Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Lewis Hamilton
Update na PU:
Vozit ce s PU koristenom za VN Australije. Ali tu se javio problem jer su predstavili novi sistem dotoka goriva i vracanjem na stari sistrm bi prekrsili parc ferme pa bi morao startat iz boksa. Avionom su zadnji cas iz tvornice poslali komponente za taj novi sistem i tako je izbjegnuta kazna
Vozit ce s PU koristenom za VN Australije. Ali tu se javio problem jer su predstavili novi sistem dotoka goriva i vracanjem na stari sistrm bi prekrsili parc ferme pa bi morao startat iz boksa. Avionom su zadnji cas iz tvornice poslali komponente za taj novi sistem i tako je izbjegnuta kazna

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Evo, zanimljiv graf, od 28. do 36. kruga usporedba ROS-HAM
http://www.f1fanatic.co.uk/2016/05/01/2 ... test-laps/
I onda mu javljaju za problem s motorom (opet)...
Čestitke Rosbergu na rekordima i prvom naslovu.
http://www.f1fanatic.co.uk/2016/05/01/2 ... test-laps/
I onda mu javljaju za problem s motorom (opet)...
Čestitke Rosbergu na rekordima i prvom naslovu.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F1NAC
- Moderator
ICE je nakon trke otisao nazad u tvornicu na inspekciju da vide dali je ovaj pad tlaka vode uzrokovao ostecenja. Ako je onda je izgubljen za ostatak sezone.

- marcus
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Sve više sam mišljenja kako je to upozorenje za tlak vode samo šifra za uspori, danas se ne utrkuješ sa Rosbergom. Gledao sam post race na Skyu i sva trojica (Toto, Nico i Lewis) su imali jako čudan govor tijela, posebice kada su Rosberga pitali kakav je to on problem imao....skoro pa da se začudio/iznenadio, a Toto je to sve tako nekako smuljao.....ne znam. Znam da nisam u pravu i da ne postoje urote i zavjere, ali prvi puta u sezoni kada je Lewis imao čitav auto i praznu stazu prema Rosbergu mu to jave.
Imam dojam da Lewisu jako malo fali da pukne. One izjave kako su po 800 km pravili na testiranjima bez ikakvih problema, a sada se ovo događa, čak je spominjao i inženjere/mehaničare da su mijenjali bez očitog razloga.....pa u sobi sa Putinom - nije Rosberga niti pogledao, niti se okrenuo prema njemu. Na podiju kada se Rosberg penjao Lewisu se ni oči nisu prema njemu pomakle samo je gledao "u daljinu". Kuha, kuha unutra i to ili će biti super ili katastrofa. Nema kod njega neke sredine.
Siguran sam da je očekivao drukčiji odnos ekipe prema njemu. Možda da napokon postane broj 1. Ipak je on trostruki svjetski prvak, glavna F1 zvijezda, nasuprot "bezličnom" luzeru.....i sada se ovakve situacije njemu događaju. Izjeda ga to što bi ga u bilo kojoj drugoj momčadi nosili kao zadnju kap vode na dlanu.......ali nijedna druga ekipa nema Mercedes Duo Pack model 2016.
Imam dojam da Lewisu jako malo fali da pukne. One izjave kako su po 800 km pravili na testiranjima bez ikakvih problema, a sada se ovo događa, čak je spominjao i inženjere/mehaničare da su mijenjali bez očitog razloga.....pa u sobi sa Putinom - nije Rosberga niti pogledao, niti se okrenuo prema njemu. Na podiju kada se Rosberg penjao Lewisu se ni oči nisu prema njemu pomakle samo je gledao "u daljinu". Kuha, kuha unutra i to ili će biti super ili katastrofa. Nema kod njega neke sredine.
Siguran sam da je očekivao drukčiji odnos ekipe prema njemu. Možda da napokon postane broj 1. Ipak je on trostruki svjetski prvak, glavna F1 zvijezda, nasuprot "bezličnom" luzeru.....i sada se ovakve situacije njemu događaju. Izjeda ga to što bi ga u bilo kojoj drugoj momčadi nosili kao zadnju kap vode na dlanu.......ali nijedna druga ekipa nema Mercedes Duo Pack model 2016.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Mislil da lujo sve u svemu može biti zadovoljan sa prve 4 utrke. Kad se uzme u obzir koliko je problema imao i da je sa još malo više peha mogao ostati bez bodova u Bahreinu,Kini pa i u rusiji da se taj kvar desio u utrci a ne na kvalama mora biti zadovoljan. Još ima 17 utrka do kraja i da ga j*beš i njemu će doći vikend bez problema a rosbeg će imat DNF i onda su opet bodovno tu negdje. Mislim, meni je svejedno da ros ili ham osvajaju naslov ali čisto da bude naprijed napetije.
- marcus
- Profesionalni vozač
http://www.skysports.com/f1/news/24181/ ... e-mercedes
A što će drugo....osim moliti se dragom Bogu.
A što će drugo....osim moliti se dragom Bogu.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- F1NAC
- Moderator
S 4 MGU H ce vozit trku u spanjolskoj.Navodno je nesto izmjenjeno u dizajnu ali neznaju i dalje dali su uspjeli rijesit problem. Rosberg koristi stariji dizajn MGU H. Motor koji je imao problema s tlakom vode koristit ce se na FPu.

