Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Re: Lewis Hamilton
Zanimljiva provokacija, ne spominju se identične situacije kad je ROS imao unutarnju liniju i izgurao HAM sa staze (Australija ove godine, Kanada, 2014 itd.)
Ipak, jedna činjenica nepobitna ostaje, a to je da kad se bore na stazi u ove 3 godine, postoje samo 2 ishoda: HAM naprijed ili sudar. To dovoljno govori o racecraftu.
Ipak, jedna činjenica nepobitna ostaje, a to je da kad se bore na stazi u ove 3 godine, postoje samo 2 ishoda: HAM naprijed ili sudar. To dovoljno govori o racecraftu.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- bernd_maylander
- Navijam za: sir frank williams
Hamilton kad je vec bio toliko optimistican ili hrabar da na tom mjestu uopce pokusa napad sigurno je u milisekundi shvatio stobje ucinio i da postoje samo dva rjesenja.. Ili izlijetanje ili na kocnicu.. Ham je ocito imao vrucu glavu jer je popusio start pa je probao onako divljacki bez imalo strpljenja na foru "e pa neces" .. Nico nije apsolutno nista kriv.. Stovise dosad je bio uvijek prozivan od strane svojih i ham fanova da ako zeli titulu da mora vise "grist". Fakt je.. Bolje je startao, bio je naprijed, imao je trkaci instinkt da zatvori vrata, prema pravilniku je imao isto pravo na jedan obrambeni potez... To sto je uzavrijeli Lewis isao sa pajserom Ros nije kriv. Od danas vjerujem da ima sve ove sezone u ruci da potane prvak. I nek mu bude..radnik je i zavrijedio je.
Tko kasnije koči, duže je brz.
- Slash
- Veteran
Realno i ukratko, obojica su napravili ono što su MORALI napravit: HAM je znao da je to jedna jedina šansa koju će dobit na toj stazi za proć - bolje i 0 za oboje nego 7 više za Rosberga i povećanje ionako ogromne prednosti, što bi bilo da su obojica završili, odnosno da nije pokušao napasti.
S druge strane Rosberg, zna da vodi, ali i zna da se napokon mora othrvat Hamiltonu na stazi, a kad će bit bolja prilika da mu se othrva u fajtu nego kad vodi 43 boda i ima puno manje za izgubit?
S druge strane Rosberg, zna da vodi, ali i zna da se napokon mora othrvat Hamiltonu na stazi, a kad će bit bolja prilika da mu se othrva u fajtu nego kad vodi 43 boda i ima puno manje za izgubit?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Jedina je razlika koju igor namjerno nije spomenuo ta da je rosber svojom krivicom bio u krivome modu i da nije na vrijeme uočio lewisa jer je prčkao po volanu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Evo i iscrpne analize Davidsona sa sky-a, ako je neko propustio (dok je FOM ne makne sa yt).

- marcus
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Izgleda kako su zvijezde (i Niki Lauda) odlučili kako će ove godine svjetski prvak biti Nico Rosberg. Kao veeeeeliki Lewis fan (since 2007) teško mi je priznati kako ove godine neće biti svjetski prvak.....ako uspije to će biti veća priča od onoga što je Max(ić) danas napravio.
No, po redu. Start nije bio loš jer ga nitko "treći" nije dostigao, samo je Nico uhvatio slipstream i imao malo više muda (ili je Lewis išao "na sigurno" - jer kao što bi se iz Rosbergovih izjava dalo shvatiti nitko te ne može prestići ako mu to sam ne dopustiš). Opet malo je čudno da je imao toliko brzine dok je bio u krivom modu......no mi smrtnici ne znamo kako softver radi u kojem zavoju utrke.
Brundle je možda najbolje rekao 60:40 krivica Rosberga, ali je to ipak trkaći incident. Nico je zajebao, Lewis vidio priliku i krenuo. Kad kreneš više nema odustajanja. Žalosno je, a možda napokon i otkrivajuće, što je Lauda tako brzo okrivio Lewisa. Javna je tajna da favorizira Rosberga.
No, po redu. Start nije bio loš jer ga nitko "treći" nije dostigao, samo je Nico uhvatio slipstream i imao malo više muda (ili je Lewis išao "na sigurno" - jer kao što bi se iz Rosbergovih izjava dalo shvatiti nitko te ne može prestići ako mu to sam ne dopustiš). Opet malo je čudno da je imao toliko brzine dok je bio u krivom modu......no mi smrtnici ne znamo kako softver radi u kojem zavoju utrke.
Brundle je možda najbolje rekao 60:40 krivica Rosberga, ali je to ipak trkaći incident. Nico je zajebao, Lewis vidio priliku i krenuo. Kad kreneš više nema odustajanja. Žalosno je, a možda napokon i otkrivajuće, što je Lauda tako brzo okrivio Lewisa. Javna je tajna da favorizira Rosberga.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- marcus
- Profesionalni vozač

