Mislim da je kod kimija getriba ili nesto ovakve prirode puklo jer ono blokiranje kotaca nije dobro zvucaloCuky je napisao/la:pa mislim da su oba kvara, onaj jedan kod Vettela i zadnji dan kod Kimija, bili elektroničke prirode. Vettelov je bio odmah na kraju pa nisu ni izlazili van više, a kad se Kimiju pokvario bolid je vraćen u garažu na kamionu i kroz 10-15 minuta su opet bili na stazi
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Legenda
ovo me malo podsjeća na ono prošlogodišnje, kad su tehgničari uvjerili marchionnea da im je bolid 4 sekunde brži od ostalihF2004_the_best_ever je napisao/la:Još jedan osvrt na testiranje
[img]https://it.motorsport.com/f1/news/anali ... ce-882107/[/img]
Nešto u vezi Ferrarijeve PUIn the new configuration, drivers may take advantage of the electric power (max 160 horses) for a lap time by almost 50 seconds, much more than in the past.
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
???????dmarijon je napisao/la:ovo me malo podsjeća na ono prošlogodišnje, kad su tehgničari uvjerili marchionnea da im je bolid 4 sekunde brži od ostalihF2004_the_best_ever je napisao/la:Još jedan osvrt na testiranje
[img]https://it.motorsport.com/f1/news/anali ... ce-882107/[/img]
Nešto u vezi Ferrarijeve PUIn the new configuration, drivers may take advantage of the electric power (max 160 horses) for a lap time by almost 50 seconds, much more than in the past.
Stari moj di si ti to izvuka?

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Marchionnea je izjavio da su mu tehničari rekli da je ovogodišnji bolid brži od bolida iz 2016 za oko 4 s.
-
- Legenda
http://www.gp1.hr/marchionne-priznajem-pogrijesio-sam/
”Priznajem da sam ispao smiješan, ali očito sam imao krive informacije od momčadi. Vjerojatno je bilo nekih problema s protokom informacija, ali sada smo to riješili. Kada vam inženjeri kažu da je vaš bolid četiri sekunde brži od ostalih, nemate drugog izbora nego im vjerovati,” dodao je Sergio.
Možda je kriv prijevod? sad i mene baš zanima
p.s. ako je ovo istina, ništa bolje od toga ne oslikava talijanski način
”Priznajem da sam ispao smiješan, ali očito sam imao krive informacije od momčadi. Vjerojatno je bilo nekih problema s protokom informacija, ali sada smo to riješili. Kada vam inženjeri kažu da je vaš bolid četiri sekunde brži od ostalih, nemate drugog izbora nego im vjerovati,” dodao je Sergio.
Možda je kriv prijevod? sad i mene baš zanima
p.s. ako je ovo istina, ništa bolje od toga ne oslikava talijanski način

Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
vježbanje procedure pred start utrke...ovo je snimano predzadnjeg dana testiranja pred početak Vettelove simulacije utrke
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- vidc
- Veteran
Mislim da ferrari dugo vremena nije bio ovako spreman ovako spreman pred prvu utrku.
pitanje je samo razvoja u tijeku sezone
pitanje je samo razvoja u tijeku sezone
-
- Legenda
Skoro sam siguran u to. Ferrari će na početku sezone biti na vrhu ili pri vrhu. Kako sezona bude odmicala, Ferrari će gubit sapu a merc (vjerojatno i red bull) ubrzavat. Merc vjerojatno onoliko koliko treba da ... mu bude potrebno. Ma koliko se netko ne slagao sa mnom, ja i dalje vjerujem da su ipak - resursi resursi (mislim na merc).
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
Ma mislim da ce im razvoj ove godine bit ok. Ako imaju ideju naravno kako razvijat svoj specijalan koncept.dmarijon je napisao/la:Skoro sam siguran u to. Ferrari će na početku sezone biti na vrhu ili pri vrhu. Kako sezona bude odmicala, Ferrari će gubit sapu a merc (vjerojatno i red bull) ubrzavat. Merc vjerojatno onoliko koliko treba da ... mu bude potrebno. Ma koliko se netko ne slagao sa mnom, ja i dalje vjerujem da su ipak - resursi resursi (mislim na merc).
Prosle godine Allisonu umre zena i otislo je sve na ocat. Jos se u turbo eri u Ferrariju nije desilo da je recimo teh. Direktor bio tijekom cijelog procesa razvoja plus tekuca sezona bolida. Tako da je tesko suditi po tom.

