Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Legenda
Re: Sebastian Vettel
Napali vettela kao da je ne znam šta. Prvo, normalno da je vozač frustriran zbog kvyatovog uleta. Pa čak i ako je vozački incident. Šta bi trebao reći, uništio si nam dobruz trku (na kraju ipak ne) i sve pet? Ljudski
Drugo vettel je preveliki vozač da bi išao pizditi baš skroz bezveze. Čak i ako rus nije napravio ništa teoretski krivo, bilo je jako nategnuto. Manje nego bottasovo prošli vikend ali blizu. Pogledajte snimku još jednom i vettel je bio u pravu "da je ovaj uletio kao manijak". Taj zavoj nije mogao tom brzinom proći kako treba. Vettel se zabio u kimija a ovaj je produžio ravno, totalno na drugu stranu staze.
p.s. ne kažem ni da vettel u "najboljim danima" ne bi napravio isto to.
Drugo vettel je preveliki vozač da bi išao pizditi baš skroz bezveze. Čak i ako rus nije napravio ništa teoretski krivo, bilo je jako nategnuto. Manje nego bottasovo prošli vikend ali blizu. Pogledajte snimku još jednom i vettel je bio u pravu "da je ovaj uletio kao manijak". Taj zavoj nije mogao tom brzinom proći kako treba. Vettel se zabio u kimija a ovaj je produžio ravno, totalno na drugu stranu staze.
p.s. ne kažem ni da vettel u "najboljim danima" ne bi napravio isto to.
Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma sve je ok s Kvyatovim potezom, na kraju krajeva uspio je proći zavoj kako treba. potez jest malo riskantan i zahtjeva suradnju drugog vozača i naravno da će vozač koji odluči sklonit bolid da ne bi došlo do kontakta, i uz to na kraju izgubi poziciju, poslije utrke popizdit.
e sad, bolje je završit drugi i probat verbalno "dokazat" nešto nego bit Maldonado i sudarat se "to prove a point", barem meni. sudaranje mi nikad nije bilo zanimljivo
e sad, bolje je završit drugi i probat verbalno "dokazat" nešto nego bit Maldonado i sudarat se "to prove a point", barem meni. sudaranje mi nikad nije bilo zanimljivo
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
To napadanje Kvyata prije podija i podulje ispričavanje i ograđivanje od krivnje na team radiju su bili tu da se pokaže pred Marchionneom. Mislim da i on sam jako dobro zna da bi, kao i svaki drugi vozač, napravio isto kaj i Kvyat

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Donekle ga razumijem, zeli da bude cudotvorac, koji ce vratiti Talijane na pravi put, ali ne ide to bas tako lako. Gazdi je trebala koja godina da sve to fino poslozi.

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Seb se izgleda predomislio
http://www.gp1.hr/vettel-promijenio-mis ... s-vn-kine/
http://www.gp1.hr/vettel-promijenio-mis ... s-vn-kine/
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Cuky
- Moderator
malo mi je čudno vidjeti Vettela ovako optimističnog....čak i kroz svu PR filtraciju on uvijek uspije izbaciti iz sebe pred kamerama ako mu nešto nije po volji
http://www.skysports.com/f1/news/12474/ ... in-f1-2016
http://www.skysports.com/f1/news/12474/ ... in-f1-2016

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
snimka njegovog team radia će bit glavni hit idučih par dana
- F1NAC
- Moderator
Trebao bi uletit kvyatu u garazu kad se vrati i dobro ga nalemat

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Legenda
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Prosli tjedan kad je napravio istu stvar samo bez posljedica takvih nine buo retardiran.
I like to race, not to do laps alone.
- wolfman
prošlu trku je bar uletio u relativno otvoren prostor,sad ga je dvaput udario čisto s leđazonelsk je napisao/la:Prosli tjedan kad je napravio istu stvar samo bez posljedica takvih nine buo retardiran.

