Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Legenda
- elder
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Lewis Hamilton
Jucer nisam imao priliku gledati, nije mi jasno zasto ne starta s boxsa i mir. Nove gume gore, manja sansa da ga neko pokupi.
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Znači najbolje postavit najbrži krug i odma u prvom zavoju napravit flat spot i eto ti nove gume svaki putSlash je napisao/la:F1NAC je napisao/la:Hamiltona spašava Pirelli. Srećković. Dobit će novi set za oštećene gume, Pirelli će mu dat drugi set na kojem je odvoženo otprilike jednaka kilometraza, ako ne nadu takve u njegovim setovima uzet ce od nekog drugogDear Twitter, Hamilton is not getting "special treatment" with tyres. It's the rules. See article 24.4g of the FIA sporting regulations

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Pa jesam ja to izmislio?
Pravila su tu i takva su kakva jesu.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Kenny
- Legenda
Ma nisam za tebe ništa reko, nego kažem da to mogu radit zbog tog pravilaSlash je napisao/la:Pa jesam ja to izmislio?

- elder
- Svjetski prvak
Jel to Hamilton ima problema opet sa bolidom, koje cudo
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
ima on jučer i danas problema sa svojom glavom
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Cuky je napisao/la:ima on jučer i danas problema sa svojom glavom

I ja mislim da je to.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- vidc
- Veteran
neki dan veli da se vozači trebaju prestat žalit zbog (ne)sigurnosti a onda se jučer žali na zabranu instrukcija preko team-radioa.
treba priznat da nije dovoljno radio i naučio i da je zbog tog izgubio ovu utrku. naravno, na nekoliko utrka u toku sezone će se dogoditi ovakvi problemi i korisno je znati šta znači koja postavka na volanu. Ako se ne želiš potrudit to naučit onda nema smisla cvilit kad ti zatreba a ti ne znaš.
treba priznat da nije dovoljno radio i naučio i da je zbog tog izgubio ovu utrku. naravno, na nekoliko utrka u toku sezone će se dogoditi ovakvi problemi i korisno je znati šta znači koja postavka na volanu. Ako se ne želiš potrudit to naučit onda nema smisla cvilit kad ti zatreba a ti ne znaš.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
https://twitter.com/thebuxtonblog/statu ... wsrc%5Etfw
The Buxton Blog
@thebuxtonblog The Buxton Blog Retweeted Negus44
Because they did. But while Nico engaged the wrong mode himself, it was engaged by the team pre race for Lewis.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ima on problema sa svojim egom. Slabo on radi i uči. Sve ide na instinkt i na silu. Neće valjat'.Cuky je napisao/la:ima on jučer i danas problema sa svojom glavom
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Čemu ako i daju gume / gumu koja ima približno isto km u sebi?Kenny je napisao/la:
Znači najbolje postavit najbrži krug i odma u prvom zavoju napravit flat spot i eto ti nove gume svaki put
I like to race, not to do laps alone.
- F1NAC
- Moderator
na ovakvoj stazi koja ne trosi toliko gume dobis gumu bez flatspota i imas vise raspolozive gazne površine ( u slučaju flatspota moras malo pobrusit gumu i skinut malo gazne površine)

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- vidc
- Veteran
uračunaš i to... odradiš par sporih outlap-ova na tim gumama i maksimalno ih sačuvaš... onda metneš novi set u Q2 u zadnjem zavoju ga spališ...i onda ti daju te gume koje imaju isto km-a odvoženiš bez opterećenja.zonelsk je napisao/la:Čemu ako i daju gume / gumu koja ima približno isto km u sebi?Kenny je napisao/la:
Znači najbolje postavit najbrži krug i odma u prvom zavoju napravit flat spot i eto ti nove gume svaki put
al sumnjam da bi se ikom dalo zajebavat oko toga

- Cuky
- Moderator
evo sa čime se Lewis zabavlja umjesto da se koncentrira na start...u naslovu stoji Baku, ali je sa snimke očito da je ovo u Kanadi (Heineken reklame + Lewis u prvom redu)