-
- Legenda
Meni se čini voda na mlin Mercu kako se poklopilo da je Alison došao baš sada kad navodno imajju mogućih problema s gumama,
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
Ma kakvi problemi s gumama. Po podacima sa testiranja degradacija na mediumkama gotovo ne postojidmarijon je napisao/la:Meni se čini voda na mlin Mercu kako se poklopilo da je Alison došao baš sada kad navodno imajju mogućih problema s gumama,

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Marc Gene kaže da su ovo najbolja predsezonska testiranja od kad je on u Ferrariju a to je 13 godina.
https://www.f1today.net/en/news/f1/2234 ... -marc-gene
https://www.f1today.net/en/news/f1/2234 ... -marc-gene
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Prema Gazzeti Ferrari je kada je u pitanju race pace iza Mercedesa za oko 0,3s po krugu a ta razlika bi u kvalifikacijama mogla biti mnogo veća u korist Mercedesa. To znači da je situacija ista kao i 2016 u Australiji, race pace je bio oko 0,3 a razlika u kvalifikacijama oko 0,5-0,6 po krugu u prvom pokušaju u Q3 razlika između Hamiltona i Vettela je bila oko 0,5s a Vettel nije više ni izlazio u Q3 a Hamilton je popravio svoje vrijeme u drugom pokušaju za 0,2-0,3s.
Ferrari imao najveći top speed na testiranjima u Barceloni.
http://www.auto-motor-und-sport.de/form ... isch%29%29

Ferrari imao najveći top speed na testiranjima u Barceloni.
http://www.auto-motor-und-sport.de/form ... isch%29%29

-
- Legenda
- F1NAC
- Moderator
Gazetta laprda na temelju ničega. Da je Ferrari 2 sekunde napravio brze vrijeme od mercedesa opet bi bili sporiji po predviđanjima. Mada nije sad za ocekivat pobjede, vidit cemo u OZ.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Pa ako ti je za utjehu Gazzeta je najavila da će ovogodišnji bolid Ferrarija imati nos kao u Mercedesa, pa vidimo ništa od toga za sada.dmarijon je napisao/la:Jebla ih Gazzeta u ...
ubije mi ono malo nade.
Takođe nije rekla da će novi bolid Ferrarija imati drugačije bočne usisnike, a vidimo da su bočni usisnici drugačiji.
- Cuky
- Moderator
a možda je to igra na sigurno...u slučaju da Ferrari bude loš mogu reć: "mi smo o tome pisali još prije početka sezone", a ako Ferrari bude na čelu onda mogu pumpati naslove tipa "čudesni Ferrari", "Ferrari iznenađenje sezone", "čudo iz Maranella" i slično
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
Ja cu bit zadovoljan ako na ovoj stazi (Melbourne) budu 0.3 ili manje od Mercedesa u kvalama. Ova staza baš leži Mercedesu, trakcija, ovjes sve na nivou na ovoj stazi.
Ukoliko se ispostavi da je Ferrari zaista u fajtu s Mercedesom (al ću govno pojest ako budu bili kao prošle sezone
) nadam se da onda imaju dobar plan sa nadogradnjama kroz sezonu.
Ukoliko se ispostavi da je Ferrari zaista u fajtu s Mercedesom (al ću govno pojest ako budu bili kao prošle sezone

