Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Lewis Hamilton
Razlika između svih tih vozaca je da je Hamilton iz prve godine odmah sjeo u pobjednicki bolid i uzivao moc pobjeđivanja.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
tim samo bolje za njega da je dobio odmah jakog momčadskog kolegu i tako dobar bolid da od njega očekuju najbolje a suparnici su u igri više od 5godina. Kad pobjedi jednom a nije mu trebalo dugo već u šestoj utrci mu je uspjelo, onda neželiš ništa manje.F1NAC je napisao/la:Razlika između svih tih vozaca je da je Hamilton iz prve godine odmah sjeo u pobjednicki bolid i uzivao moc pobjeđivanja.
Da je proveo nekoliko godina u slabijim ekipama vjerojatno bi imao naslov manje a godine brzo lete, već je sad 30 star. Za 5-6 godina će se naći u situaciji kao Alonso ako nebude imao konkuretan bolid, da neće znat bi li odustao ili tražio sreću dalje.

-
- Navijam za: McLaren
Koje je dokumentarce Senna snimao? I kakve veze u privatnom životu imaju čovjek koji je donirao milijune siromašnima i lik koji sam sebe slikava mobitelom dok oko vrata nosi zlatni lanac kojim bi mogao sidro podići? Kad se već paralela tu povlači pa onda...Ćale od Lewisa je napisao/la:Po drugi strani Hamilton i Senna su jedina dva vozača koja su podjelili/približili svoj privatni život sa publikom. Senna je snimao dokumentarce i prikazivao čim se bavi u slobodnom vremenu, Hamilton po drugoj strani ima društvene mreže po kojima kelji slike i videje šta radi sa ženama, autima, tetovažama, avionima itd itd.... a u ovo moderno (glupo) doba to se prodaje ko antidepresivi, čim napusti F1 čekat će ga posao sponzoruše.
- vidc
- Veteran
to u izlike. sve što Hamilton treba napraviti je sjest u svoj ultradominantni bolid i pobjedit Rosberga od kojeg je nedvojbeno bolji u svakom pogledu isto koliko je Vettel bio bolji od Webbera. Webber 2013, ne da nije smio nego nije bio u stanju dovest se u poziciju da ugrozi Vettela. na kraju sezone nije uspio bit drugi u ukupnom poretku... a ove godine ni Rosbergovo drugo mjesto ne izgleda baš sigurno, tako da Hamilton nema apsolutno nikakvih prepreka u postavljanju takvih nizova, ali ipak mu ne polazi za rukomĆale od Lewisa je napisao/la:
@vidc - opet se vrtimo u krug, Vettel je imao takav status u momčadi da njegov niz Webber ili bilo tko drugi u tom trenutku nije ni smio prekinuti. Da se prošle i ove sezone zna da je Hamilton prva violina momčadi onda bi vjerujem imao nizova koliko hoćeš, od pobjeda, pole positiona, najbržih krugova itd itd
- marcus
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Mislim da drugu polovicu sezone 2013 treba gledati u jednom drukčijem svjetlu (tako će možda biti i druga polovica 2016.). To je bila jedna neuobičajena sezona. Dominacija Vettela + dolazeća ogromna promjena pravila. Momčadi su rano odustale od te sezone i svu snagu upregnule u pripremu bolida za 2014. godinu.
Svaka čast na 9 ili koliko već pobjeda za redom, ali u nekoj "normalnoj" sezoni to se ne bi dogodilo.
Osim toga Lewis nikada nije bio broj 1 u ekipi. Pa sjetimo se samo Webbera i famoznog "Multi-21, Seb. Multi-21".
Svaka čast na 9 ili koliko već pobjeda za redom, ali u nekoj "normalnoj" sezoni to se ne bi dogodilo.
Osim toga Lewis nikada nije bio broj 1 u ekipi. Pa sjetimo se samo Webbera i famoznog "Multi-21, Seb. Multi-21".
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- vidc
- Veteran
ne razumijem to br. 1. jel hoćete reć da Hamilton mora raditi neke kompromise zbog Rosberga pa ga to koči?
