Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Sebastian Vettel
E to je vec previse. Sta sad odjednom se sve zivo kaznjava,prvo rosberg sad jos i njega. Ok,pogreske se dogadjaju,doslo je do kontakta ,nije u pitanju neki reckless driving. Prije nego je vettel udario rosberga njega je verstappen zakacio pa nije bilo nikakve istrage zbog toga.
- F1NAC
- Moderator
Sad gledam malo snimku. Verstappen ga zakači i malo ga usmjeri prema Rosbergu, i sve se svali na Vettela. Pa dokad će to trajat

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
kolko sam cuo / vidio max ga nije taknuo. A i Vettel je sam izjavio da (ako maknemo Rosnerga) oba dvojca bi prosli zavoj te nije ni malo okrivljavao Max-a.
Kazna ok buduci da je napucao lika ispred sebe (?).
Kazna ok buduci da je napucao lika ispred sebe (?).
I like to race, not to do laps alone.
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Verstappen je imao onu korekciju kod kočenja, ali mislim da nije bilo dodira s Vettelom kolko sam zapamtio. Trebao bih ponovno vidjeti snimku.
Ako nisu kaznili T1 u Spa, nisu trebali ni ovo.
Ako nisu kaznili T1 u Spa, nisu trebali ni ovo.

- vidc
- Veteran
ispravka, nije bilo kontakta ali se to tek vidi s maxovog onboarda. svejedno mislim da nije za kaznu od 3 mjesta, možda neki kazneni bodić, opomena i to. al ako će se od sad držat jednakih kriterija onda neka bude
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Ako je kazna zaslužena onda je zato jer je pobrao vozača ispred sebe koji zapravo nije imao kamo kad ga je već uočio (kao što je i Kvyat njega pobrao u Rusiji, a Vettel bio samo putnik). No vjerojatno bi drukčije prošlo da se Verstappen nije cimao prema njemu i stiskao ga na rub staze.
Također mi je glupo da su kaznili njega i Rosberga, a Verstappen je opet prošao bez kazne, ovaj puta za pretjecanje Raikkonena prije nego je VSC završio (što je čak i Perez koji je bio ispred njih u tom trenutku primjetio i prijavio svojima, a na onboard snimci sa Maxovog bolida se lijepo vidilo)
Također mi je glupo da su kaznili njega i Rosberga, a Verstappen je opet prošao bez kazne, ovaj puta za pretjecanje Raikkonena prije nego je VSC završio (što je čak i Perez koji je bio ispred njih u tom trenutku primjetio i prijavio svojima, a na onboard snimci sa Maxovog bolida se lijepo vidilo)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Ako se ne varam bilo mu je zeleno na volanu u trenutku pretjecanja.
Kimi je rekel da ili je bil jako precizan ili mu se posrecilo, u svakom slucaju ne krivi maxa nego nacin zavrsetka vsc. Jer dobe warning da ce prestati i imaju cca 10sec do prestanka. Kaze da ko dobro pogodi posreci mu se... Sto je max danas iakorostio. Mozda nije ok, ali po pravilima nije za kaznu.
Kimi je rekel da ili je bil jako precizan ili mu se posrecilo, u svakom slucaju ne krivi maxa nego nacin zavrsetka vsc. Jer dobe warning da ce prestati i imaju cca 10sec do prestanka. Kaze da ko dobro pogodi posreci mu se... Sto je max danas iakorostio. Mozda nije ok, ali po pravilima nije za kaznu.
I like to race, not to do laps alone.
- F1NAC
- Moderator
U 8 trka ima samo 1 podij. Zadnji put je tako bilo u STRu

-
- Legenda
Ja se nadam da je on već u glavi u 2017. Možda vježbe u simulatoru itd. A zna se da mu neparne godine i bolje leže nego parneF1NAC je napisao/la:U 8 trka ima samo 1 podij. Zadnji put je tako bilo u STRu

Isto tako, ne sjećam se kad je koji vozač imao toliko nesreće koliko on ove seozne
Samo neka se trkaju.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Kimi 2005. Kimi 2003.dmarijon je napisao/la:Ja se nadam da je on već u glavi u 2017. Možda vježbe u simulatoru itd. A zna se da mu neparne godine i bolje leže nego parneF1NAC je napisao/la:U 8 trka ima samo 1 podij. Zadnji put je tako bilo u STRu
Isto tako, ne sjećam se kad je koji vozač imao toliko nesreće koliko on ove seozne
Govorite svi da mu neparne godine bolje leze... 4 naslova za redom.... Koliko vidim tu su dvije parne i dvije neparne godine...
McLaren u <3
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
U neprarnim je komotno uzeo naslov. U parnim ga je skoro izgubioMcLewis je napisao/la:4 naslova za redom.... Koliko vidim tu su dvije parne i dvije neparne godine...