Ovdje su kotači skoro poravnati, a još je Lewis na stazi. Nisam našao te frameove, ali na videu se dobro vidi koliko je brži bio i u trenutku dok je sa desnim kotačem prelazio sa crte na travu je bio i ispred sa svojim prednjim u odnosu na Rosbergov stražnji kotač.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma ovo je Rosbergova greška. Hamilton je normalno vozio i krenuo u preticanje sporijeg bolida. Rosberg ne ostavlja prostor a trebao je i to je to. ove priče o nekakvim mode-ovima ECU-a itd su nebitne i nisu nikakvo opravdanje
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
misliim da se slika više odnosi na komentare ekipe sa Sky-a
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- marcus
- Profesionalni vozač
Jackie Stewart je ispao pi...ica u ovom intervjuu. Ako je F1 pravi muški sport onda će se ponekada netko i pofajtati. Maldonado i Grosjean su ekstremne iznimke trenutka ludila, ali ponekada treba ići na nož. Zašto je Lewis trostruki svjetski prvak, a ne Massa?
OK, i Kimi je postao svjetski prvak jer su mu Alosno, Lewis i najviše FIA to poklonili, ali takvo "ponašanje" i tu godinu ne treba uzimati kao referentnu.
- Dani
- Legenda

- Vuksa_KC
- Veteran
Ako tako razmišljaš prema Kimiju, onda je i Lewis osvojio naslov jer mu je eto, pajdo s kojim partija inače, poklonio preticanje u zadnjem zavoju Brazila. A ova druga dva eto, nadmoćan bolid.
- marcus
- Profesionalni vozač
2007. i 2008. se ne želim niti prisjećati više.....to su bile stresne F1 godine (za navijače Lewisa Hamiltona.......nas 3 u Hrvatskoj).
Kad se sjetim utrke u Spa F. 2008.g. i one FIA "pljačke".....brrrrrrr
Kad se sjetim utrke u Spa F. 2008.g. i one FIA "pljačke".....brrrrrrr
- Vuksa_KC
- Veteran
Pljačka pada u vodu, ionako je bio prvak.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
WTF?marcus je napisao/la: Kimi je postao svjetski prvak jer su mu Alosno, Lewis i najviše FIA to poklonili, ali takvo "ponašanje" i tu godinu ne treba uzimati kao referentnu.

Ti si provodio neku anketu? ako jesi trebo si detaljnije jer je samo tu naforumi bilo više od 3 čovjeka koji su za njega navijali, a za ostatak ti je dobro napiso Vuksamarcus je napisao/la:(za navijače Lewisa Hamiltona.......nas 3 u Hrvatskoj).