- marcus
- Profesionalni vozač
Ne budite smiješni. Zna se što znači biti br. 1 u momčadi. Barem je u Ferrariju to uvijek bilo jasno.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- vidc
- Veteran
a po čemu Hamilton nije br.1 ?
- marcus
- Profesionalni vozač
Osim eventualno Kovalainena....zar mu je ikada momčadski kolega pomagao?
Zar bi Kimi bio svjetski prvak da mu leđa nije držao Massa (i FIA još više)? Zar bi Massa skoro bio svjetski prvak da nije imao pomoć Kimija (posebno u zadnjoj utrci)?
Mislio sam da je ovo forum na kojem pišu ljudi koji prate F1?!?! I sada moramo objašjavati tko kome i kako pomaže, ili bolje reći ne odmaže. Ponekada su to sitnice.....zadržati protivnika par sekundi je često sasvim dovoljno za par bodova više. Kada ekipa slaže strategiju za jednog vozača. Ako nema dovoljno novih dijelova dobiješ uvijek ti, a ne kolega u ekipi.
Zar nije Alonso izgubio naslov jer je pokrivao Webberov odlazak u boks, a onda ih totalno iznenadili sa Vettelovom strategijom? Da je Lewis pomagao Alonsu ili obratno ne bi Kimi nikada bio svjetski prvak. Schumacher i njegov voljeni Barichelo.....primjera je jako puno.
Zar bi Kimi bio svjetski prvak da mu leđa nije držao Massa (i FIA još više)? Zar bi Massa skoro bio svjetski prvak da nije imao pomoć Kimija (posebno u zadnjoj utrci)?
Mislio sam da je ovo forum na kojem pišu ljudi koji prate F1?!?! I sada moramo objašjavati tko kome i kako pomaže, ili bolje reći ne odmaže. Ponekada su to sitnice.....zadržati protivnika par sekundi je često sasvim dovoljno za par bodova više. Kada ekipa slaže strategiju za jednog vozača. Ako nema dovoljno novih dijelova dobiješ uvijek ti, a ne kolega u ekipi.
Zar nije Alonso izgubio naslov jer je pokrivao Webberov odlazak u boks, a onda ih totalno iznenadili sa Vettelovom strategijom? Da je Lewis pomagao Alonsu ili obratno ne bi Kimi nikada bio svjetski prvak. Schumacher i njegov voljeni Barichelo.....primjera je jako puno.
- vidc
- Veteran
kakve veze imaju Kimi, Massa, Schumacher i Barrichello činjenicom da Hamilton ne može konstantno pobjeđivati lošijeg vozača u istom bolidu?
u Vettelovom nizu nema nijednog propuštanja od strane Webbera niti pomaganja od strane Webbera jer isti niti je mogao niti morao pomagati Vettelu jer je Vettel bio za 2 klase bolji vozač.
Hamilton je u istoj situaciji, ima demotiviranog i mlakog Rosberga za timskog kolegu i najdominantniji bolid u zadnjih 25 godina, al opet to ne izgleda uvjerljivo kako bi trebalo biti.
utrke u maleziji, španjolskoj i mađarskoj su trebale biti rutinske pobjede za takvu klasu vozača s tako brutalnim bolidom.
u Vettelovom nizu nema nijednog propuštanja od strane Webbera niti pomaganja od strane Webbera jer isti niti je mogao niti morao pomagati Vettelu jer je Vettel bio za 2 klase bolji vozač.
Hamilton je u istoj situaciji, ima demotiviranog i mlakog Rosberga za timskog kolegu i najdominantniji bolid u zadnjih 25 godina, al opet to ne izgleda uvjerljivo kako bi trebalo biti.
utrke u maleziji, španjolskoj i mađarskoj su trebale biti rutinske pobjede za takvu klasu vozača s tako brutalnim bolidom.
- marcus
- Profesionalni vozač
Ovo je kao da slušam svoju ženu. Nije dovoljno nešto napraviti, nego je bitan i način na koji se napravi 
Mogli bi secirati svaku utrku ove godine, može i lani.....ali reći da je ovo najdominantniji bolid u 25 godine je ipak pretjerano. Pokazalo se da može vozač imati loš dan/vikend (Austrija, Španjolska, Mađarska), ali i momčad (Malezija, Singapur, Monaco). Za sport je bitno da postoji netko tko je spreman iskoristiti i najmanju grešku vodećih. Lani Red Bull, ove godine Ferrari.
