Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Sretno. Daj Bože da mu pođe za rukom, doslovno.Cuky je napisao/la:testirati će LMP1 bolid na FIA WEC Rookie testu sutra u Bahrainu
http://wtf1.co.uk/robert-kubica-wec-lmp1-car/
"I would like to confirm that I will do a race in Dubai on 12th-14th of January. I will join a national team in a Porsche GT3 car and I will try some 24 hours racing," he said.
F1 oma jednog Maxa i vidimo kako se "prekrasno" o njemu pišepospani gad je napisao/la:Ne vjerujem više u njegov ozbiljan i stalan povratak kružnom utrkivanju u nekoj vrh-vrhunskoj kategoriji automobilizma. Puno je vremena prošlo od kobne veljače 2011. Sretan je, što je živ. Onaj dio cestovnog branika, mogao ga je usmrtiti na mjestu.
Nikada neću prežaliti njegov talent i potencijalnu F1 karijeru - prvo se sjetim GP Kanade 2007., pa zatim GP Kanade 2008. Onda se sjetim i kako je BMW usrao motku 2009. kada je Robert ludo vozio BMW-Sauber i bio pri vrhu vozačkog poretka. Ovaj Poljak me jako, jako podsjeća na Kanađinana Gillesa Villeneuva.
Da zaključim misao: Robert Kubica je primjer iz toga doba za ovo sadašnje i buduće F1 doba, koliko teško pravi talenti dođu do F1, za razliku od današnjih tatinih i maminih sinova ( Max Chilton, Lance Stroll,.... itd., itd. ), sinova sa pedigreom - svaka njima čast, ali ( Nico Rosberg, Damon Hill..... itd., itd.,...... ), likova sa super financijskom pozadinom ( Pastor Maldonado,.... i slični ).
Stvarno, svaka njima čast, ali današnja F1 treba puno više novih Michaela Schumachera, R. Kubice, M. Verstappena, A. Senne, N. Mansella, Juan Pabla Montoye..... nastavite niz......
Jel bilo u pravilima do nedavno da se nesmije micat u zoni kočenja? drugi to kao nisu radili? a i ko da drugi kažu uvjek da ja sam shebo stvar. Pogledaj da je on samo jedan tinejdžer i normalno da nemože da razmišlja ko neko od 30ak godinaCuky je napisao/la:Max ima talenat i izvrstan je vozač...al ono što ima u talentu to mu podkopava njegova nekultura na stazi (micanje u zoni kočenja npr.) i nesposobnost da prizna kada je u krivu