Bodovi su bodovi...ne razumijem šta si htio rećiCuky je napisao/la:ovo je Monako, uz malo sreće i fenjeraši osvoje bodove (kao npr. Marussia prošle).
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Formula 1 team - McLaren
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Sorry danas nije bilo na srecu...Cuky je napisao/la:ovo je Monako, uz malo sreće i fenjeraši osvoje bodove (kao npr. Marussia prošle).
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
htio sam reć da je ovo one-off...baš kao i pobjeda Ferrarija u Maleziji
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
To ćemo još vdjeti. Ja osobno to ne vjerujem. Prije ili poslje će opet redovno biti u top 10.
- McLewis
- Veteran
Jel sad slavimo kao marrussija prosle godine ili kao minardi nekada? Hahaha
McLaren u <3
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
I to je kao super,i zbog toga bi trebali biti sretni!!?King iCool je napisao/la: Prije ili poslje će opet redovno biti u top 10.
...put u raj nije posut ružama...
-
- Legenda
Chuck Norris je napisao/la:I to je kao super,i zbog toga bi trebali biti sretni!!?King iCool je napisao/la: Prije ili poslje će opet redovno biti u top 10.

"Sjajno,.Završio sam 9. i zbog toga sam iznimno sretan! Nekad sam osvajao prvenstva... pozdravljam svoju baku i tetu."
Samo neka se trkaju.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Pa za početak da. Ti bi odma da ferdo samo pobjeđuje, nejde to tak u ovom sportu.Chuck Norris je napisao/la:I to je kao super,i zbog toga bi trebali biti sretni!!?King iCool je napisao/la: Prije ili poslje će opet redovno biti u top 10.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Fernando je dobar vozač samo ove njegove (ne)vožnje bacit će ga u depresiju. Proučio je već šetališta i okoliš svih staza.
Svakom je jasno da ni sljedeće godine Honda neće biti ništa posebno, McL je takav da se uvjek do polovice sezone probudio i bio bar 2. ili 3. momčad po brzini. Ovaj tempo sada je užasan i čisto traćenje vremena Alonsa.
Svakom je jasno da ni sljedeće godine Honda neće biti ništa posebno, McL je takav da se uvjek do polovice sezone probudio i bio bar 2. ili 3. momčad po brzini. Ovaj tempo sada je užasan i čisto traćenje vremena Alonsa.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Honda ima kao i svi 25 tokena za sljedecu sezonu. A nitko im ne brani da na Suzuki rade krugove sa nsx i v6 unutra.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Legenda
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
pa niko im ne brani. Imali su cijelu 2014 i 2013 pa nisu nis napraviliDani je napisao/la:Honda ima kao i svi 25 tokena za sljedecu sezonu. A nitko im ne brani da na Suzuki rade krugove sa nsx i v6 unutra.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Stvarno ne razumije zasto to i ne rade Dani,to su vec mogli davno
Alonsista hasta la muerte..
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
čak ne moraju sa nsx, imaju u japanu one formula nippon (super formula se sad zove), bolidi vrlo slični f1, mogli su vrtit u njima na suzuki kolko ih je volja, iz nekog nepoznatog razloga nisu...Dani je napisao/la:Honda ima kao i svi 25 tokena za sljedecu sezonu. A nitko im ne brani da na Suzuki rade krugove sa nsx i v6 unutra.

- Dani
- Legenda
Mogli su ali im njihova kultura brani nečast. Mozda ako Dennis preuzme...
Ali nista ne moze nadoknaditi iskustvo iz f1 bolida. Svi su 1 godinu ispred njih bili. Pa sjeti se kakav je bmw bio 2000. Uzasno tezak i slab. Tek dolaskom inzinjera iz coswortha ( isti koji su radili fordov iz 99., lagan i jak ) su napravili dobar motor. Pa zatim renault i 111°motor, pa los mercedes u pocetku.
Ali nista ne moze nadoknaditi iskustvo iz f1 bolida. Svi su 1 godinu ispred njih bili. Pa sjeti se kakav je bmw bio 2000. Uzasno tezak i slab. Tek dolaskom inzinjera iz coswortha ( isti koji su radili fordov iz 99., lagan i jak ) su napravili dobar motor. Pa zatim renault i 111°motor, pa los mercedes u pocetku.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
kad bi to tako jednostavno bilo onda bi svaki proizvođač vrtio krugove po nekoj iznajmljenoj stazi u nekom prototipu, osim toga zašto bi to radili? Nemaju isti diferencijal, međuosovinski niti osovinski razmak i trakcija ni mnogi podatki neće biti slični F1 bolidu. Lakše je onda na stolu u laboratoriju vrtiti motor pod raznim opterećenjima.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Nisu ga testirali nigdje jer nebi imalo previše smisla.Ta vozila nisu F1 bolidi i ne može se dobiti puno informacija iz toga. Pa nemojte biti smješni i misliti da nebi vrtjeli na tisuće krugova da su znali da mogu nešto dobiti od toga. Uostalom, Mclaren je radio 20 godina šasiju za Mercedesov motor koji je bio napravljen samo za njih i sad dođe Honda sa svojim novim, drugačijim zamislima i idejama i sve bi odma moralo 100% raditi. Noramlno da treba vremena da se to sve uskladi. Ja sam uvjeren da hoće samo je pitanje vremena kad.
- Dani
- Legenda
Sumnjam da je test na stolu bolji od bilo kojeg testa na stazi. N3 bi bez veze vozili promo dane.

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Promo dani se voze u F1 bolidu za trenutnu sezonu, a ne u šasiji od fićeka ili stojadina.
I like to race, not to do laps alone.
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
istina, ali te vožnje su im ograničene na 100km po vožnji 2 puta u sezoni sa gumama koje se inače ne koriste u sezoni i sa kontrolom FIA-e.
A većina momčadi svoje promo događaje odrađuje sa starim bolidima pofarbanim u nove boje (npr. Ferrari) ili starim bolidima sa malo novih aero djelova da liče na aktualne (npr. RB i Lotus).
A većina momčadi svoje promo događaje odrađuje sa starim bolidima pofarbanim u nove boje (npr. Ferrari) ili starim bolidima sa malo novih aero djelova da liče na aktualne (npr. RB i Lotus).
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Prema najavama planiraju donijet dosta dijelova u Austriju, krila, difuzor i promjene na bodyworku

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- McLewis
- Veteran
Ja sam nekako osjecaja da je ova sprdnja s mclarenom sve u dogovoru s bernijem.... Znaju i sami da imaju preheben bolid sa izvanrednim motorom ali ga "sputavaju" i onda samo na jednom "nadograde" tokenima i razvale ostatak prvenstva.... Hahahhahahahaha i na kraju svega meni jutros zazvoni sat i probudi me u p.m.
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
Ujutro ti je am ,a ne pm. 

- popeye
- Veteran
- Navijam za: Mad Max
A motor? Najveci problem Mclarena je slab motor.F1NAC je napisao/la:Prema najavama planiraju donijet dosta dijelova u Austriju, krila, difuzor i promjene na bodyworku

"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ma motor je (citiram): "the engine is a piece of jewellery."popeye je napisao/la:A motor? Najveci problem Mclarena je slab motor.F1NAC je napisao/la:Prema najavama planiraju donijet dosta dijelova u Austriju, krila, difuzor i promjene na bodyworku
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"