Od lani je Mercedes jako popravio pouzdanost. Ako dogodine to dignu na još viši nivo te prestanu raditi početničke pogreške (startovi, strategija) Lewis će imati 17 pobjeda. A to nitko ne želi.....čak ni Lewisovi navijači. 11-12 je sasvim dovoljno

Mogli bi secirati svaku utrku ove godine, može i lani.....ali reći da je ovo najdominantniji bolid u 25 godine je ipak pretjerano. Pokazalo se da može vozač imati loš dan/vikend (Austrija, Španjolska, Mađarska), ali i momčad (Malezija, Singapur, Monaco). Za sport je bitno da postoji netko tko je spreman iskoristiti i najmanju grešku vodećih. Lani Red Bull, ove godine Ferrari.
Od lani je Mercedes jako popravio pouzdanost. Ako dogodine to dignu na još viši nivo te prestanu raditi početničke pogreške (startovi, strategija) Lewis će imati 17 pobjeda. A to nitko ne želi.....čak ni Lewisovi navijači. 11-12 je sasvim dovoljno

- vidc
- Veteran
kad vozač ima svakih par utrka ima loš dan onda mu forma nije baš na nekom visokom nivou.
ne kažem da to nije normalno, ali da je Hamilton puno bolji od Vettela i da ga se naziva Sennom ovog vremena, to mi je previše. rugao se kako je Vettelu lako kad ima najbolji bolid, al evo ga u istoj situaciji pa ipak ne uspjeva napraviti ono što je Vettel radio.
ako izuzmemo singapur i monaco, on je ove godine dosad trebao imati 12 pobjeda.
ne kažem da to nije normalno, ali da je Hamilton puno bolji od Vettela i da ga se naziva Sennom ovog vremena, to mi je previše. rugao se kako je Vettelu lako kad ima najbolji bolid, al evo ga u istoj situaciji pa ipak ne uspjeva napraviti ono što je Vettel radio.
- bernd_maylander
- Navijam za: sir frank williams
Ne znam zasto ga ne volite ...mislim nisam ni ja najveci fan, ali u bolidu radi svoj posao dobro..zasto je jedan james hunt cool ako lezi na plazi sa cigaretom i pivom a hamiltonovo partijanje je nesto kao lose...
ne volim licmjerje a ovo svakako jest.
ali da, i veliki senna kojeg obozavam je prikazivao u nekoliko reportaza kako lijepo uziva dok ne vozi, na jetskiju, sa curom bez kacige jureci po gradu na motoru...vile, auti, privatni helikopter..mislim o cemu pricamo? sta vam je skrivio taj hamilton??
a kao sto rekoh, ja NISAM FAN..ja bi radije alonsa ili grosjeana vidio prvog na ljestvici...
ali da, i veliki senna kojeg obozavam je prikazivao u nekoliko reportaza kako lijepo uziva dok ne vozi, na jetskiju, sa curom bez kacige jureci po gradu na motoru...vile, auti, privatni helikopter..mislim o cemu pricamo? sta vam je skrivio taj hamilton??
a kao sto rekoh, ja NISAM FAN..ja bi radije alonsa ili grosjeana vidio prvog na ljestvici...
Tko kasnije koči, duže je brz.
- marcus
- Profesionalni vozač
Ma svi ga volimo, a najviše u Mercedesu!
http://www.autostart.hr/vijesti/hamilto ... bacha-1144
http://www.autostart.hr/vijesti/hamilto ... bacha-1144
- vidc
- Veteran
baš tako,radi posao dobro.bernd_maylander je napisao/la:Ne znam zasto ga ne volite ...mislim nisam ni ja najveci fan, ali u bolidu radi svoj posao dobro..zasto je jedan james hunt cool ako lezi na plazi sa cigaretom i pivom a hamiltonovo partijanje je nesto kao lose...