- Cuky
- Moderator
bio je panj i tad, ali imao je sreću da je Vettel imao mogućnost bilo što napravit pa je preživio i onda se poslije utrke bahatio. Sad je dobio po nosu

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Vettel nikad nije najebo od maldonada ali zato je tu sada kvyat. A prije utrke je kvyat na pitanje, hamilton ili vettel odgovorio: Vettel.
Sad mi je jasno šta je mislio
Sad mi je jasno šta je mislio

- F1NAC
- Moderator
Bas mi je drago sto ce dobit pedalu druge godine iz RB

- zonelsk
- Veteran
Aha.. Da Vettel nije ocistio Kimija pacjent bi pokupio oba.wolfman je napisao/la:prošlu trku je bar uletio u relativno otvoren prostor,sad ga je dvaput udario čisto s leđazonelsk je napisao/la:Prosli tjedan kad je napravio istu stvar samo bez posljedica takvih nine buo retardiran.
Isto ko i danas unio je previse brzine u zavoj. Tad se pravio hrabar i jak
Bas me zanima danas..
- zonelsk
- Veteran
Nisam fan Vettela a ni tolko Ferkana tak da ovo danas mi je svejedno ko je kriv. ali kvyat mi nikad nije sjel i da, upravu si.F1NAC je napisao/la:Bas mi je drago sto ce dobit pedalu druge godine iz RB
- wolfman
istina,oba puta je uletio ko kreten u prvi zavoj,ali kad pokupiš čovjeka s leđa uvijek se čini puno gorezonelsk je napisao/la: Aha.. Da Vettel nije ocistio Kimija pacjent bi pokupio oba.
Isto ko i danas unio je previse brzine u zavoj. Tad se pravio hrabar i jak
Bas me zanima danas..
i ne,ne pokušavam opravdat kvyata

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ahahahaha ovaj super uber vozac u super uber bolidu je nakon 4 utrke 4. u poretku vozaca. Brutalno 

-
- Legenda
Malo ti je ovo post bezveze. U sve što mu se izdogađalo ovo je realno još i dobro.King iCool je napisao/la:Ahahahaha ovaj super uber vozac u super uber bolidu je nakon 4 utrke 4. u poretku vozaca. Brutalno
Ono što je meni u glavi je ta lutrija, kockica sreće. Da siu se stvari samo malo drugačije ispremješalo mogao je komforno biti cca par bodova iza Rosberga.
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
Ako mislis na Vettela 5. jeKing iCool je napisao/la:Ahahahaha ovaj super uber vozac u super uber bolidu je nakon 4 utrke 4. u poretku vozaca. Brutalno
@dmarijon moras takve komentar od njih ocekivat, posto je njihov tim zaglavio tamo daleko iza pa im je dosadno pa moraju malo prcat.

-
- Legenda
Još mi čudno kako 4., ali ljen za provjeriti...F1NAC je napisao/la:Ako mislis na Vettela 5. jeKing iCool je napisao/la:Ahahahaha ovaj super uber vozac u super uber bolidu je nakon 4 utrke 4. u poretku vozaca. Brutalno
@dmarijon moras takve komentar od njih ocekivat, posto je njihov tim zaglavio tamo daleko iza pa im je dosadno pa moraju malo prcat.
Imam neki praznovjerni đir da je sve krenulo nizbrdo samo zbog alonsa i SC-a u australiji. Kako da bi bez toga cijela priča išla u totalnom drugom smjeru

Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
Razumljivo,osvojili su bodove pa su euforični heheheF1NAC je napisao/la:Ako mislis na Vettela 5. jeKing iCool je napisao/la:Ahahahaha ovaj super uber vozac u super uber bolidu je nakon 4 utrke 4. u poretku vozaca. Brutalno
- F1NAC
- Moderator
dmarijon je napisao/la:ali duga je sezona...
neznam jos koliko puta cemo slusat duga je sezona. Mozda je najduza al bome nece ovi napred samo stat sa strane i gledat.

-
- Legenda
Ma kako je netko već rekao, ono "nadamo se osvajanju prsv nstva" će ostat još samo PR floskula iz usta ferrari čelnika. PR u koji vjerojatno ni oni sami ne vjeruju.
ALi duga sezona je u smislu da ćemno vidjeti neke dobre trke ferrarija i borbe s mercedesima. U to vjerujem.
Taman ovo napišem i otvorim ovaj sajt
http://www.gp1.hr/arrivabene-smatra-da- ... za-naslov/
ALi duga sezona je u smislu da ćemno vidjeti neke dobre trke ferrarija i borbe s mercedesima. U to vjerujem.
Taman ovo napišem i otvorim ovaj sajt

Samo neka se trkaju.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Russian road rage. Radio je izgorio
Jaoo,da, kako se još frajer na onom mopedu fino sam odvezao do boxeve

Jaoo,da, kako se još frajer na onom mopedu fino sam odvezao do boxeve