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Evo ako je vjerovat Jergovicu italijanski novinari napali Vettela
http://www.gp1.hr/talijanski-mediji-napadaju-vettela/
http://www.gp1.hr/talijanski-mediji-napadaju-vettela/
Alonsista hasta la muerte..
- vidc
- Veteran
pa imaju pravo, previše je grešaka ove godine za njegov standard... djelomično je razlog tome što pokušava nadoknadit to što je bolid lošiji. svi znaju da on može i umije bolje ali jednostavno mu ne ide od ruke da konstantno vozi na istom nivou. bit će bolje
- F1NAC
- Moderator
- popeye
- Veteran
- Navijam za: Mad Max
Jadni Fetel prolazi jos gore nego Alonso.

"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."
- Cuky
- Moderator
razgovori o novom ugovoru su trenutno na pauzi
http://www.skysports.com/f1/news/24182/ ... ks-on-hold
http://www.skysports.com/f1/news/24182/ ... ks-on-hold

- F1NAC
- Moderator
- Cuky
- Moderator
netko je za Automobillistu napravio mod u kojem kad ti je pokazana plava zastava Vettel tuli na radio dok god se ne makneš

- F1NAC
- Moderator
Nema daljnjih sankcija za Seba
Jean Todt, the president of the sport’s governing body, the FIA, has decided to take no further action against Ferrari’s Sebastian Vettel following his mid-race outburst towards Formula 1 race director Charlie Whiting.

- vidc
- Veteran
nadat je se da će prestat kukat na team radio 

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ocekujem sad psovanje i drugih vozaca..valjda ce neko i Bernija otjerat u k*rac jer "no further action"F1NAC je napisao/la:Nema daljnjih sankcija za Seba
Jean Todt, the president of the sport’s governing body, the FIA, has decided to take no further action against Ferrari’s Sebastian Vettel following his mid-race outburst towards Formula 1 race director Charlie Whiting.
Alonsista hasta la muerte..
- vidc
- Veteran
paaaaa, ako su spremni pisat pismo isprike onda da 
ali iskreno ne bih im zamjerio. ni Charile ni Bernie mi nisu dragi i oba trebaju bit zamijenjeni što prije.

ali iskreno ne bih im zamjerio. ni Charile ni Bernie mi nisu dragi i oba trebaju bit zamijenjeni što prije.
- Cuky
- Moderator
koliko sam skužio, ubuduće će se ovakve stvari kažnjavati....
nešto slično kao Verstappen i njegovo pomicanje u zonama cijele sezone za što ga se nije kaznilo, a onda prvi put kad netko drugi to napravi (Vettel) bude kažnjen
nešto slično kao Verstappen i njegovo pomicanje u zonama cijele sezone za što ga se nije kaznilo, a onda prvi put kad netko drugi to napravi (Vettel) bude kažnjen

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ovdje su stvari izmakle kontroli....... znači da su F1 gledatelji tuke, koje ne kuže životne osnove; tipa pravednost i jednakost?
To, sada znači netko smije raditi greške, i biti nekažnjen, a druge poderi za to isto? Do kada tako? Ovdje nije Verstappen kriv samostalno..... sama F1 institucija se ugrožava..... zbog tuđe egoističnosti, tvrdoglavosti i samouvjerenosti da su se približili nekoj vrsti bogova ( Charlie i Bernie ).
Oprostite, malo sam radikalan + emotivan,.... ili ti po naški zapekao, al' hebi ga - ovo nije u redu što rade Sebatianu Vettelu.....
To, sada znači netko smije raditi greške, i biti nekažnjen, a druge poderi za to isto? Do kada tako? Ovdje nije Verstappen kriv samostalno..... sama F1 institucija se ugrožava..... zbog tuđe egoističnosti, tvrdoglavosti i samouvjerenosti da su se približili nekoj vrsti bogova ( Charlie i Bernie ).
Oprostite, malo sam radikalan + emotivan,.... ili ti po naški zapekao, al' hebi ga - ovo nije u redu što rade Sebatianu Vettelu.....
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- F1NAC
- Moderator
Danas je uspio dobro ukrotit divljeg konja. Ovogodišnji bolid je užas po kiši. Pleše na sve strane. Muka je gledat kako dva dobra vozača po kiši se muče s ovako divljim bolidom