Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Lewis Hamilton
Pa niko ne prica o opstanku ili propoadanju F1 ako ode,nego "samo"da bi bila steta da ode,ako ode..to je sve
Alonsista hasta la muerte..
- marcus
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
E Lewis, Lewis......džabe ti rasturačina u kvalama kada plavuša zna startati.
Da je pao na 3. ili 4. mjesto još nekako, ali na 6. do izlaska iz prve šikane......unrecoverable.
Da je pao na 3. ili 4. mjesto još nekako, ali na 6. do izlaska iz prve šikane......unrecoverable.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- marcus
- Profesionalni vozač
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58397DBE
Stvarno ti je život težak......ako i ovakvim life styleom osvojiš 4. naslov onda zaista kapa do poda legendo.
Stvarno ti je život težak......ako i ovakvim life styleom osvojiš 4. naslov onda zaista kapa do poda legendo.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- vidc
- Veteran
pa ok mu je start. možda su mu tek sad instalirali ovaj add-on 

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
možda je bio dostupan i prije ali je imao piratski OS na svom bolidu pa nije mogao ažurirati 

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- vidc
- Veteran
možda mu je javascript bio blokiran 

- marcus
- Profesionalni vozač
Rekao bih da je ovaj start bio za +4. Nije izgubio poziciju, a da je bio malo agresivniji mogao je možda i Ricciarda prijeći.
Svi govore kako je sada "momentum" na strani Rosbega. Neka mu bude još jedna utrka, a onda 5 zadnjih za Hamiltona. Potpisujem unaprijed.
Cijenim njegov off track život, ali ako se u ova zadnja 2 mjeseca ne može posvetiti samo Formuli 1 onda neka sve ide "dovraga i bestraga".
Svi govore kako je sada "momentum" na strani Rosbega. Neka mu bude još jedna utrka, a onda 5 zadnjih za Hamiltona. Potpisujem unaprijed.
Cijenim njegov off track život, ali ako se u ova zadnja 2 mjeseca ne može posvetiti samo Formuli 1 onda neka sve ide "dovraga i bestraga".
- elder
- Svjetski prvak
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Švapski govnari. Vrati se ti u McLaren pa makar se vozio na osmome mjestu. Je.ali ih mehaničari i kvaliteta mercedesa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Jbg, peh je to. Ali i sastavni dio u ovom sportu... Jedan dnf za rosberga i opet je sve otvoreno.
- Vuksa_KC
- Veteran
Točno to, a pobjeda lako.
- elder
- Svjetski prvak
PotpisujemDani je napisao/la:Švapski govnari. Vrati se ti u McLaren pa makar se vozio na osmome mjestu. Je.ali ih mehaničari i kvaliteta mercedesa.
A to da se Rosbergu moze desiti kvar u zadnjih 5 trka je nemoguce i nece se desiti.
Darkness rises when silence dies
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ma sumnjam. Nema šanse. A još ima i jedan motor manje. Opet. Rossi usrao motku ove godine, sada Lewis. Baš me nejde. A u wrc-u odavno nemam favorita.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Legenda
S 2. i 3. se slažemDani je napisao/la:Ma sumnjam. Nema šanse. A još ima i jedan motor manje. Opet. Rossi usrao motku ove godine, sada Lewis. Baš me nejde. A u wrc-u odavno nemam favorita.
Samo neka se trkaju.
- Vuksa_KC
- Veteran
Ne kužim čemu strka, Rosberg DNF i Lujeva pobjeda se ziher dešava na nekoj od preostalih utrka.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Prije bi reko obrnuto 

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F1NAC
- Moderator
Zar nisu takvi razlozi prevagli da potpise za Merc. 2012. Ga je McLaren isto zahebao x puta.Dani je napisao/la:Švapski govnari. Vrati se ti u McLaren pa makar se vozio na osmome mjestu. Je.ali ih mehaničari i kvaliteta mercedesa.

- popeye
- Veteran
- Navijam za: Mad Max
Ham samo da nastavi da pobedjuje i stice Rozberga do kraja.

"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."
- marcus
- Profesionalni vozač
Nada umire posljednja i siguran sam da se Lewis neće predati do kraja. Dokle god postoji i teoretska šansa da pobjedi Barbiku neće odustati.
Sjetimo se 2007.g. Tada je Kimi u 2 utrke nadoknadio 16-17 bodova. Pretvoreno u današnje bodovanje to je cca. 36-38 bodova.
Osim toga....ako uspije, to će psihički dotući Rosberga da se ovaj neće oporaviti do kraja karijere.
Nisam pobornik teorija urote (inače u životu), ali ovo što se Lewisu događa je zaista teško opisati samo lošom srećom. Sve se vraća, tako da bi i Rosberg u ovih 5 utrka trebao popušiti 20ak bodova na "technical failure".
Sjetimo se 2007.g. Tada je Kimi u 2 utrke nadoknadio 16-17 bodova. Pretvoreno u današnje bodovanje to je cca. 36-38 bodova.
Osim toga....ako uspije, to će psihički dotući Rosberga da se ovaj neće oporaviti do kraja karijere.
Nisam pobornik teorija urote (inače u životu), ali ovo što se Lewisu događa je zaista teško opisati samo lošom srećom. Sve se vraća, tako da bi i Rosberg u ovih 5 utrka trebao popušiti 20ak bodova na "technical failure".
- Cuky
- Moderator
ako izgubi naslov dijelom će za to biti i zato što svoje obaveze ne shvaća nimalo ozbiljno...njegov snapchat za vrijeme pressice danas

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
Jos mu fali samo ona kadina oko vrata 
Bitno da sere po momcadi koja mu je donijela jos 2 naslova

Bitno da sere po momcadi koja mu je donijela jos 2 naslova

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
S ovom konstatacijom se nikako ne mogu sloziti i mislim da je totalno promašena, sorry Cuky.Cuky je napisao/la:ako izgubi naslov dijelom će za to biti i zato što svoje obaveze ne shvaća nimalo ozbiljno...njegov snapchat za vrijeme pressice danas
I like to race, not to do laps alone.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Zaslužio je da izgubi naslov.
Ja sam kriv što mu je motor otkazao. Bio kod babe vračare i urekao ga. Hehehehheheeh.......
Ja sam kriv što mu je motor otkazao. Bio kod babe vračare i urekao ga. Hehehehheheeh.......
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Jesi pogledao press konferenciju?idi vidi pa mi javizonelsk je napisao/la:S ovom konstatacijom se nikako ne mogu sloziti i mislim da je totalno promašena, sorry Cuky.Cuky je napisao/la:ako izgubi naslov dijelom će za to biti i zato što svoje obaveze ne shvaća nimalo ozbiljno...njegov snapchat za vrijeme pressice danas
Alonsista hasta la muerte..