kaze lauda preracunali se, a floki mu kaze lewis je bio naprijed 21 sekundu a box traje 24 to mogu i ja izracunati... Pa je ovaj nes izblebetao da nisam skuzio
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
On se zahvaljuje timu. Koja parodija.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
To im spustaDani je napisao/la:On se zahvaljuje timu. Koja parodija.

Alonsista hasta la muerte..
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Haha koji interview, ja mislim da bolje da nije rekao kaj misliDani je napisao/la:On se zahvaljuje timu. Koja parodija.
Darkness rises when silence dies
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Uvijek mercedes zakuha sranje u ovo doba sezone. Umjetno stvaranje izjednacenosti prvenstva.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Meni je Monaco u zadnjih par godina među najboljim utrkama u kalendaru, DRS nema nikaki utjecaj na ovoj stazi, bolji je od Malezije, Bahraina i koja je već staza iz Alije, ili koja je Arapska već bila

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
...i još malo, ali sad im moram oprostitspeedy56 je napisao/la:Skyev prijenos do sad:
Hamilton na onom kamionu
reci svijetu kako je Hamilton dobar
Hamiltonov pole
128. put Hamilton i Henry...
prebaci se na Hamiltonov život (još ga malo hvali)
u nastavku, Hamilton na SkyPadu?

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Monaco ko Monaco, bez SC-a ili kiše procedura čista.
Kakav udarac danas, šteta. Cijelo vrijeme sam si mislio samo da ne dođe SC i na kraju eto...nikad u monacu nakon SC nije bilo isto. Hamilton je danas svojom vožnjom ipak uspio potrest Rosberga, oba su imala problem s kočnicama a unatoč tome mu je pobjegao u tri krasne...
Šta je tu je, idemo dalje. Kad istekne ugovor Rosbergu hoćemo Verstappena u Mercedes. On mi se čini jedini koji bi mogao se drznuti na stazi direktno proć Hamiltona.
Kakav udarac danas, šteta. Cijelo vrijeme sam si mislio samo da ne dođe SC i na kraju eto...nikad u monacu nakon SC nije bilo isto. Hamilton je danas svojom vožnjom ipak uspio potrest Rosberga, oba su imala problem s kočnicama a unatoč tome mu je pobjegao u tri krasne...
Šta je tu je, idemo dalje. Kad istekne ugovor Rosbergu hoćemo Verstappena u Mercedes. On mi se čini jedini koji bi mogao se drznuti na stazi direktno proć Hamiltona.

-
Rosberg ima visegodisnji ugovor sa Mercedesom koliko znam. Od pocetka je tu po meni opravdava ulozeni novac u potpunosti, uspeva da ubelezi pobjede istina bez da dobije Hamiltona u kvalifikacijama je prosle sezone bio izuzetan. Ako ne dobije Hamiltona onda gotovo pa uvijek zavrsi iza njega, ne pravi gluposti skuplja bodove za sebe i tim i s toga ne vidim nijedan razlog da bi ga Mercedes menjao jer niko mu ne trazi da bude prvi. Hamilton je placeniji i svakako od njega se ocekuju pobjede. Verstapen je mald decko usao u F i logicno da vozi agresivno jer to je i jedini nacin da se zadrzi u F1. To sto je agresivan ne znaci da treba odmah u Mercedes. Sta ce im on? Da dobiej Hamiltona jendu trku i narednih 5 da se zabije u zid pokusavajuci to isto? I Magnusen je prosle sezone bio agresivan ponekad i preterano i vidim kako se usrecio u ovoj sezoni...
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Samo mi je žao što je pobijedio vozač koji je cijelu utrku vozio kao pi***. Odavno nisam vidio nezasluženiju pobjedu. Lewis je bio pola sec brži po krugu. Uništio ga je totalno. Vettel je bio brži, samo ga nije mogao proć. Još kad se sjetim kako nije mogao one zaostale vozače proć jer nije imao muda malo im se više približit. I onda na kraju slavi onako na takav poklon od pobjede. Mislim, ok ima pravo slavit naravno, al mi je to bilo ljigavo skroz...