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Cuky
- Moderator
vidim nitko nije pisao još...Hamilton neće biti u mogućnosti voziti na drugom testiranju (ako se ne varam na Silverstoneu). Od 4 dana testiranja unutar sezone na bar 2 momčadi u bolidu moraju imati mladog vozača koji je definiran kao vozač koji ima manje od 2 nastupa u F1. Za Mercedes su na ovotjednom testu trebali voziti Rosberg u utorak i Ocon u srijedu, no naknadno su promijenili postavu pa je umjesto Ocona vozio Wehrlein. Kako Wehrlein ima već 5 nastupa u F1 to znači da Hamilton neće moći voziti na Silverstoneu jer će oba dana za Mercedes morati voziti mladi vozači.
Ista situacija, gdje će oba dana na drugom testu morati odraditi mladi vozači, je i u Haasu (ova dva dana su vozili Grosjean i Gutierrez) te Red Bullu (vozili su Verstappen i Ricciardo)
Ista situacija, gdje će oba dana na drugom testu morati odraditi mladi vozači, je i u Haasu (ova dva dana su vozili Grosjean i Gutierrez) te Red Bullu (vozili su Verstappen i Ricciardo)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- marcus
- Profesionalni vozač
Nije ni lani testirao pa smo vidjeli kako je završilo.
- Slash
- Veteran
http://www.autosport.com/news/report.ph ... s--stewart
Staro kenjalo opet laprda. Odmah se sjetim onog intervjua sa Sennom i odgovora: if you no longer go for a gap that exists, than you're no longer a racing driver.
Staro kenjalo opet laprda. Odmah se sjetim onog intervjua sa Sennom i odgovora: if you no longer go for a gap that exists, than you're no longer a racing driver.
- elder
- Svjetski prvak
- Dani
- Legenda
Mercedes kvaliteta. Ovo više nije ni smiješno, ni žalosno. Mislim da taj termin još nije izmišljen.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Smiješno mi je kako kad davaju glavesine intervjue uvijek napomenu da se slican problem javljao na drugom bolidu ali na svu sreću je sve proslo uredu.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- marcus
- Profesionalni vozač
Tako se vozi!!!!!!!!!!!
P.S. Jedini minus je što na kraju nije spomenuo Rosberga koji ga je korektno propustio, ali neka i to bude dio mind gamea. Čudno da ga Brundle nije upitao da to komentira. Uz Red Bull spori pit stop drugi odlučujući trenutak utrke.
Naravno očekujemo poduži popis "problema" sa Rosbergovim autom.
P.S. Jedini minus je što na kraju nije spomenuo Rosberga koji ga je korektno propustio, ali neka i to bude dio mind gamea. Čudno da ga Brundle nije upitao da to komentira. Uz Red Bull spori pit stop drugi odlučujući trenutak utrke.
Naravno očekujemo poduži popis "problema" sa Rosbergovim autom.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Hamiltonu svaka čast na odvoženoj utrci
, perfektno, pokazao je zašto je trostruki prvak F1.
Danas u borbi sa Riccardom pokazao je "cojones" i nije popustio, svaka čast, tog Riccardovog "kasnog" kočenja i ulijetanja ispred po sistemu pusti me ili ćemo obadvojica završiti utrku me je već mnogo počelo da nervira, Hamilton se nije ponašao kao "pich...ca" kao Kimi prošle godine kada se sklonijo Ricciardu.
Da li je danas bilo osnova da se kazni Hamilton "da", ali nije se prošle godine kaznio ni Riccardo tako ne vidim razlog zašto bi se i danas Hamilton.
Iako nikada neće voziti za Ferrari ovom današnjim vožnjom i zatvaranjem Ricciarda Hamilton je kod mene zaradio veliki respekt.

Danas u borbi sa Riccardom pokazao je "cojones" i nije popustio, svaka čast, tog Riccardovog "kasnog" kočenja i ulijetanja ispred po sistemu pusti me ili ćemo obadvojica završiti utrku me je već mnogo počelo da nervira, Hamilton se nije ponašao kao "pich...ca" kao Kimi prošle godine kada se sklonijo Ricciardu.
Da li je danas bilo osnova da se kazni Hamilton "da", ali nije se prošle godine kaznio ni Riccardo tako ne vidim razlog zašto bi se i danas Hamilton.
Iako nikada neće voziti za Ferrari ovom današnjim vožnjom i zatvaranjem Ricciarda Hamilton je kod mene zaradio veliki respekt.
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Pa kod Ricciarda danas bas nisam primijetio takva uletavanja na kocenjima... Jedine dvije (ili tri) prilike koje je imao na kocenju u sikanu Hamilton je na vrijeme pokrio i Ricciardo je isao s vanjske strane u sikanu (bez blokiranja kotaca i produzivanja ravno)F2004_the_best_ever je napisao/la:tog Riccardovog "kasnog" kočenja i ulijetanja ispred po sistemu pusti me ili ćemo obadvojica završiti utrku
t.