- marcus
- Profesionalni vozač
Napokon stara situacija....dominantni osmjeh kod Lewisa, kisela luzerska faca kod Rosberga. Tako i treba biti.
Lijepo je Lewis rekao - što se njega tiče ima 3 od 3 u kvalama ove sezone. Neka se tako nastavi i dalje. Treba sada u 10-13 utrka napraviti 15-20 bodova fore ispred Rosberga jer će Lewis sigurno pobrati koju kaznu zbog PU.
A svima je pokazao da mu samo trebaju dati auto koji vozi i bit će najbolji čak i u Barceloni koja mu nikada nije "ležala".
Lijepo je Lewis rekao - što se njega tiče ima 3 od 3 u kvalama ove sezone. Neka se tako nastavi i dalje. Treba sada u 10-13 utrka napraviti 15-20 bodova fore ispred Rosberga jer će Lewis sigurno pobrati koju kaznu zbog PU.
A svima je pokazao da mu samo trebaju dati auto koji vozi i bit će najbolji čak i u Barceloni koja mu nikada nije "ležala".
-
- Navijam za: Nico Rosberg
Sacekaj trku pa onda daj takve komentare. Imao je Hamilton startove sa prve pozicije pa je to neslavno zavrsilo. Ako ni sutra ne pobjedi bice u velikom problemu jer osim zaostatka treba znati da je sledeca trka Monte Carlo koji je Rosbergov domaci teren.marcus je napisao/la:Napokon stara situacija....dominantni osmjeh kod Lewisa, kisela luzerska faca kod Rosberga. Tako i treba biti.
-
- Legenda
Istina. Sutra će Hamiltonu prdnut bolid u instalacijskom krugu 

Samo neka se trkaju.
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
dmarijon je napisao/la:Istina. Sutra će Hamiltonu prdnut bolid u instalacijskom krugu
ma ne. u 62. krugu, dok bude obilazio drugog za cijeli krug, vidjeti će na instagramu da je roscoe pojeo kanarinca i završio kod veterinara, parkirati i odjuriti na aerodrom

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Hehe, Monaco domaći terene Rosbergov, dobra. 2014. prljave igre u kvalama, 2015. poklonjena pobjeda na pladnju par krugova prije kraja, baš dominira 

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F1NAC
- Moderator
Parkirao je skoro i 2015 samo kriva runda 