ovo ostalo ne doživljavam kao nešto bitno niti utječe na moje mišljenje o njemu
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Nebi se složio s tobom jer su se razvijali bolidi do kraja sezone, bar kod Ferrarija i RBRa jer su se borili za prvenstvo, a Ferrari je zbog toga bio slab u 2014.marcus je napisao/la:Mislim da drugu polovicu sezone 2013 treba gledati u jednom drukčijem svjetlu (tako će možda biti i druga polovica 2016.). To je bila jedna neuobičajena sezona. Dominacija Vettela + dolazeća ogromna promjena pravila. Momčadi su rano odustale od te sezone i svu snagu upregnule u pripremu bolida za 2014. godinu.
Na koju je to foru Vettel uvjek 1 vozač u timu kad je nekim čudom Ricciardo bio ispred njega?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
E majstore to nije isto, lani se RB nije borio za naslov. Čemu onda br1? Onda vrijedilo pravilo bržeg i propuštanja. Lani su jednom tražili od Vettela da propusti Riccia, na što je Vettel odbio pa ga je Ricci svejedno prestigo (ako se ne varam to je bila Monza).Kenny je napisao/la: Na koju je to foru Vettel uvjek 1 vozač u timu kad je nekim čudom Ricciardo bio ispred njega?
Dok se borio za naslov pa kad mu je Webber došao na rep dobio bi poruku; mi se ne utrkujemo.

- vidc
- Veteran
A Webber jadan vazda visio Vettelu na repu i prisiljavali ga bude drugi. To se dogodilo jednom i Webber nije poslusao, mislim da je u pitanju silverstone. A kad se timski kolega bori za naslov a ti nemas vise sansi, naravno da se moras sklonit. Druga stvar je sto se Hamilton uspjevao borit za naslov a da mu timski nije bio konkurencija samo jednom (2008), a Vettel vise puta pa ispade njemu Webber bio vodonosa a ustvari je lik bio jednostavno LOŠ toliko da se nijednom nije mogao izboriti ni za drugo mjesto u ukupnom poretku
- marcus
- Profesionalni vozač
@Kenny
Zar nije Vettel osigurao naslov 4 ili 5 utrka prije kraja sezone 2013?
2012. su se "ganjali" do zadnje utrke.
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Zasto je to loše ili manje vrijedno?karabaja je napisao/la: Koje je dokumentarce Senna snimao? I kakve veze u privatnom životu imaju čovjek koji je donirao milijune siromašnima i lik koji sam sebe slikava mobitelom dok oko vrata nosi zlatni lanac kojim bi mogao sidro podići? Kad se već paralela tu povlači pa onda...
Jer ne volis da ljudi iznose privatni zivot u javnost?.
Sto diskriminiras pa ti je lanac "crnacka" glupost ili sta vec?
Ne sviđati se taj lanac ko stilski dodatak pa je odma ta osoba lošija od neke druge?
Kaj ti znas kakav je Hamilton ko osoba porirodi i kak znas da ne pomaze nekome?
Povrsan si pa to temeljis to na subjektivnoj procjeni negovog "stila" zivota / odjevanja.
(nije napad na tebe, ali vjerojatno tak izgleda) ali kad netko voli tako povezitvati paralele sa Sennom i bilo kojim drugim vozacem zanimaju me činjenice na kojima to temelji.
I like to race, not to do laps alone.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Neznam, moguće, baš sam htjeo da pogledam, ali ovaj glupavi F1 sajt daje da se vidi samo ova i prošla sezona. Jel se onda Ferrari borio s nekim za 2 mjesto? jer je meni ostalo u sjećanju da su se s nekim borili do krajamarcus je napisao/la:@Kenny
Naslikava se ko neka seljačina, nosi te lance oko vrata ko seljačina, čisto qurčenje i ništa više. Naslikava se da svi gledaju njegov privatni život, a koga briga di je neki Hamilton, kad sere, šta jede, kaki lanac ima oko vrata i koliko on košta.zonelsk je napisao/la:Zasto je to loše ili manje vrijedno?karabaja je napisao/la: Koje je dokumentarce Senna snimao? I kakve veze u privatnom životu imaju čovjek koji je donirao milijune siromašnima i lik koji sam sebe slikava mobitelom dok oko vrata nosi zlatni lanac kojim bi mogao sidro podići? Kad se već paralela tu povlači pa onda...
