Da ih lakse guzi Mclaren izaBernardinac je napisao/la:I još dodati poboljšanu Renalutovu PU i eto problema svima.dmarijon je napisao/la:He he, klasična red bull oružja

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Da ih lakse guzi Mclaren izaBernardinac je napisao/la:I još dodati poboljšanu Renalutovu PU i eto problema svima.dmarijon je napisao/la:He he, klasična red bull oružja
Nema neke poveznice između TAGa i Tag Heuera? Bilo mo je kraće za napisat pa sam zato tako napisoF1NAC je napisao/la:Renault ispod Tag Heuer izvana. Ps TAG nije isto sto i tag heuer
I ja mislim da su imali Infinitije, Infiniti koliko ja znam nema kamione kao i Nissan pa su morali ostat Renaultovi kamioni, dok su lotusovi imali RenaulteCuky je napisao/la:prošlih sezona su se vozali u Infinitijima ako me pamćenje dobro služi...al momčad i dalje koristi Renault kamione
Infiniti je napravljeni Nissan za Američko tržište, kao što je i Lexus Toyota kod ameraF1NAC je napisao/la:Infiniti je upravljan od strane saveza Renault-Nissan
[Aston Martin has confirmed that its name is returning to Formula 1 this season, having agreed a technology partnership with Red Bull.
Red Bull’s team principal Christian Horner revealed that his team may try out its own interpretation of head protection in the forthcoming Russian GP if the following tests give positive results. Its version is a different one to the ones presented recently.