Kazu da je zondu razbio, nema potvrde da je Rosverga udario

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
A šta nije normalno u tome vozaču?vidc je napisao/la:kako on to ležerno,"... puno sam se zabavljao pa sam umoran sjeo u auto i napravio sudar..." , kao da je to sasvim normalno.
i sad će doć u Brazil i pobjedit Rosberga koji vjerojatno drži neki brutalni fitnes režim: ide spavat u 21, budi se u 5 na jutarnje trčanje, tušira se u pola 7, jede žitarice za doručak u 7, pa onda u simulatoru vozi 4 sata, pa radi vježbe koncentracije 2 sata, pa priča s inženjerima 3 sata itd itd itd
Kenny je napisao/la:
A šta nije normalno u tome vozaču?
Koristi novu, krivo gledašF1NAC je napisao/la:nakraju jel koristio kacigu? gledan FP3 i nis stara
Da se slupa mislim šta mu nije normalno?zonelsk je napisao/la:Kenny je napisao/la:
A šta nije normalno u tome vozaču?
Ne kuzim, ?
whine whine whine whine whine. ah vi hamiltonovci. Pa premotaj si malo proslu sezonu, ista prica. Rosberg komotno bolji pri kraju sezone u kvalama. U 7 zadnjih trka 5 je Rosberg bio na poleu. To sto je u trci sjebo druga stvar. To što ti pokusavas opravdavat tvog nedodirljivog je glupo i dosadno. Malo objektivnosti ne? pa sad je pobogu Rosberg imao stariji motor (punooooooooooo više kilometraze nego lewis, + speedtrap mu je i manji) i frajer odere ga za 3 desetinke. BOLJI JE trenutno kužiš? Get over it.marcus je napisao/la:Nisam objektivan, ali zato postoje gole brojke.
Lewis je isprva napravio 12-1 u kvalifikacijama protiv Rosberga. Nakon toga 0-6. To nikako ne može biti slučajnost. Od Singapura se nešto na bolidu moralo promijeniti, iako Rosberg to poriče. Pa ne možeš dobiti pola sekunde između dvije utrke, ali ih možeš izgubiti.
Čudno je što Lewis tek nakon 6 izgubljenih kvalifikacija to spominje. Pa jasno je bilo to i prije 2-3 utrke.
Do Brazila sam mislio kako je to stvar motivacije.....da bi Lewis dobio Rosberga mora biti na barem 99% svojih mogućnosti, a nakon osvojenog naslova je na 90-95% što očigledno nije dovoljno. Ne vjerujem da Rosberg na "opuštenost" dobije pola sekunde. Na kraju jedino ostaje nekakva promjena na bolidu. Što sva ta hrpa inženjera i mehaničara radi zadnjih mjeseci - barem Lewisova strana garaže?! Je li to taj "vražji" tlak u gumama, izmjene na ovjesu......odgovor ćemo dobiti tek dogodine nakon 2-3 trke.
Uf......tko će to dočekati. Ovo je kao u serijama kada ti na kraju sezone ostane više pitanja nego odgovora i sa nestrpljenjem čekaš slijedeću.
Evo tek tolko da imamo i te brojkeF1NAC je napisao/la: pa sad je pobogu Rosberg imao stariji motor (punooooooooooo više kilometraze nego lewis, + speedtrap mu je i manji) i frajer odere ga za 3 desetinke.
Kod: Označi sve
4 44 L. HAMILTON 335.0 17:28:28
11 6 N. ROSBERG 332.1 17:03:56