ti nece podnica strugat po podu od clija?Vuksa_KC je napisao/la:Ja mogu pokupiti koga kod iz smjera sjevera.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ti nece podnica strugat po podu od clija?Vuksa_KC je napisao/la:Ja mogu pokupiti koga kod iz smjera sjevera.
Ma samo mi to još treba hahah jedino da legnem kad jugo puše pa da polako doplutam do tamoF1NAC je napisao/la:Cuky ti mozes i doplivat, brzo si tamo
Ne ne, sad sam još i širi u skladu sa pravilima 2017.F1NAC je napisao/la:ti nece podnica strugat po podu od clija?Vuksa_KC je napisao/la:Ja mogu pokupiti koga kod iz smjera sjevera.Dobit ces DQ zbog pretjerane istrošenosti
hamiltongirl je napisao/la:Ou em đi!
Baš ja i Schuey i Scorpio pričali ne baš tako davno o ovom forumu, kad ono, forum je živ!!! (jel se tko od vas uopće sjeća naš starosjedioca??)
Ne mogu vjerovat!!
Pa di ste?!
*emotional*
Uuuu, ovo izgleda zanimljivo. Baš me zanima jel imaju koji 2T za iznajmiti.F1NAC je napisao/la:Evo ideje za meeting.
https://www.google.hr/maps/dir//Kartodr ... 7611?hl=hr
Kartodrom Bura
Ja svoju još uvijek nosim...47 je napisao/la: E btw, jel treba netko F1-HR majicu? Ali mislim da imam samo L i XL veličine...
Platite samo poštarinu
khm kad se sjetim nekog obećanja onome ko pobjedi u wtcc ligi u rfactoru47 je napisao/la:
E btw, jel treba netko F1-HR majicu? Ali mislim da imam samo L i XL veličine...
Platite samo poštarinu
eh ako je moguće ovu XL razvuć da dohvati još bar jedan X naprijed...47 je napisao/la:E btw, jel treba netko F1-HR majicu? Ali mislim da imam samo L i XL veličine...
a jel? haha, ajd sredit ćemo nešto!F1NAC je napisao/la:khm kad se sjetim nekog obećanja onome ko pobjedi u wtcc ligi u rfactoru47 je napisao/la:
E btw, jel treba netko F1-HR majicu? Ali mislim da imam samo L i XL veličine...
Platite samo poštarinu
haha ovo prvo dvoje da ali treće, pa jedva sebe uspim organizirat... Roknite mjesto i vozi47 je napisao/la:Radi, lijepi, organiziraj.
Zabit? Pa Buzet je raj na zemlji, nemoj da mi po rodnom gradu pljujesF1NAC je napisao/la:A di će ljudi tamo doć vjerovatno ni neznaju di je ta zabit
ma ne pljujen, zaebancijaSanel je napisao/la:Zabit? Pa Buzet je raj na zemlji, nemoj da mi po rodnom gradu pljujesF1NAC je napisao/la:A di će ljudi tamo doć vjerovatno ni neznaju di je ta zabitA lijepo je doc na brdsku trku i uzivat u pivi i tartufima, a?
Ne baš, ne volim tartufe, smrde ko sam vrah. Mislim, mogu ih jesti, ali ne kužim uopće čemu tolika strka i cijena za to.F1NAC je napisao/la:ma ne pljujen, zaebancijaSanel je napisao/la:Zabit? Pa Buzet je raj na zemlji, nemoj da mi po rodnom gradu pljujesF1NAC je napisao/la:A di će ljudi tamo doć vjerovatno ni neznaju di je ta zabitA lijepo je doc na brdsku trku i uzivat u pivi i tartufima, a?
Ti si neki gurmanski gledatelj
čak i tartufe imaš
Niki falši buzećanSanel je napisao/la:Ne baš, ne volim tartufe, smrde ko sam vrah. Mislim, mogu ih jesti, ali ne kužim uopće čemu tolika strka i cijena za to.F1NAC je napisao/la:ma ne pljujen, zaebancijaSanel je napisao/la: Zabit? Pa Buzet je raj na zemlji, nemoj da mi po rodnom gradu pljujesA lijepo je doc na brdsku trku i uzivat u pivi i tartufima, a?
Ti si neki gurmanski gledatelj
čak i tartufe imaš
Ja sam za. Neka ta starija ekipa baci oko na ovaj topic !47 je napisao/la: 04 vel 2019, 07:57 Ahhh, stvarno dobra stara vremena.
Kamera je na mojoj glavi, ovo je bila velika borba sa šefom Saletom
Piše mu na majici, hehe.
A i ti skupovi naši su bili zakon, ovo mi je bio jedan od boljih, prvenstveno zbog staze
F1NAC sad si me nabrijao, mislim da ćemo napravit neki nostalgija meet na toj Bura stazi. Ima auta dovoljno, samo ja i vuksa možemo prevesti 6...![]()
ajmo se kartat!![]()