- marcus
- Profesionalni vozač
Ne znam je li se tko potrudio popratiti daljnje informacije u vezi problema koje je Lewis imao, ali na kraju se ispostavilo kako je ekipa kriva te su mu defacto oduzeli barem 5 bodova. Bez ove zavrzlame sa engine modom je mogao biti bez problema 3., ako ne i 2.
Jednostavno su krivo isprogramirali engine modeove za utrku. Lewis je startao u tom "krivom" za koji je mislio da je ispravan. Kada je to izašlo na "vidjelo" nije znao što napraviti jer do tada nije ništa niti mijenjao. Posljedično nije znao niti kako ti ispraviti.
Rosberg se u izjavi nakon utrke (za Sky) malo pravio važan jer kao on puno "uči i radi" i znao je brzo kako to ispraviti, a zapravo je bilo tako da je on tijekom utrke ručno ušao u taj krivi mod, skužio da to nije ok i samo se vratio nazad na onaj sa kojim je započeo utrku, a taj je bio drukčiji od Lewisovog.
Jednostavno su krivo isprogramirali engine modeove za utrku. Lewis je startao u tom "krivom" za koji je mislio da je ispravan. Kada je to izašlo na "vidjelo" nije znao što napraviti jer do tada nije ništa niti mijenjao. Posljedično nije znao niti kako ti ispraviti.
Rosberg se u izjavi nakon utrke (za Sky) malo pravio važan jer kao on puno "uči i radi" i znao je brzo kako to ispraviti, a zapravo je bilo tako da je on tijekom utrke ručno ušao u taj krivi mod, skužio da to nije ok i samo se vratio nazad na onaj sa kojim je započeo utrku, a taj je bio drukčiji od Lewisovog.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- vidc
- Veteran
to ne umanjuje Hamiltonovu krivicu što ne zna šta znači koji položazj switcha na volanu, kako nešto resetirat itd.
lik vjerojatno smatra da mu to nije potrebno i nema sad opravdanja za to
lik vjerojatno smatra da mu to nije potrebno i nema sad opravdanja za to
- Kenny
- Legenda
Svaki put se taj Mercedes krivi kad Hamilton nezavrši dobro utrku. Zar mu nije taj isti Mercedes zadnje 4 sezone dao najbrži bolid?marcus je napisao/la:Ne znam je li se tko potrudio popratiti daljnje informacije u vezi problema koje je Lewis imao, ali na kraju se ispostavilo kako je ekipa kriva te su mu defacto oduzeli barem 5 bodova. Bez ove zavrzlame sa engine modom je mogao biti bez problema 3., ako ne i 2.

Nico treba da postanje ljen kad je i Hamilton?marcus je napisao/la:Jednostavno su krivo isprogramirali engine modeove za utrku. Lewis je startao u tom "krivom" za koji je mislio da je ispravan. Kada je to izašlo na "vidjelo" nije znao što napraviti jer do tada nije ništa niti mijenjao. Posljedično nije znao niti kako ti ispraviti.

- Cuky
- Moderator
Oba vozača su imala softverskih problema sa identičnim modom rada motora. Ta priča da je Hamiltonov bolid od starta bio u tom modu mi ne drži vodu jer je u početku lijepo držao ritam i napadao. Tek kasnije u utrci su mu se pojavili problemi.
Ono što je primjetljivo je da oba vozača koja svoje probleme riješavaju i/ili se ne žale na njih u Ferrariju i Mercedesu (Rosberg i Vettel) imaju volan i kokpit oblijepljen šalabahterima. Oba vozača koja su se žalila (Hamilton, Raikkonen) nemaju (ili bar na utrci u Bakuu nisu imali) nikakve pomoći na volanu u obliku šalabahtera i kad su se problemi pojavili nisu imali nikakvu pomoć nego su ostali sami.
Ne samo da Rosberg i Vettel ozbiljnije shvaćaju pripremu za GP vikend, uključujući i rad u simulatoru, nego se čak i za samo vrijeme u kokpitu bolje pripreme umjesto da očekuju pomoć sa strane koja je pravilima zabranjena
Ono što je primjetljivo je da oba vozača koja svoje probleme riješavaju i/ili se ne žale na njih u Ferrariju i Mercedesu (Rosberg i Vettel) imaju volan i kokpit oblijepljen šalabahterima. Oba vozača koja su se žalila (Hamilton, Raikkonen) nemaju (ili bar na utrci u Bakuu nisu imali) nikakve pomoći na volanu u obliku šalabahtera i kad su se problemi pojavili nisu imali nikakvu pomoć nego su ostali sami.
Ne samo da Rosberg i Vettel ozbiljnije shvaćaju pripremu za GP vikend, uključujući i rad u simulatoru, nego se čak i za samo vrijeme u kokpitu bolje pripreme umjesto da očekuju pomoć sa strane koja je pravilima zabranjena

- F1NAC
- Moderator
Karma... koliko je srao po drugina da se zale i placu uoci vikenda pa nakraju i on se pozalio da ova zabrana nema smisla...

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- F1NAC
- Moderator
- vidc
- Veteran
Izgleda da je mercedes ipak malo pritisnut ove godine pa imaju i malo vise problema. Proslu sezonu su fakticki odvozili sa po dvije PU...
- Cuky
- Moderator
nije cijela PU... ako se ne varam Hamilton je samo MGU-H koristio 4 različita do sada, druge komponente su bile na 2 ili 3F1NAC je napisao/la:5. PU za Hamiltona u Austriji
EDIT: Ispravak... oba Mercedesa dobivaju cijelu PU novu, a to će značiti da će Hamilton koristiti 5. MGU-H i 5. turbo. Slijedeća promjena MGU-H ili turba će značiti kaznu

- elder
- Svjetski prvak
A to Vas sve veseliCuky je napisao/la:Slijedeća promjena MGU-H ili turba će značiti kaznuF1NAC je napisao/la:5. PU za Hamiltona u Austriji