- elder
- Svjetski prvak
Lujo Lujo mislim da je mogao ocekivati da ce ga pizdek izgurati
Darkness rises when silence dies
-
Toliko o tome da je Nico luzer. Poceo je i na stazi da ga dobija, ovaj iz ocaja unistava trku Rosbergu. Mislim da bi Hamilton mogao da zavrsi svoj posao u Mercedesu jer nedopustivo je da na ovakav nacin unisti trku vec u prvom krugu.
- F1NAC
- Moderator
Realno Lujo je pokusao nemoguce. Lauda svalio na Hamiltona

-
Ma jel. kada ga ovaj obidje onda je Nico luzer bez sampionske krvi a kada Rosberg brani poziciju agresivno onda je pizdek. Covjek ga je majstorski obisao sa spoljne strane sto je bio sjajan manevar i odlicno je branio poziciju. To sto je Hamilton zapeo kao magare da ga obidje to je njegova greska.elder je napisao/la:Lujo Lujo mislim da je mogao ocekivati da ce ga pizdek izgurati
- elder
- Svjetski prvak
Ti si jedno veliko magare_Nico_Rosberg_ je napisao/la:Ma jel. kada ga ovaj obidje onda je Nico luzer bez sampionske krvi a kada Rosberg brani poziciju agresivno onda je pizdek. Covjek ga je majstorski obisao sa spoljne strane sto je bio sjajan manevar i odlicno je branio poziciju. To sto je Hamilton zapeo kao magare da ga obidje to je njegova greska.elder je napisao/la:Lujo Lujo mislim da je mogao ocekivati da ce ga pizdek izgurati

- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Ajd Brundle ne seri.
-
Ne seri . Malo objektivnosti nije na domet. Dugo se Rosbergu prigovaralo da ne vozi agresivno da nema tu ludacku zelju za pobjedom kao Hamilton a sada kada je pokazao zube Hamiltonu koji je realno pokusao skoro nemoguce ti nalazis da prigovaras. Hamilton je trebao pokazati malo strpljenja a ne zadrijeti u prvom krugu i to tamo gdje je tesko izvesti manevar a da ne ugrozi trku i sebi i Rosbergu.
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Umm, ja prigovaram ovo kaj Brundle priča u prijenosu.
- elder
- Svjetski prvak
Kako god ovo danas zavrsilo, ko kriv ko nije. Nadam se da je ovo zadnja sezona Hamiltona u Mercedesu
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Ne znam samo kako bi Hamilton prošao zavoj u onoj brzini. Njegova greška, zajebao je start i onda nestrpljivo krenuo u napad. Bio je brži na izlasku ali kad je vidio da je Nico predvidio napad i zatvorio trebao je jednostavno odustati. Prvi je krug utrke a ne zadnji, ima "sreće" pa je pokupio i Rosberga. U suprotnom bilo bi još 25 bodova minusa.
Svaka čast za Rosberga, u ne tako davnoj prošlosti nebi ni pokušao zatvarat. Izgleda da je napokon zreo za naslov prvaka.
Svaka čast za Rosberga, u ne tako davnoj prošlosti nebi ni pokušao zatvarat. Izgleda da je napokon zreo za naslov prvaka.
Michael is faster than you!!
- F1NAC
- Moderator
Hamiton je napravio potez kao Rosberg u Spa, nemoguca pozicija za napad. Al naravno sad je sve ok i razgovarat ce u miru.

- vidc
- Veteran
Rosberg je napravio nesto sto je Hamilton njemu nekoliko puta prosle sezone. Zatvorio ga i ostavio mu izbor ili sudar ili kocis i ostajes iza. U tim situacijama Rosbergu nije odgovaralo odustajanje oba bolida jer je on bio taj koji zaostajao u prvenstvu. Vodjen tom logikom ocekivao je da bi i Hamilton trebao bjezat od kontakta al to nije Hamiltonovo razmisljanje. Tako da je Rosberg prije ispadao pussy a danas krivac za sudar.bit ce ovoga jos ove sezone rekao bih