Jer ne volis da ljudi iznose privatni zivot u javnost?.
Sto diskriminiras pa ti je lanac "crnacka" glupost ili sta vec?
Ne sviđati se taj lanac ko stilski dodatak pa je odma ta osoba lošija od neke druge?
Kaj ti znas kakav je Hamilton ko osoba porirodi i kak znas da ne pomaze nekome?
Povrsan si pa to temeljis to na subjektivnoj procjeni negovog "stila" zivota / odjevanja.
(nije napad na tebe, ali vjerojatno tak izgleda) ali kad netko voli tako povezitvati paralele sa Sennom i bilo kojim drugim vozacem zanimaju me činjenice na kojima to temelji.
Ako je taj lanac crnačka glupost on nema veze sa Hamiltonom? jer on nije crnac

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- F1NAC
- Moderator
Vettel je osigurao naslov u Indiji, Ferrari i Mercedes su se borili za 2. mjesto, a na kraju zbog retardirane odluke FIA-e poklonili im drugo mjesto.
nego kad se ovog sjetim, hahaha

nego kad se ovog sjetim, hahaha

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ahaha svakih par utrka, baš si ga nasrao. Dominira sezonom i pored odličnog kolege, koji je sposoban pobjeđivati i Šumija za razliku od Webbera.vidc je napisao/la:kad vozač ima svakih par utrka ima loš dan onda mu forma nije baš na nekom visokom nivou.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
hahahahahaahha kako smo samo objektivni. Schumacher kad se vratio iz penzije je imao 41. godinu. (brojevima, Četrdeset i jednu) uz 3 sezone pauze. Naravno ako uracunamo sve pehove 2012 , schumi bi definitivno zavrsio ispred rosberga i vjerovatno pobjedio u Kini 2012 kad je morao odustat zbog slabo pricvrscenog kotaca. Rosberg je ove sezone LOŠ! ima jednak broj pobjeda kao i Vettel u inferiornijem Ferrariju, u kvalama ga nema nigdje. Cak ga i Vettel pocinje redovno stizat za 2. mjesto. Hamiltonu ce ovaj naslov bit p***** dim uz takvog kolegu. Samo mi reci po cemu je to Rosberg odlican ove sezone?Dani je napisao/la:Ahaha svakih par utrka, baš si ga nasrao. Dominira sezonom i pored odličnog kolege, koji je sposoban pobjeđivati i Šumija za razliku od Webbera.vidc je napisao/la:kad vozač ima svakih par utrka ima loš dan onda mu forma nije baš na nekom visokom nivou.

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
To što je to tebi "seljacki" ne znaci da je drugima. Postoji stara izreka "O ukusima i bojama se ne raspravlja".Kenny je napisao/la:
Naslikava se ko neka seljačina, nosi te lance oko vrata ko seljačina, čisto qurčenje i ništa više. Naslikava se da svi gledaju njegov privatni život, a koga briga di je neki Hamilton, kad sere, šta jede, kaki lanac ima oko vrata i koliko on košta.
Ako je taj lanac crnačka glupost on nema veze sa Hamiltonom? jer on nije crnac
I jos uvijek mi nije jasno kako ga to krasi ko dobrog ili loseg vozaca, i zasto je onda po tome u globalu losija / manja "vozacka legenda" (ovo je u navodnicima jer jos je prerano pricati o tome ali u nekom trenutku bude)
To sto si ti uskogrudan i gledas kaj je ko obuko, a ne kakav je vozac ili osoba nije moj problem.
(sorry, ali ako mozes nekoga nazivati seljacinom samo tako, i jer se tebi taj stil ne sviđa mogu i ja biti malo grublji).
Reci za nekoga da je seljacina zbog odijevanja i naslikavanja (btw koje netko drugi kreira za nejga ko cijeli image i donosi mu pare) je mutavo, ograniceno i bas se usudim reci onak pravo balkanski.
I like to race, not to do laps alone.