Ja se bojim da će tvornički timovi biti jedna klasa, ovi niži druga. Da će ove godine Renault biti ispred Force Indie.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
http://www.f1today.net/en/live/f1/22267 ... st-of-2017Slash je napisao/la:Jel ima negdje za pratiti live timing sa testiranja?
Cini se da je ok. Red Bull je napravio pametnu stvar ovdje. Napravili su suplji nos kroz koji protjece zrak a i dalje imaju bodyworka okolo da zadovolje udaljenost od podlogemarcus je napisao/la:Negdje sam čitao da je ta rupa kod Red Bulla prevelika u odnosu na pravila?! Ne vjerujem da bi tako nešto previdjeli....je li tko još to pročitao/proučio?
Zar nema i Toro Rosso nekakvu rupicu na vrhu?
It's bad news for McLaren and Alonso fans...
The team have found a problem with the car's oil system. It looks like he'll be sidelined for a few hours...
Ma kakvi.Cuky je napisao/la:prve naznake ćemo vjerojatno imati na testovima pa ću staviti ovdje...
Nekako imam dojam da bi ove sezone za naslov mogli gledati borbu Ferrari - McLaren,
Cudno da sam i ja slicnog misljenjaCuky je napisao/la:prve naznake ćemo vjerojatno imati na testovima pa ću staviti ovdje...
Nekako imam dojam da bi ove sezone za naslov mogli gledati borbu Ferrari - McLaren, dok će se RB i Mercedes češkati po glavi i pitati se što je pošlo po krivu, a Force India će im opako priprijetiti u borbi za 3. mjesto
Nisam baš danas popratio testiranja ali čini se da ovi koji su napravili preko 100 krugova su si vec sad olakasali puno posao, neki se vec fokusiraju na long runove. Ferrari zasad na Mercovoj strategiji od prosle godine (medium only), mozda su konačno mediumke pocele i na Ferrariju radit(zagrijavanje i drzanje u optimalnom prozoru).dmarijon je napisao/la:Nitko ne komentira konačne rezultate. Neobično.
Teško je nešto konkretnije zaključiti, ali meni je ako ništa simptomatično da je Hamiltomn u istom bolidu sa istim gumama sekundu i pol ispred Bottasa
Da, očekujem u 5. mjesecu pole od niskih 1:16, ili čak visokih 1:15...zonelsk je napisao/la:Znaci sa motorima koji nisu ni blizu na max, prvi dan testiranja, skoro skinuto vrijeme kvala na xtoj utrci u prvenstvu.