-
- Legenda
rekao bi da će se ovo nivelirati zbog ferrarijevog kraćeg međuosovinskog - koji bi po meni sada trebao odgovarati stazi u australiji.F1NAC je napisao/la:Ja cu bit zadovoljan ako na ovoj stazi (Melbourne) budu 0.3 ili manje od Mercedesa u kvalama. Ova staza baš leži Mercedesu, trakcija, ovjes sve na nivou na ovoj stazi.
Ukoliko se ispostavi da je Ferrari zaista u fajtu s Mercedesom (al ću govno pojest ako budu bili kao prošle sezone) nadam se da onda imaju dobar plan sa nadogradnjama kroz sezonu.
a ovo za gazzetu. slično priča i Leo Turrini.
p.s. a ono što još vidim kao ferrarijevu prednost je - da se na više trka ponovi start prošlogodišnje australije. Zahtjevniji startovi - moglo bi im odgovarati.
Samo neka se trkaju.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Sergeya Sirotkina na testiranjima u Barceloni oduševio Ferrari, bar tako mi se čini na osnovu njegove analize testiranja i komentara bolida na osnovu onoga što je vidio na testiranju.
https://www.motorsport.com/f1/news/test ... in-883483/
https://www.motorsport.com/f1/news/test ... in-883483/
- F1NAC
- Moderator
Možeš ti imat i dva metra kraći međuosovinski razmak ali džabe ti to ako te ovaj duži potamani s trakcijom na izlazu.dmarijon je napisao/la:rekao bi da će se ovo nivelirati zbog ferrarijevog kraćeg međuosovinskog - koji bi po meni sada trebao odgovarati stazi u australiji.F1NAC je napisao/la:Ja cu bit zadovoljan ako na ovoj stazi (Melbourne) budu 0.3 ili manje od Mercedesa u kvalama. Ova staza baš leži Mercedesu, trakcija, ovjes sve na nivou na ovoj stazi.
Ukoliko se ispostavi da je Ferrari zaista u fajtu s Mercedesom (al ću govno pojest ako budu bili kao prošle sezone) nadam se da onda imaju dobar plan sa nadogradnjama kroz sezonu.
a ovo za gazzetu. slično priča i Leo Turrini.
p.s. a ono što još vidim kao ferrarijevu prednost je - da se na više trka ponovi start prošlogodišnje australije. Zahtjevniji startovi - moglo bi im odgovarati.
Start je velika nepoznanica ove godine. Ali imam neki zicer da će Hamilton shebati

Pič mič, ukoliko Ferrari sam na sebe ne stavlja pritisak odnosno govore kako će bit brzi od Mercedesa onda se za to pobrinu mediji. Pas M.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ferrari je potrošio stotine milijuna eura u alate koji se koriste za testiranje i razvoj bolida.
http://www.grandprix.com/ns/ns35980.html
http://www.grandprix.com/ns/ns35980.html
-
- Legenda
Za razliku od Mercedesa i Red bulla čiji djelatnici volontiraju.
Samo neka se trkaju.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Nadam se da će se ovo blefiranje i davanje lažne nade navijačima Ferrarija vratiti Hamiltonu, recimo tako što će mu eksplodirati PU u posledjem krugu u utrci.Martin BrundleVerified account @MBrundleF1
Saw Lewis on the plane on the way out. He insists Ferrari are the fastest.
Let's see who brings the best toys and pace to Melbourne
- popeye
- Veteran
- Navijam za: Mad Max
Zasto mislis da to radi. Ja mislim da je rekao iskreno sta misli. Ferari se pokazao najbrzim na testiranjima i on na osnovu toga daje izjave.F2004_the_best_ever je napisao/la:Nadam se da će se ovo blefiranje i davanje lažne nade navijačima FerrarijaMartin BrundleVerified account @MBrundleF1
Saw Lewis on the plane on the way out. He insists Ferrari are the fastest.
Let's see who brings the best toys and pace to Melbourne

"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."