Frende, imali su najbolje i motore i kamione, sad vise ni jedno ni drugoAlonso-champ je napisao/la:Bar nesto sto je najbolje imaju u toj priciF1NAC je napisao/la:Volvo dobavljac kamiona za iduce 4 godine

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Frende, imali su najbolje i motore i kamione, sad vise ni jedno ni drugoAlonso-champ je napisao/la:Bar nesto sto je najbolje imaju u toj priciF1NAC je napisao/la:Volvo dobavljac kamiona za iduce 4 godine
Ja ti uvijek puknem vrijeme po nase.McLewis je napisao/la:Po nasem il po njiovom ?F1NAC je napisao/la:U 11 sutra.
Straznji kraj ful uzak. Kad gledas bolid odozgo ima oblik coca cole boce. Cilj im je sta uzi zadnji kraj ili kao grlo na boci kako je usko. I da na to svrsavaju u MTC udmarijon je napisao/la:šta je size zero?
Da, Mclaren je, zato sam i postao u ovu temu, to je screenshotano iz onog videa koji su objaviliCuky je napisao/la:a vidim i da je (pretpostavljam da je na slici McLaren) kopirano riješenje koje je prošle godine izveo Toro Rosso kad su nosač stražnjeg krila provukli kroz ispušnu cijev
Ne kužiš? Moraju biti spremni, ako uleti neki moćni sponzor, tako da zbog toga imaju praznog bijelog prostora na kacigi,..... polušala ( nikad se ne zna ),....speedy56 je napisao/la:
Obje kacige su mi bolje od starih, osim ovih bijelih crta, ne kužim zbog čega to drže, dok je Vodafonebio sponzor to je imalo smisla
a ono... nije da im ne fali mjesta na bolidupospani gad je napisao/la: Ne kužiš? Moraju biti spremni, ako uleti neki moćni sponzor, tako da zbog toga imaju praznog bijelog prostora na kacigi,..... polušala ( nikad se ne zna ),....
Kad nesmiju mjenjat dizajn kacige moraju se odma pripremitpospani gad je napisao/la:Ne kužiš? Moraju biti spremni, ako uleti neki moćni sponzor, tako da zbog toga imaju praznog bijelog prostora na kacigi,..... polušala ( nikad se ne zna ),....speedy56 je napisao/la:
Obje kacige su mi bolje od starih, osim ovih bijelih crta, ne kužim zbog čega to drže, dok je Vodafonebio sponzor to je imalo smisla