-
- Legenda
Nijansa je falila da ga vettel nije dobio u prvom zavoju. Da su uz ovaj kiks tako pobjedu prepustili ferrariju - e to bi bilo veselo.
Samo neka se trkaju.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Pitanje je da li bi se kiks dogodio da je Ferrrari bio naprijed...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Rosberg ima do 2017. ako se ne varam ugovor. Kad bi Mercedes bio gdje je bio prije 2 i 3 godine ništa nebi rekao, neka Rosberg vozika neke svoje utrke i neka vrijedno skuplja bodove ali lani i ove godine je situacija malo drugačija. Mercdees će do kraja sezone satrat Ferrari sa duplim bodovima na kontu i pored takvog dominantnog bolida nemaš ti šta vrijedno skupljat bodove a naslov uzima samo 1. Ako mu naslov nije bitan neka onda ode do Totta i pita, ej daj da ipak potpišem da ću vam bit vozač br2 jer mi nije ni ovako loše._Nico_Rosberg_ je napisao/la:Rosberg ima visegodisnji ugovor sa Mercedesom koliko znam. Od pocetka je tu po meni opravdava ulozeni novac u potpunosti, uspeva da ubelezi pobjede istina bez da dobije Hamiltona u kvalifikacijama je prosle sezone bio izuzetan. Ako ne dobije Hamiltona onda gotovo pa uvijek zavrsi iza njega, ne pravi gluposti skuplja bodove za sebe i tim i s toga ne vidim nijedan razlog da bi ga Mercedes menjao jer niko mu ne trazi da bude prvi. Hamilton je placeniji i svakako od njega se ocekuju pobjede. Verstapen je mald decko usao u F i logicno da vozi agresivno jer to je i jedini nacin da se zadrzi u F1. To sto je agresivan ne znaci da treba odmah u Mercedes. Sta ce im on? Da dobiej Hamiltona jendu trku i narednih 5 da se zabije u zid pokusavajuci to isto? I Magnusen je prosle sezone bio agresivan ponekad i preterano i vidim kako se usrecio u ovoj sezoni...
Verstappena sam spomenuo jer pokazuje da ima muda. Ovo što se desilo da je zakačio Grosejana jbg, desi se i Hamilton je isto pokušavao puno puta prestizati po Monacu pa ne ide, to je jednostavno borba s vjetrenjačama. Uvjek je bio popljuvan sa svih strana nakon utrke plus kazna, ništa onda gledajte vozače koje kruže jedan od drugog na 2 sec razmaka i neće biti SC-a ni nikakvih problema.

-
Nemam namjeru da budem Nikov advokat ali cisto da kazem vezano za konstataciju da je vouio kao picka...Rosberg je trku poceo na ostecenim pneumaticima i to prilicno. Ostetio ih je u Q2 i bilo je dobro vidljivo na startu trke, zbog cega nije mogao drzati dugo korak za Luisom. Kasnije kada je presao na meke gume nije bilo ni smisla pritiskati kada je Hamilton imao veliku prednost vec je bilo daleko pametnije voziti sigurno cekati eventualno SQ i onda sa maksimalno ocuvanim gumama nesto pokusati. To se vidjelo na kraju kada Vettel koji je na crvenim gumama i odlicno pratio Rosberga medjutim na zutim kada je SQ izasao Vettel je ostao daleko iza Rosberga a gume su im bile podjednako potrosene.K1M1 je napisao/la:Samo mi je žao što je pobijedio vozač koji je cijelu utrku vozio kao pi***. Odavno nisam vidio nezasluženiju pobjedu. Lewis je bio pola sec brži po krugu. Uništio ga je totalno. Vettel je bio brži, samo ga nije mogao proć. Još kad se sjetim kako nije mogao one zaostale vozače proć jer nije imao muda malo im se više približit. I onda na kraju slavi onako na takav poklon od pobjede. Mislim, ok ima pravo slavit naravno, al mi je to bilo ljigavo skroz...
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Nije startao na onima koje je lijepo blokirao u Q2 zato jer je svoje najbolje Q2 vrijeme odradio na prethodnom setu guma. Utrku moraju, po pravilima, startati na setu na kojem su ostvarili svoje najbolje vrijeme u Q2. Uostalom, Kravitz je odmah nakon Q2 jučer u Mercedesu pitao je li to set na kojem mora startati i rekli su mu ovo isto što sam ja napisao.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Cim sam vidio onog matorog brku iz Mercedesa na pocetku utrke, reko sam da Rosberg dobija.